Timelønnede vikarer til Akutmodtagelsen på Hvidovre Hospital

Har du lyst til at prøve kræfter med akutområdet og har du medicinsk eller kirurgisk erfaring, så kan vi tilbyde en række spændende og fagligt udfordrende vagter i Akutmodtagelsen på Hvidovre Hospital.

Vi søger nogle timmelønnede vikarer som har lyst til at indgå i samarbejde med afdelingens faste personale. Jobbet kræver, at du har mod på de akutte forløb, at du synes at en uforudsigelig vagt er spændende og at du kan bevare overblikket, når der er travlt.

Til gengæld kan vi så tilbyde nogle spændende og lærerige vagter i tæt samarbejde med afdelingens dygtige sygeplejersker, læger og sekretærer, samt en god introduktion til afdelingen og til opgaverne.

Akutmodtagelsen rummer et medicinsk modtageafsnit, en skadegang og traumemodtagelse, lægevagt, et følge-hjem-team, et Geri-team samt CVI og kørselskontor.
Alt afhængig af din baggrund og specialeerfaring, vil du få dine vagter på det medicinske modtageafsnit eller på skadegangen.

Vi har ca. 100 sygeplejersker, 60 sekretærer og 9 speciallæger ansat i Akutmodtagelsen. De vagtgående læger kommer fra alle specialer i huset, hvorfor der altid er et stort flow af dygtige samarbejdspartnere. Vi har et rigtigt godt tværfagligt arbejdsmiljø i afdelingen, en høj faglighed og en god og munter tone.

Vi søger en sygeplejerske som :

  • Har medicinsk eller kirurgisk erfaring
  • Er god til at samarbejde og kommunikere
  • Er åben, fleksibel og imødekommende
  • Kan lide en uforudsigelig og travl arbejdsplads
Vi kan tilbyde:
  • En individuel tilpasset introduktion til afdelingen
  • Mulighed for faglig og personlig udvikling
  • Dygtige og engagerede kollegaer

Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område, indgået mellem
Sundhedskartellets parter, herunder Dansk Sygeplejeråd og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.

For yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte: Afdelingssygeplejerske Hanne Keller på tlf. 38 62 25 29 eller afdelingssygeplejerske Anja Sichmann på tlf.: 38 62 62 81.

Ansøgningsfrist: ansøgninger behandles løbende

Ansøgning og CV sendes ved at klikke på "Søg job"

Der afholdes ansættelsessamtaler: løbende.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Klinisk underviser til Gastroenheden, Hvidovre Hospital

Gastroenheden

Brøndby
Gastroenheden søger en klinisk underviser, som ønsker at indgå i et team med afdelingens øvrige 2 kliniske undervisere omkring tilrettelæggelse og gennemførelse af prægraduate uddannelsesforløb af sygeplejestuderende og social- og sundhedsassistente...
Indrykket:20. marts 2018
Udløbsdato:20. april 2018

Sygeplejerske til Intensiv Terapiafsnit

Anæstesiologisk Afdeling

Brøndby
Vi har en kollega der skal på barsel og søger derfor en ny kollega. Kunne du tænke dig at arbejde i et spændende speciale med en masse gode kollegaer, så få sendt din ansøgning afsted med det samme. Om afdelingen: Vi er 73 plejepersonaler med bred k...
Indrykket:22. marts 2018
Udløbsdato:13. maj 2018

Sygeplejerske i dagvagt med lyst til dialogbaseret sygepleje

Neuroanæstesiologisk Klinik

Vi søger en sygeplejerske til stilling i dagtimerne 37 timer om ugen i hverdage. Hvem er vi? Respirationscenter Øst (RCØ) modtager patienter i alle aldre fra hele Øst-Danmark med kronisk respirationsinsufficiens. Afdelingen består af en Ekstern funk...
Indrykket:23. marts 2018
Udløbsdato:2. maj 2018

Nyuddannede sygeplejersker til Lungemedicinsk Sengeafsnit

Medicinsk Enhed 36.

Brøndby
Har du lyst til at blive en del af vores fantastiske lungemedicinske afdeling. Så kan vi tilbyde en fastansættelse på verdens bedste afdeling. Vi har et stærkt kollegialt sammenhold som vi håber at du kunne tænke dig at blive en del af. Vi tilbyder ...
Indrykket:23. marts 2018
Udløbsdato:23. april 2018

Nyuddannet sygeplejerske til medicinsk kompetenceforløb i Glostrup

Medicinsk Afd. M i Glostrup

Brøndby
Bliver du sygeplejerske til juni? Få en fleksibel og tryg karrierestart i Glostrup. Vi kan tilbyde dig et veltilrettelagt mentor- og kompetenceforløb, som målrettes dine individuelle behov og planlægges i samarbejde med dig. Hvem er vi og hvad kan v...
Indrykket:28. marts 2018
Udløbsdato:20. maj 2018