Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Tjener hos restaurant Rice&Rice - deltid

Hos restaurant Rice&Rice søger vi en udadvendt tjener, der er passioneret omkring service og har et godt humør der smitter af på gæsterne.
Vi tilbyder et spændende job i hyggelige omgivelser i hjertet af Østerbro.
Vi sælger thailandsk mad, og derfor vil arbejdet primært bestå af modtagelse og servicering af gæster, både spisende gæster i restauranten, men også kunder der bestiller mad ud af huset.
Let rengøring og oprydning vil også være en stor del af arbejdet, hvor du vi forventer at du ikke er bange for at hjælpe til der hvor der er brug for det, da vi arbejder som et team med køkkenpersonalet.
Vi forventer at du har mulighed for at arbejde 2-4 gange om ugen, hvor hver vagt er fra kl. 14.30 eller kl. 17 til cirka kl.22 alle ugens dage.

Vi forventer at:

- Du er mødestabil og pligtopfyldende

- Serviceminded til fingerspidserne

- Dygtig til at holde overblik, og kan håndtere travlhed med et smil på læben

- Er god til at holde fokus på gæsten samt skabe en hyggelig atmosfære


Ansøgning og kontakt

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte restaurantchefen Monica Wichmand på telefon 29802747.
Søg stillingen ved at sende en motiveret ansøgning med et vellignende billede, samt CV til monicawich@hotmail.com og du vil herefter blive kontaktet.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her