Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Timelønnet afløser eller et sommerferievikariat til akut geriatrisk sengeafsnit 03-4, Holbæk Sygehus


Er du sygeplejestuderende efter 2. semester og kunne du tænke dig et job, som kan kombineres med studie eller andet job – så læs videre her!

Jobindhold

Som timelønnet afløser på afsnittet vil du sammen med en sygeplejerske/SSA varetage pleje og behandling af en gruppe på 6-10 patienter.

Sygeplejen udføres i tæt samarbejde med patienten og det samlede pleje- og behandlerteam.

Vi lægger meget vægt på den gode kommunikation, både til patienter og pårørende samt internt i forhold til vores tværfaglige kollegaer.

Mødet med den komplekse patient giver dig mulighed for, at du kan anvende og udvikle dine sygeplejefaglige kompetencer indenfor stort set alle aspekter af sygeplejen.

Vores afsnit

Den akutte geriatriske patient indlægges på afsnit 03-4 via Akutafdelingen, andre afsnit på Holbæk Sygehus eller direkte fra hjemmet via egen læge eller geriatrisk team. Vi har 22 geriatriske sengepladser.

Vi behandler, plejer og vurderer patienter med faldproblematikker, faldende funktionsniveau, forvirringstilstande, infektioner og uafklarede symptomer hos den ældre. Vi lægger stor vægt på, at holde fokus på patienternes akutte og aktuelle sygdomme samtidig med at vi arbejder ud fra den rehabiliterende tanke, så patienten ikke taber yderligere funktion under indlæggelsen.

Din profil

Du er i gang med en sundhedsfaglig uddannelse.

Vi tilbyder

 • Introduktion i afsnittet med afsæt i kompetenceniveau.
 • En dynamisk arbejdsplads hvor faglig kvalitet og kompetenceudvikling vægtes højt.
 • Dygtige og engagerede kollegaer der værdsætter og arbejder for et miljø der fremmer trivsel og arbejdsglæde.
 • Varierende eller mere fast timeantal. Eksempelvis hver 2. eller 3. weekend

 • Yderligere information

  Hvis du er blevet nysgerrig på jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske på afsnit 03-4 Marian Tronhjem, 24 92 09 35.

  Du er også velkommen til at komme forbi afsnittet til et uforpligtende besøg.

  Om Holbæk Sygehus
  Holbæk Sygehus er en innovativ arbejdsplads med masser af muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi vil være førende i diagnostik og behandling af almene og hyppigt forekommende sygdomme, og vi har velfungerende forskningsmiljøer på disse områder.

  Vi er et ambitiøst og veldrevet sygehus med en flad ledelsesstruktur – så vejen fra idé til handling er kort. Vi glæder os til at byde dig velkommen på holdet. Du kan se mere om Holbæk Sygehus her.


  Ikke det rigtige job?

  Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken  Opret jobagent her