Timelønnet afløser eller et sommerferievikariat til akut geriatrisk sengeafsnit 03-4, Holbæk Sygehus


Er du sygeplejestuderende efter 2. semester og kunne du tænke dig et job, som kan kombineres med studie eller andet job – så læs videre her!

Jobindhold

Som timelønnet afløser på afsnittet vil du sammen med en sygeplejerske/SSA varetage pleje og behandling af en gruppe på 6-10 patienter.

Sygeplejen udføres i tæt samarbejde med patienten og det samlede pleje- og behandlerteam.

Vi lægger meget vægt på den gode kommunikation, både til patienter og pårørende samt internt i forhold til vores tværfaglige kollegaer.

Mødet med den komplekse patient giver dig mulighed for, at du kan anvende og udvikle dine sygeplejefaglige kompetencer indenfor stort set alle aspekter af sygeplejen.

Vores afsnit

Den akutte geriatriske patient indlægges på afsnit 03-4 via Akutafdelingen, andre afsnit på Holbæk Sygehus eller direkte fra hjemmet via egen læge eller geriatrisk team. Vi har 22 geriatriske sengepladser.

Vi behandler, plejer og vurderer patienter med faldproblematikker, faldende funktionsniveau, forvirringstilstande, infektioner og uafklarede symptomer hos den ældre. Vi lægger stor vægt på, at holde fokus på patienternes akutte og aktuelle sygdomme samtidig med at vi arbejder ud fra den rehabiliterende tanke, så patienten ikke taber yderligere funktion under indlæggelsen.

Din profil

Du er i gang med en sundhedsfaglig uddannelse.

Vi tilbyder

 • Introduktion i afsnittet med afsæt i kompetenceniveau.
 • En dynamisk arbejdsplads hvor faglig kvalitet og kompetenceudvikling vægtes højt.
 • Dygtige og engagerede kollegaer der værdsætter og arbejder for et miljø der fremmer trivsel og arbejdsglæde.
 • Varierende eller mere fast timeantal. Eksempelvis hver 2. eller 3. weekend

 • Yderligere information

  Hvis du er blevet nysgerrig på jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske på afsnit 03-4 Marian Tronhjem, 24 92 09 35.

  Du er også velkommen til at komme forbi afsnittet til et uforpligtende besøg.

  Om Holbæk Sygehus
  Holbæk Sygehus er en innovativ arbejdsplads med masser af muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi vil være førende i diagnostik og behandling af almene og hyppigt forekommende sygdomme, og vi har velfungerende forskningsmiljøer på disse områder.

  Vi er et ambitiøst og veldrevet sygehus med en flad ledelsesstruktur – så vejen fra idé til handling er kort. Vi glæder os til at byde dig velkommen på holdet. Du kan se mere om Holbæk Sygehus her.


  Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

  Ikke det rigtige job?

  Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken  Opret jobagent her

  Andre job der matcher din søgning

  Indrykket:23. januar 2018
  Udløbsdato:22. februar 2018

  Sygeplejerske til akut geriatrisk sengeafsnit 03-4, Holbæk Sygehus

  Region Sjælland

  Akut geriatri Den akutte geriatriske patient indlægges på afsnit 03-4 via Akutafdelingen, andre afsnit på Holbæk Sygehus eller direkte fra hjemmet via egen læge eller geriatrisk team. Vi har 20 geriatriske sengepladser. Vi behandler, plejer og vurde...
  Indrykket:26. januar 2018
  Udløbsdato:21. februar 2018

  Sygeplejerske på Børne- og Ungdomsafdelingen, Nykøbing F. Sygehus

  Region Sjælland

  Vil du være børnesygeplejerske? Hvis du brænder for at arbejde med syge børn, unge og deres familie så er du måske vores nye sygeplejerske? Børne- og Ungdomsafdelingen er en afdeling i konstant udvikling hvor sygeplejen er tilrettelagt med fokus på ...
  Indrykket:26. januar 2018
  Udløbsdato:22. februar 2018

  Sygeplejerske til Distriktspsykiatrien Næstved - Vordingborg, Psykiatrien Syd

  Region Sjælland

  Distriktspsykiatrien Næstved Vordingborg søger sygeplejerske 37 timer pr. uge til besættelse 01.03.18 eller efter aftale. Stillingen er i Næstved. Distriktspsykiatrien Næstved Vordingborg er en del af Psykiatrien Syd og varetager ambulant behandling...
  Indrykket:26. januar 2018
  Udløbsdato:18. februar 2018

  Ansvarshavende sygeplejerske til nattevagt på Epilepsihospitalet

  Filadelfia

  Afsnit for epilepsi med handicap på Epilepsihospitalet søger en ansvarshavende sygeplejerske på 28 timer pr. uge, fortrinsvis nattevagt pr. 1. april 2018 eller efter aftale. Stillingen indeholder weekendvagt hver anden weekend, samt vagtdækning ved ...
  Indrykket:26. januar 2018
  Udløbsdato:19. februar 2018

  Sygeplejerske til Klinik for Traumatiserede Flygtninge, Psykiatrien Slagelse/Køge

  Region Sjælland

  Klinik for Traumatiserede Flygtninge i Region Sjælland søger en engageret og fagligt dygtig sygeplejerske, 37 timer pr. uge med delt arbejdssted i Slagelse og Køge. Så har du lyst til at styrke og udvikle behandlingen af traumatiserede flygtninge sa...