Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Timelønnet tilkaldevikar

Om jobbet

Frydenholm er et plejecenter der arbejder ud fra leve-bo princippet, hvor vi tager udgangspunkt i beboernes ressourcer, ønsker og behov.

Du kommer til at være aktivt deltagende i pleje og omsorgsopgaverne, samt er medvirkende til at sikre at beboerne oplever en indholdsrig og meningsfuld hverdag, i samarbejde med dine kollegaer. Vi ønsker at skabe et hjemmeligt miljø, hvor nærvær, relationer og aktiviteter er en del af hverdagen.

For at kunne tilbyde beboerne en tryg og genkendelig hverdag, søger vi derfor tilkaldevikarer som kan hjælpe ved behov, både med kort og planlagt varsel.

Vi kan tilbyde vagter i weekender og i ferieperioder. Enkelte gange om aftenen. Arbejdstiden kan ligge i tidsrummet 7.00 og 15.00 og evt. 15.00 og 23.00.

Din profil

Du har lyst til at bidrage til at vores beboere oplever en god og meningsfuld hverdag. Du har lyst til at yde pleje og omsorg.

Du har måske et ønske om at tage en sundhedsfaglig uddannelse og derfor søger et studie relevant arbejde. Måske har du sabbat år hvor du prøver at finde ud af hvilken uddannelsesretning du skal. Eller måske ønsker du blot at gøre en forskel for de ældre som bor hos os.

Du er mødestabil, tager aktivt del i arbejdet og i det gode samarbejde med beboerne og kollegaer

Derfor skal du vælge os

Du skal vælge at arbejde hos os forbi det at arbejde med mennesker er meningsfuldt og det er en god mulighed for at få erfaring og kendskab til et måske nyt arbejdsområde.

Du kommer til at være en del af et hold af medarbejdere med høj faglighed og stort engagement i arbejdet med mennesker. Du vil komme ind i et godt arbejdsmiljø med mulighed for god sparring.

Ved ansættelse vil du får en god introduktion således at du er tryg, inden du selvstændigt skal varetage opgaverne.

Ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Om os

Plejecenter Frydenholm er et nyere plejecenter fra 2016, med moderne og velfærdsteknologiske faciliteter, beliggende naturskønt i Holte – og med gode forbindelser med offentlig transport. På plejecentret bor 59 ældre mennesker, fordelt på tre afdelinger, med forskellige behov for pleje og omsorg. Derudover består Frydenholm af Æblehaven, vores demensenhed med 24 beboere, samt to daghjem, Skovvang og daghjemmet Frydenholm. På hver afdeling er det faste personale social- og sundhedsassistenter og social- og sundhedshjælpere, mens der på tværs af afdelingerne arbejder sygeplejersker, fysioterapeuter, ergoterapeuter, kost- og ernæringsansvarlige og aktivitetsmedarbejdere.

Ansøgning, samtale og kontakt

Ved spørgsmål kan du rette henvendelse til afdelingleder Sabrina Zwicki på telefon 72 68 22 71.

Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Søg stilling" nedenfor.

Samtaler: Løbene


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.