Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Tjener

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329830508Phoenix-6f86d01412018-06-12T00:00:00Tjener

Faglært tjener til Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference

Vi søger en faglært tjener, der har lyst til at være en del af den daglige drift af vores restaurant samt konference- og selskabslokaler.

Her skal du sammen med dine passionerede og dygtige kolleger være med til at sikre, at vores gæster får en god og nærværende oplevelse, der giver dem lyst til at komme igen.

Hvad enten gæsterne er danske virksomheder, internationale koncerner eller private selskaber, forstår du at forkæle dem ud over det sædvanlige, og du bevarer overblikket, når det går stærkt uden at gå på kompromis med dine høje krav til kvalitet og service.

Kvalifikationer:

  • Du har mindst 2 års erfaring som faglært tjener

  • Du har god udstråling, et glimt i øjet og er smilende og stabil

  • Du ved, at gæsterne er det vigtigste i din arbejdsdag, og kan sætte dig ind i deres behov og ønsker

  • Du er god til at bevare det kølige overblik - også i pressede situationer

  • Du er en god kollega, der gerne giver en hånd med, hvor der er brug for det

  • Du taler, skriver og forstår dansk

Vi tilbyder:

  • En unik, spændende og livlig arbejdsplads med gode muligheder for at udvikle dig og få indflydelse

  • Dygtige og gode kolleger

  • Trygge ansættelsesvilkår med pensionsordning, god løn og fordelagtige personalegoder

  • Fleksible arbejdstider og mulighed for både barns 1. og 2. sygedag

Har du spørgsmål om jobbet som tjener på Frederiksdal?

Som ansat på Frederiksdal har du trygge ansættelsesvilkår og personalegoder. Atmosfæren er afslappet og uden stramtsiddende slips. Du får mulighed for at udvikle og forfølge egne idéer i et selvstændigt job, hvor det forventes, at du skaber store resultater.

Har du spørgsmål om jobbet, så kontakt

Restaurantchef

Jens Skipper

45 85 43 33

skip@sinatur.dk

 

Ansøgning og tiltrædelse

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, og vi afholder derfor løbende samtaler. 

Om Sinatur

Sinatur er en gruppe af 6 hoteller, der ligger fordelt rundt omkring i Danmark - alle med naturen som midtpunkt. Hotellerne er lige så forskellige, som de er smukke, men fælles for dem alle er de tre kerneværdier: Nærvær, natur og gastronomi, som er med os i alt, hvad vi gør, og dybt forankret i vores identitet.

I Sinatur er der højt til loftet, plads til alle og sjældent langt fra tanke til handling.

Læs mere her: www.sinatur.dk 

2018-06-30T00:50:53.140 Faglært tjener til Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference Vi søger en faglært tjener, der har lyst til at være en del af den daglige drift af vores restaurant samt konference- og selskabslokaler. Her skal du sammen med dine passionerede og dygtige kolleger være med til at sikre, at vores gæster får en god og nærværende oplevelse, der giver dem lyst til at komme igen. Hvad enten gæsterne er danske virksomheder, internationale koncerner eller private selskaber, forstår du at forkæle dem ud over det sædvanlige, og du bevarer overblikket, når det går stærkt uden at gå på kompromis med dine høje krav til kvalitet og service. Kvalifikationer: Du har mindst 2 års erfaring som faglært tjener Du har god udstråling, et glimt i øjet og er smilende og stabil Du ved, at gæsterne er det vigtigste i din arbejdsdag, og kan sætte dig ind i deres behov og ønsker Du er god til at bevare det kølige overblik - også i pressede situationer Du er en god kollega, der gerne giver en hånd med, hvor der er brug for det Du taler, skriver og forstår dansk Vi tilbyder: En unik, spændende og livlig arbejdsplads med gode muligheder for at udvikle dig og få indflydelse Dygtige og gode kolleger Trygge ansættelsesvilkår med pensionsordning, god løn og fordelagtige personalegoder Fleksible arbejdstider og mulighed for både barns 1. og 2. sygedag Har du spørgsmål om jobbet som tjener på Frederiksdal? Som ansat på Frederiksdal har du trygge ansættelsesvilkår og personalegoder. Atmosfæren er afslappet og uden stramtsiddende slips. Du får mulighed for at udvikle og forfølge egne idéer i et selvstændigt job, hvor det forventes, at du skaber store resultater. Har du spørgsmål om jobbet, så kontakt Restaurantchef Jens Skipper 45 85 43 33 skip@sinatur.dk Ansøgning og tiltrædelse Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, og vi afholder derfor løbende samtaler. Om Sinatur Sinatur er en gruppe af 6 hoteller, der ligger fordelt rundt omkring i Danmark - alle med naturen som midtpunkt. Hotellerne er lige så forskellige, som de er smukke, men fælles for dem alle er de tre kerneværdier: Nærvær, natur og gastronomi, som er med os i alt, hvad vi gør, og dybt forankret i vores identitet. I Sinatur er der højt til loftet, plads til alle og sjældent langt fra tanke til handling. Læs mere her: www.sinatur.dk11Jobnet6f86d014100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-06-29T00:00:000000https://app.jobmatchprofile.com/4mm3hw/sinatur-hotel-konference/246wr5/dan/tjener0EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnLyngby-Taarbæk3284569Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference11Frederiksdalsvej 3602800Kgs. Lyngby23749292DKDanmark0
DKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent588967JobNet48392701000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=6f86d014https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=6f86d014https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=6f86d014&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=6f86d014&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/5.jpgSom Tjener hos Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference bliver du en del af et godt arbejdsmiljø og bliver dagligt mødt af nye spændende udfordringer.12008211Dansk3Læse/ tale512307Tjener18Hotel og restauration355590175Christinachni@sinatur.dkDKDanmarkDKDanmarkda-DK