Timelønnet læreruddannet vikar med matematik og gerne engelsk, idræt, madkundskab

Til vikararbejde for lærer med barselsgener søges læreruddannet vikar til timelønnet arbejde. Læreren er lige nu fraværende, men ventes at vende tilbage relativt snart - det er dog usikkert, hvornår det sker.

Det er afgørende, at vikaren er læreruddannet med matematik som fag. Skolen har mange andre dygtige vikarer at trække på, men ønsker en læreruddannet.

Ud over matematik indeholder skemaet engelsk, idræt og madkundskab.

Kontakt hurtigst muligt viceskoleleder Peter hugger på mail, peh@skanderborg-real.dk, hvis du er ledig og opfylder ovennævnte krav og ønsker. 

Når selve barselsvikariatet på et tidspunkt bliver opslået (et stykke tid efter sommerferien), vil man naturligvis have mulighed for at søge dette.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Brænder du for matematik og de naturvidenskabelige fag? Så er du måske vores nye kollega i skoleåret 2018/2019

EGEBAKKESKOLEN

Aarhus
Til skoleåret 2018 2019 søger vi en årsvikar som brænder for at undervise i matematik og de naturvidenskabelige fag på mellemtrinnet og især i udskolingen. Har du også noget at byde ind med til valgfagene i 6. og 7. klasse hører vi gerne om det. Ege...
Indrykket:16. april 2018
Udløbsdato:3. maj 2018

Undervisere til Gymnasiet HHX

Skanderborg-Odder, CENTER FOR UDDANNELSE

Odder
SCU (Skanderborg-Odder Center for Uddannelse) søger undervisere til års- og barselsvikariater til gymnasiet hhx i fagene erhvervsjura, afsætning, virksomhedsøkonomi, matematik og innovation. Gymnasiet hhx er en del af SCU, der tilbyder områdets stør...
Indrykket:17. april 2018
Udløbsdato:30. april 2018