Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Timelønnet betjent til Statens Naturhistoriske Museum

Statens Naturhistoriske Museum er Danmarks hovedmuseum for zoologi, botanik og geologi.
Museet har til opgave – gennem indsamling, registrering, bevaring, forskning og formidling – at belyse både Danmarks og hele klodens naturhistorie. Museet har ca. 300 ansatte.  
På Zoologisk Museum har vi i formidlingsafdelingen løbende brug for hjælp til lettere rengøring og klargøring af udstillingsgenstande, lettere restaurering af genstande (kranier, udstoppede dyr o.lign.) samt spritpåfyldning af særlige genstande.    
Du vil primært blive tilknyttet vores formidlingsafdeling, der har brug for hjælp til reparationer og dissektioner, men også udstillingsafdelingen og samlingsafdeling har brug for assistance ind imellem.  
 
Forventninger til dig:  
• At du er indskrevet ved en videregående uddannelse  
• At du har lyst til at arbejde med lettere rengøring af afstøbninger og kranier
• At du er motiveret og ansvarsfuld i opgaveløsningen  
 
Løn og ansættelsesvilkår:  
Arbejdstiden er på max 7 timer om ugen, men kan variere. Der tages hensyn til eksaminer.  
 
Stillingen besættes efter gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt ansattes Organisationer – Det Statslige Område (OAO-S- Fællesoverenskomsten) og Organisationsaftale for Lager- og handelsarbejdere i hovedstaden  
Yderligere oplysninger:  
 
Spørgsmål til stillingen kan rettes til Kamilla Krause Kristensen på kkrause@snm.ku.dk – tlf. 20570088  
 
Ansøgningsfrist: Den 14. februar 2018  
 
Statens Naturhistoriske Museum er Danmarks hovedmuseum for zoologi, botanik og geologi. Museet har til opgave – gennem indsamling, registrering, bevaring, forskning og formidling – at belyse både Danmarks og hele klodens naturhistorie. Museet har ca. 300 ansatte.  
Yderligere oplysninger kan findes på museets hjemmeside www.snm.ku.dk 
Københavns Universitet/Statens Naturhistoriske Museum opfordrer alle til at søge stillingerne uanset personlig baggrund.  
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her