Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Tjener

Tjener søges til Gl. Avernæs Sinatur Hotel & Konference

Vil du være en del af en velfungerende virksomhed i vækst med gode værdier, attraktive personalegoder og godt kollegaskab?  Så er du måske den dygtige tjener, vi mangler på Gl. Avernæs på Sydfyn.

Her får du en vigtig rolle i den daglige drift af vores restaurant samt konference- og selskabslokaler og bliver en del af et dedikeret team. Sammen skal I sikre, at vores gæster får en god og nærværende oplevelse, der giver dem lyst til at komme igen.

Du skal være med til at videreformidle de gode historier om Sinatur og vores bæredygtige, gastronomiske koncept til vores gæster. Gastronomi er én af de tre kerneværdier, der danner udgangspunktet for hele vores forretning, og vi har Det Økologiske Spisemærke i sølv, som betyder at 60-90 % af vores mad- og drikkevarer er økologiske.

Vi forventer, at:

  • Du brænder for dit fag og ser gerne, at du er faglært tjener
  • Du er vant til arbejde hurtigt og effektivt og har evnen til at bevare overblikket
  • Du er kreativ og nytænkende i din tilgang til servicering af gæster og har øje for detaljerne
  • Du er udadvendt og interesseret i gæstekontakt og et godt samarbejde med dine kolleger

En god arbejdsplads. I Sinatur arbejder vi meget målrettet med at skabe et godt arbejdsmiljø med plads til forskelligheder, fællesskab, fleksibilitet og individuel udvikling. Derudover tilbyder vi en attraktiv lønpakke inkl. pensions- og sundhedsordning.

Vil du vide mere? Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte restaurantchef, Laila Høi lath@sinatur.dk eller +45 6373 7373.

Ansøgning og tiltrædelse: Stillingen ønskes besat til når restauranterne igen får lov til at åbne - vi håber på omkring 1. maj 2021, men dette er selvfølgelig afhængigt af de nuværende Covid-19 restriktioner. Vi afholder løbende samtaler. Send din ansøgning til Laila på ovenstående mail eller ansøg via linket nedenfor.

Om os: Gl. Avernæs ligger på en naturskøn halvø i det sydfynske mellem Lillebælt og Helnæsbugten. Vi er en del af hotelkæden Sinatur Hotel & Konference, der består af i alt seks unikke hoteller med smuk natur som fællesnævner. Alle Sinatur hotellerne har høje ambitioner, når det kommer til at passe på naturen og drive en bæredygtig forretning. Vi har en række ambitiøse mål på naturens vegne, der blandt andet betyder, at vi i udgangen af 2020 er blevet B Corp certificeret. Det er en dokumentation på, at vi lever op til de højeste bæredygtige standarder indenfor miljømæssige og sociale forhold. Vi er på en spændende grøn rejse, som kun lige er begyndt, og som du får rig mulighed for at være en del af.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.