Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Timelønnet vikar til dagbehandlingstilbud i Hvalsø

Vil du arbejde som vikar med børn og unge med autisme?

Så skal du måske være timelønnet tilkaldevikar eller have få, faste timer ugentligt i vores Daggruppe og interne skole. Det vil således være et længerevarende vikariat.

Himmelev er Region Sjællands døgn- og dagtilbud for børn og unge med autismespektrumforstyrrelser. Der går 6 unge i vores dagtilbud og 22 elever i vores interne skole. Alle har meget forskellige udfordringer og behov. Undervisning skal forstås meget bredt hos os. Vi gør en ære i at møde børnene og de unge, der hvor de er - og begynde der.

Vi har brug for en dygtig vikar, der kan indgå i og arbejde ud fra de aftalte behandlingsmål. Det vil være nødvendigt, at ansøgere kan løfte udpræget socialpædagogiske opgaver. Du skal derfor enten have en relevant uddannelse inden for det pædagogiske område eller erfaringer med målgruppen. De unge i Daggruppen har alle behov for meget støtte for at kunne begå sig i hverdagen. Alle de unge har f.eks. en voksen ved deres side hele dagen til at støtte i kommunikation og socialt samvær. Der er flere af vores unge, som har brug for hjælp til personlig hygiejne. Nogle kan godt udvise en udadreagerende adfærd. Ingen af vores børn og unge på Himmelev kan rummes i kommunale tilbud.

Vores Daggruppe og skole er integrerede dele af døgninstitutionen, hvilket betyder, at der er et dagligt samarbejde med Himmelevs lærere, pædagoger, psykologer, socialrådgiver og andet personale i behandlingsarbejdet. Skolen er underlagt folkeskoleloven. Vi opstiller tydelige mål for udvikling og læring i de individuelle undervisnings- og behandlingsplaner.

På Himmelev vægter vi vores forskellige fagligheder højt. Det er netop vores faglige indsats, som gør, at vi kan skabe nogle gode rammer for eleverne. Vi gør meget ud af at have et godt kollegaskab og et godt arbejdsmiljø, hvor vi bakker op og hjælper hinanden.

For at kunne løse vores kerneopgave og opfylde de opstillede mål har vi særligt fokus på at arbejde efter en fælles defineret behandlingstilgang.

Vi vil sætte stor pris på, at ansøgere forholder sig til Himmelevs behandlingstilgang inden jobsøgning. Læs mere på vores hjemmeside: www.himmelevbehandlingstilbud.dk.

Praktisk

Arbejdstiden vil være inden for tidsrummet kl. 8.00-17.00 på hverdage (fredag til kl. 16). Det vil være forventeligt at ansøger som udgangspunkt kan arbejde cirka 3 dage om ugen inden for nævnte tidsrum. Det er særlig vigtigt, at ansøger kan arbejde i Daggruppens åbningstid - eftermiddage til kl 17 (fredage til kl 16). Omfanget af arbejde vil afhænge af de aktuelle behov ift ferier, fravær og ansøgers muligheder. Start snarest - senest d. 1. oktober 2020. Ansættelsen vil være efter gældende overenskomst.

Der vil være samtaler løbende efter aftale.

Har du brug for yderligere oplysninger, er du meget velkommen til at kontakte skoleleder Mille Engbart, 47 32 95 00 / 51 71 46 08, mmen@regionsjaelland.dk

Adressen er Sofie Madsensvej 5, 4330 Hvalsø

Himmelev – Et behandlingstilbud til børn og unge
Himmelev er et behandlingstilbud til børn og unge med autismespektrumsforstyrrelser. Himmelev blev grundlagt i 1926 af Sofie Madsen, som havde præcist blik for disse børns særkender. Vi har stadig fokus på det enkelte barn, og hvordan vi kan tilrette omgivelserne så barnet trives, udvikles og lærer optimalt.

Institutionen har 20 døgnpladser, seks dagpladser og intern skole med plads til 22 børn.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.