Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Tjener

For at bevare vores position som et af Danmarks førende konferencehoteller, søger Best Western PLUS Hotel Svendborg en ansvarlig tjener til at indgå i vores kompetente team. Vi tilbyder en spændende karrieremulighed i en virksomhed i vækst, hvor frihed under ansvar er en grundlæggende værdi og fokus på trivsel er højt prioriteret.

Jobbet

Som kommende tjener på Hotel Svendborg opnår du personlig såvel som faglig udvikling via sparring med dygtige og engagerede kollegaer. Du bliver en del af et professionelt tjenerteam, hvor du vil opleve en spændende og alsidig hverdag, der består af høj service morgen, middag og aften. Dit primære fokus vil være på servering for konferencegæster, men opgaver som klargøring og servicering af vores restaurantgæster i Restaurant Krinsen, møderum, opstilling af AV-udstyret samt opdækning i kursuslokaler vil også forekomme.

Gennemgående for alle opgaver er ansvaret for at sikre den gode oplevelse for vores gæster.

Din baggrund og profil

Til at varetage denne vigtige position. ønsker vi dig, der naturligt kan lide at servicere gæsterne, er stolt af at fortælle om vores mad og vin og har en naturlig interesse herfor.

- Du er udlært tjener

- Du har blik og sans for høj service og kan indleve dig i gæstens behov

- Du har blik og sans for detaljen

- Ryddelighed og orden ligger dig naturligt

- Du er bevidst om og fokuserer på vigtigheden af din fremtoning og stil

- Du er positiv og har et godt og smittende humør - også når der er travlt

- Sidst men ikke mindst fungerer du godt sammen med kollegerne og bidrager til den gode stemning i et dynamisk team

Søg jobbet

Du søger stillingen via vores hjemmeside: https://www.hotel-svendborg.dk/247-ledige-stillinger.html

Ansøgningsfrist d. 29.06.2018 og forventet tiltrædelse pr. 01.08.2018. Samtaler afholdes løbende og vi venter gerne på den rigtige kandidat.

Ønsker du yderligere information om jobbet eller har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Restaurationschef Jan Milton på tlf. 24 42 11 68.

Hotel Svendborg er en ansvarlig arbejdsgiver, der værner om vore 50 ansatte og lokalsamfundet. Vi bestræber os dagligt på at blive bedre til det, vi er gode til ved at give plads og frihed til udfordringer og udvikling. Læs mere om os og vores værdier på www.hotel-svendborg.dk

Hotel Svendborg er en del af Halberg-koncernen, som har flere selskaber under sig, heriblandt Halberg Hotels, Halberg Kapital og Mac Baren Tobacco Company. Hotel Svendborg ligger i Top 5 over de bedste konferencehoteller i Danmark og tilbyder behagelige konferencefaciliteter, flotte værelser, et godt køkken, en hyggelig restaurant og engagerede medarbejdere.

Der gøres opmærksom på, at anvendelse af sociale medier kan forekomme som en del af rekrutteringsprocessen.

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her