Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Timelønnet trafikleder

Til Trafikstyring Nordjylland søger vi nu en timelønnet trafikleder til Aalborg med afløsning i Ellidshøj og Skørping. Du får en helt central position, da det er din indsats, der sørger for, at passagerer og fjern- og regionaltog kommer sikkert frem og til tiden.    
 
Vi arbejder 24 timer i døgnet, 365 dage om året, hvorfor dine arbejdstider kan ligge på alle tider af døgnet. Du bliver ansat som tilkaldevagt og kommer derfor ikke til at indgå i et fast vagtskifte. Din arbejdstid er aftalt til max. 1200 timer på et år, men Banedanmark kan ikke garantere dig et bestemt timeantal.    
 
Et selvstændigt job med stort ansvar   
Som trafikleder har du ansvaret for trafikafviklingen, når du er på vagt. Du deltager i trafikafviklingen i Aalborg, Ellidshøj og Skørping, som er betjent i alle døgnets timer.    
 
I forbindelse med trafikafviklingen er der et tæt samarbejde med dine kolleger og nøglefunktioner i marken.    
 
Sikkerhedsfaglig baggrund og evnen til at holde hovedet koldt   
Det er et krav, at du har en gældende trafiklederuddannelse fra Banedanmark. Du har derudover et godt kendskab til de it-systemer, Banedanmark anvender. Har du erfaring med styring af trafik, er det en klar fordel.    
 
I jobbet som trafikleder skal du hurtigt kunne gribe ind, hvis der opstår problemer. Det kræver et stort overblik samt evnen til at træffe selvstændige beslutninger. Samtidig er det essentielt, at du kan samarbejde med mange faggrupper, er serviceorienteret og at du med dine gode kommunikationsevner sikrer den rette information til såvel kolleger som samarbejdspartnere.    
 
I jobbet som trafikleder, skal du af hensyn til trafiksikkerheden, opfylde visse helbredskrav. Der vil bl.a. blive lavet en lægelig vurdering af hørelse, synssans, farvesans, sukkersyge, epilepsi, hjertekarsygdomme mv. Hvis du vil vide mere om kravene, kan du læse mere på Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen.   
 
Løn   
Ansættelsen er omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentlig Ansattes Organisationer og Organisationsaftalen mellem Banedanmark og HK Trafik & Jernbane for trafikmedarbejdere. Stillingen er placeret i løngruppe 2, provinsen, i henhold til sidstnævnte organisationsaftale. Basislønnen udgør pt. for 37 timer/uge kr. 333.332,98 pr. år og kr. 27.777,75 pr. måned. Der vil være mulighed for at forhandle tillæg.    
 
Ansøgning og kontakt   
Vil du vide mere, så kontakt sektionschef Tommy Meyer. Send din ansøgning hurtigst muligt. Vi vurderer ansøgninger og indkalder til samtaler løbende.  
 
For at søge stillinger klikker du på "Søg stillingen" og følger instruktionerne.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her