Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Tjener

Vi har travlt med selskaber, events og a la carte og søger nu en tjener til Hotel Julsø (restaurant).

Sætter du en ære i at give gæsten den bedste oplevelse hver gang og forstår du at møde gæsten positivt, professionelt og med godt humør ? - så læs videre.

Du er enten faglært eller har erfaring som gør, at du selvstændigt kan afvikle a la carte, selskaber og events i alle afskygninger.

Du er ikke bleg for at give "lidt af dig selv" i mødet med vore gæster. Du vil indgå i et tæt samarbejde med restaurantchefen og den øvrige ledelse om at forsætte Hotel Julsø´s positive udvikling. Vi forventer, at du tager ansvar og at du tager dit arbejde og dine kolleger seriøst.

Der er tale om en fuldtidsstilling med skiftende arbejdertider dag/aften/weekend og mulighed for at afgive ønsker til vagtplanen. Weekendfri og lønpakke efter aftale.

Ansættelsesperiode : som udgangspunkt fra april - oktober eller efter aftale. 

Det er nødvendigt at have egen bil, da Hotel Julsø ligger langt ude i skoven for foden af Himmelbjerget. Til gengæld er her utrolig smukt og det er altid muligt at finde en p-plads.

Kontakt evt. Kristina Ceravolo på tlf. 86898040, hvis du har spørgsmål til stillingen. Der afholdes løbende ansættelsessamtaler, så vent ikke med at ansøge.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her