Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Tjener

Tjener

Faglært tjener eller tjener med mindst 3 års tjenererfaring indenfor de seneste 4 år!

Søges til vores klassiske danske frokost -& selskabsrestaurant i hjertet af Odense, Du skal kunne arbejde selvstændigt, have mange bolde i luften og bevarer overblikket i en travl a la carte restaurant, samtidigt med at du har smil på læben samt overskud til en quick bemærkning til vores mange trofaste og forventningsfulde gæster heraf mange stamgæster igennem hele restaurantens historie som er mere end 10 år! Du skal elske det klassiske danske køkken med smørrebrød som udgangspunkt og have forstand på at guide gæsterne i at sætte øl, snaps, vin m.m. til maden.

Opgaverne ud over daglig servicering af gæsterne:
  • Bestilling af varer til daglig drift af restauranten (lys, servietter, vine, øl, snaps m.m.)
  • Holde styr på teamet af (studerende) serveringsmedarbejdere, når der er behov for ekstra bemanding m.m. (de er alle i fast vagtplan, så kun til ekstra opgaver)
  • Afholde selskabssamtaler med gæster som skal afholder selskaber, møder m.m.
  • Lettere rengøring af restaurantlokalet, baren samt gæstetoiletter. herunder blomster
  • Daglig kommunikation via restaurantens mail, facebook m.m.
Vagterne vil primært ligge i en rulle plan med lige og ulige uge, uge 1: Mandag til fredag + uge 2: Tirsdag til lørdag (fri hver anden lørdag og fri hver søndag), og øvrige vagter primært mellem 10-16.

Aftenarbejde ved selskaber, julefrokostperioden m.m. må forventes!

Stillingen er 25 timer pr. uge i gennemsnit, flere timer kan komme på tale ved flere opgaver!

Brænder du for forskellige evens indenfor gastronomi og har du erfaring evt. relevant uddannelse indenfor evens er det et klart plus!

Du vil i samarbejde med restaurantens køkkenchef, og restaurantens ejer være med til at ligge restaurantens profil og linje fremadrettet.

Lyder overstående som noget for dig, så send os en ansøgning (gerne med billede) snarest via knappen "Send ansøgning". Vi ønsker stillingen besat omkring 1. september.

Har du ikke hørt fra os efter sidste ansøgningsfrist, er stillingen besat til anden side! 


Kontaktperson
Restauratør
David Nielsen
Hovednummer: 66141128
Email: mail@kongvolmer.com


Se mere på vores ansøgersite: https://kongvolmer.brandero.com


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330049466Phoenix-87a03b7c12019-06-26T15:01:44.830TjenerTjener
Faglært tjener eller tjener med mindst 3 års tjenererfaring indenfor de seneste 4 år!

Søges til vores klassiske danske frokost -& selskabsrestaurant i hjertet af Odense, Du skal kunne arbejde selvstændigt, have mange bolde i luften og bevarer overblikket i en travl a la carte restaurant, samtidigt med at du har smil på læben samt overskud til en quick bemærkning til vores mange trofaste og forventningsfulde gæster heraf mange stamgæster igennem hele restaurantens historie som er mere end 10 år! Du skal elske det klassiske danske køkken med smørrebrød som udgangspunkt og have forstand på at guide gæsterne i at sætte øl, snaps, vin m.m. til maden.

Opgaverne ud over daglig servicering af gæsterne:
  • Bestilling af varer til daglig drift af restauranten (lys, servietter, vine, øl, snaps m.m.)
  • Holde styr på teamet af (studerende) serveringsmedarbejdere, når der er behov for ekstra bemanding m.m. (de er alle i fast vagtplan, så kun til ekstra opgaver)
  • Afholde selskabssamtaler med gæster som skal afholder selskaber, møder m.m.
  • Lettere rengøring af restaurantlokalet, baren samt gæstetoiletter. herunder blomster
  • Daglig kommunikation via restaurantens mail, facebook m.m.
Vagterne vil primært ligge i en rulle plan med lige og ulige uge, uge 1: Mandag til fredag + uge 2: Tirsdag til lørdag (fri hver anden lørdag og fri hver søndag), og øvrige vagter primært mellem 10-16.

Aftenarbejde ved selskaber, julefrokostperioden m.m. må forventes!

Stillingen er 25 timer pr. uge i gennemsnit, flere timer kan komme på tale ved flere opgaver!

Brænder du for forskellige evens indenfor gastronomi og har du erfaring evt. relevant uddannelse indenfor evens er det et klart plus!

Du vil i samarbejde med restaurantens køkkenchef, og restaurantens ejer være med til at ligge restaurantens profil og linje fremadrettet.

Lyder overstående som noget for dig, så send os en ansøgning (gerne med billede) snarest via knappen "Send ansøgning". Vi ønsker stillingen besat omkring 1. september.

Har du ikke hørt fra os efter sidste ansøgningsfrist, er stillingen besat til anden side! 


Kontaktperson
Restauratør
David Nielsen
Hovednummer: 66141128
Email: mail@kongvolmer.com


Se mere på vores ansøgersite: https://kongvolmer.brandero.com

2019-07-31T00:51:43.260 TjenerFaglært tjener eller tjener med mindst 3 års tjenererfaring indenfor de seneste 4 år! Søges til vores klassiske danske frokost - selskabsrestaurant i hjertet af Odense, Du skal kunne arbejde selvstændigt, have mange bolde i luften og bevarer overblikket i en travl a la carte restaurant, samtidigt med at du har smil på læben samt overskud til en quick bemærkning til vores mange trofaste og forventningsfulde gæster heraf mange stamgæster igennem hele restaurantens historie som er mere end 10 år! Du skal elske det klassiske danske køkken med smørrebrød som udgangspunkt og have forstand på at guide gæsterne i at sætte øl, snaps, vin m.m. til maden. Opgaverne ud over daglig servicering af gæsterne:Bestilling af varer til daglig drift af restauranten (lys, servietter, vine, øl, snaps m.m.)Holde styr på teamet af (studerende) serveringsmedarbejdere, når der er behov for ekstra bemanding m.m. (de er alle i fast vagtplan, så kun til ekstra opgaver)Afholde selskabssamtaler med gæster som skal afholder selskaber, møder m.m.Lettere rengøring af restaurantlokalet, baren samt gæstetoiletter. herunder blomsterDaglig kommunikation via restaurantens mail, facebook m.m.Vagterne vil primært ligge i en rulle plan med lige og ulige uge, uge 1: Mandag til fredag uge 2: Tirsdag til lørdag (fri hver anden lørdag og fri hver søndag), og øvrige vagter primært mellem 10-16. Aftenarbejde ved selskaber, julefrokostperioden m.m. må forventes! Stillingen er 25 timer pr. uge i gennemsnit, flere timer kan komme på tale ved flere opgaver! Brænder du for forskellige evens indenfor gastronomi og har du erfaring evt. relevant uddannelse indenfor evens er det et klart plus! Du vil i samarbejde med restaurantens køkkenchef, og restaurantens ejer være med til at ligge restaurantens profil og linje fremadrettet. Lyder overstående som noget for dig, så send os en ansøgning (gerne med billede) snarest via knappen Send ansøgning . Vi ønsker stillingen besat omkring 1. september. Har du ikke hørt fra os efter sidste ansøgningsfrist, er stillingen besat til anden side! KontaktpersonRestauratørDavid NielsenHovednummer: 66141128Email: mail@kongvolmer.com Se mere på vores ansøgersite: https: kongvolmer.brandero.comkongvolmer.brandero.com10Phoenix87a03b7c101000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-07-30T00:00:000000https://kongvolmer.brandero.com/job/tjener-66718997#mail0EuropaDanmarkFyn & Sydfynske øerFynOdense3552732Kong Volmer v/David Levy Nielsen11Brandts Passage 135000Odense CDKDanmarkORS/87a03b7c_logo.pngORS/Small/87a03b7c_logo.png0mail@kongvolmer.comDKDanmarkDanmark7Deltid46Permanent784035MwCareerSiteMinimum3a70870c-7302-47cf-bcf0-2f6c05c90b0b00126-06-20191https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=87a03b7chttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=87a03b7chttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=87a03b7c&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=87a03b7c&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonTjener1Dansk3Læse/ tale512307Tjener18Hotel og restauration362138333David Nielsenmail@kongvolmer.comDanmarkDanmark330121986Serveringsmedarbejder, fuldtid eller deltid?Robot Vi søger dig som har rigtig god erfaring indenfor servicebranchen. Om du er udlært tjener eller ej er ikke det afgørende. Vi forventer, at du er serviceminded, lærenem, gå på mod, respekt for råvarer og kan bevare overblikket selv i de mest pressede situationer. Dine væsentligste arbejdsopgaver vil være betjening af gæster i restauranten og klargørelse af take away ordrer. Herudover daglige rutinemæssige opgaver som f.eks. at holde styr på lager af emballage, drikkevarer. Arbejdstiden er indenfor kl. 15-21 Send din ansøgning til mid@aikosushi.dk

Vi søger dig som har rigtig god erfaring indenfor servicebranchen. Om du er udlært tjener eller ej er ikke det afgørende.

Vi forventer, at du er serviceminded, lærenem, gå på mod, respekt for råvarer og kan bevare overblikket selv i de mest pressede situationer.

Dine væsentligste arbejdsopgaver vil være betjening af gæster i restauranten og klargørelse af take away ordrer.  Herudover daglige rutinemæssige opgaver som f.eks. at holde styr på lager af emballage, drikkevarer.

Arbejdstiden er indenfor kl. 15-21 

Send din ansøgning til mid@aikosushi.dk

Aikosushi v/Thanh Phong PhamMiddelfart2019-11-11T00:00:002020-01-02T00:00:00
330121849Serveringsmedarbejder, fuldtid eller deltid?Robot Vi søger dig som har rigtig god erfaring indenfor servicebranchen. Om du er udlært tjener eller ej er ikke det afgørende. Vi forventer, at du er serviceminded, lærenem, har gå på mod, respekt for råvarer og kan bevare overblikket selv i de mest pressede situationer. Dine væsentligste arbejdsopgaver vil være betjening af gæster i restauranten og klargørelse af take away ordrer. Herudover daglige rutinemæssige opgaver som f.eks. at holde styr på lager af emballage, drikkevarer. Arbejdstiden er indenfor kl. 15-21 Send din ansøgning til nyb@aikosushi.dk

Vi søger dig som har rigtig god erfaring indenfor servicebranchen. Om du er udlært tjener eller ej er ikke det afgørende.

Vi forventer, at du er serviceminded, lærenem, har gå på mod, respekt for råvarer og kan bevare overblikket selv i de mest pressede situationer.

Dine væsentligste arbejdsopgaver vil være betjening af gæster i restauranten og klargørelse af take away ordrer.  Herudover daglige rutinemæssige opgaver som f.eks. at holde styr på lager af emballage, drikkevarer.

Arbejdstiden er indenfor kl. 15-21 

Send din ansøgning til nyb@aikosushi.dk

Aiko Sushi Nyborg ApSNyborg2019-11-11T00:00:002020-01-02T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Serveringsmedarbejder, fuldtid eller deltid?

Aikosushi v/Thanh Phong Pham

Middelfart
Vi søger dig som har rigtig god erfaring indenfor servicebranchen. Om du er udlært tjener eller ej er ikke det afgørende. Vi forventer, at du er serviceminded, lærenem, gå på mod, respekt for råvarer og kan bevare overblikket selv i de mest pressede...
Indrykket:11. november 2019
Udløbsdato:2. januar 2020

Serveringsmedarbejder, fuldtid eller deltid?

Aiko Sushi Nyborg ApS

Nyborg
Vi søger dig som har rigtig god erfaring indenfor servicebranchen. Om du er udlært tjener eller ej er ikke det afgørende. Vi forventer, at du er serviceminded, lærenem, har gå på mod, respekt for råvarer og kan bevare overblikket selv i de mest pres...
Indrykket:11. november 2019
Udløbsdato:2. januar 2020