Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Tinglev - Padborg apotek søger farmakonomelev til start 1. september 2018

Vil du vide en masse om sundhed, sygdom og lægemidler ? kan du lide at have med mennesker at gøre ? Kan du indgå i et team ? Kan du tage ansvar ? 

Hvis svaret er ja, vil du kunne lide at være farmakonom. 

Farmakonomuddannelsen er en afvekslende og udfordrende uddannelse for dig, som vil vide en masse om sundhed, sygdom og lægemidler. Apoteket er en spændende arbejdsplads med mange afvekslende opgaver. Her løber mange af sundhedssektorens tråde sammen, når den korrekte medicin skal udleveres, og kunderne skal have rådgivning om den rigtige brug af medicinen ! 

Farmakonomuddannelsen er en 3-årig praktisk/teoretisk sundhedsuddannelse som foregår på apoteket vekslende med ophold på kursusejendommen Pharmakon i Hillerød.

Uddannelsen rummer ikke kun naturfaglige fag som anatomi, fysiologi, sygdomslære og farmakologi, men også fag som kommunikation, kvalitetsstyring, formidling, sundhedsfremme og forebyggelse.

Adgangskrav til uddannelsen er studentereksamen, HF eller lignende.

Du får løn under uddannelsen. Du kan læse mere om uddannelsen på http://www.farmakonomuddannelsen.dk.

Læs mere om apoteket på http://www.tinglevapotek.dk. Du er også velkommen til at kigge ind på apoteket og få nærmere oplysninger. 

Ansøgning sendes snarest til Tinglev apotek, Jernbanegade 1, 6360 Tinglev,

telefon 74644025

Eller per mail: tinglev@apoteket.dk


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her