Tjener & Restaurantchef

Tjener & restaurantchef

Søgaards Bryghus ØL MAD  & VIN   er i en forygende udvikling, og vi er derfor klar til at udvide vores team med en glad og smilende tjener , samt en erfaren restaurantchef til både dags- og aftenvagter på hverdage og i weekender.

Vi søger en frisk og udadvendt person, som kan fungere i et til tider travlt miljø.

 

Vi tilbyder dig:

  • Gode kollegaer - et ungt team, bestående hovedsageligt af ufaglærte 
  • En spændende arbejdsplads i udvikling
  • Et godt arbejdsmiljø.
  • Både a la carte- og selskabsservering.
  • Medbestemmelse i dagligdagen.
  • Egne ansvarsområder.

Som tjener hos os, får du en spændende og alsidig hverdag.

Vi søger en tjener - du kan både være nyudlært eller med flere års erfaring. Eller en ufaglært med erfaring i baggagen . 


Som restaurantchef skal du være motiverende overfor den øvrige stab. Vagtplanering, indkøb og driften af dagligdagen i restauranten vil blive dit ansvarsområde. Du skal være indstillet på at store dele af jobbet er ”på gulvet” blandt gæsterne. Og så skal du være med til at skabe en arbejdsplads, hvor vi er tæt med hinanden og betragter os som en stor familie

 

Kontakt:

Lyder ovenstående som noget for dig, kontakt da ejer  Claus Søgaard på mail: mail@soegaardsbryghus.dk  eller telefon 21913216
eller kig forbi Bryghuset C.W. Obels Plads 1A  med en ansøgning. 

Vi glæder os til at høre fra dig! 

 

Ansættelse & start snarest.
Løn efter kvalifikationer 

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330003539Phoenix-13d57fef12019-04-09T00:00:00Tjener & Restaurantchef

Tjener & restaurantchef

Søgaards Bryghus ØL MAD  & VIN   er i en forygende udvikling, og vi er derfor klar til at udvide vores team med en glad og smilende tjener , samt en erfaren restaurantchef til både dags- og aftenvagter på hverdage og i weekender.

Vi søger en frisk og udadvendt person, som kan fungere i et til tider travlt miljø.

 

Vi tilbyder dig:

  • Gode kollegaer - et ungt team, bestående hovedsageligt af ufaglærte 
  • En spændende arbejdsplads i udvikling
  • Et godt arbejdsmiljø.
  • Både a la carte- og selskabsservering.
  • Medbestemmelse i dagligdagen.
  • Egne ansvarsområder.

Som tjener hos os, får du en spændende og alsidig hverdag.

Vi søger en tjener - du kan både være nyudlært eller med flere års erfaring. Eller en ufaglært med erfaring i baggagen . 


Som restaurantchef skal du være motiverende overfor den øvrige stab. Vagtplanering, indkøb og driften af dagligdagen i restauranten vil blive dit ansvarsområde. Du skal være indstillet på at store dele af jobbet er ”på gulvet” blandt gæsterne. Og så skal du være med til at skabe en arbejdsplads, hvor vi er tæt med hinanden og betragter os som en stor familie

 

Kontakt:

Lyder ovenstående som noget for dig, kontakt da ejer  Claus Søgaard på mail: mail@soegaardsbryghus.dk  eller telefon 21913216
eller kig forbi Bryghuset C.W. Obels Plads 1A  med en ansøgning. 

Vi glæder os til at høre fra dig! 

 

Ansættelse & start snarest.
Løn efter kvalifikationer 

 

Tjener restaurantchef Søgaards Bryghus ØL MAD VIN er i en forygende udvikling, og vi er derfor klar til at udvide vores team med en glad og smilende tjener , samt en erfaren restaurantchef til både dags- og aftenvagter på hverdage og i weekender. Vi søger en frisk og udadvendt person, som kan fungere i et til tider travlt miljø. Vi tilbyder dig: Gode kollegaer - et ungt team, bestående hovedsageligt af ufaglærte En spændende arbejdsplads i udvikling Et godt arbejdsmiljø. Både a la carte- og selskabsservering. Medbestemmelse i dagligdagen. Egne ansvarsområder. Som tjener hos os, får du en spændende og alsidig hverdag. Vi søger en tjener - du kan både være nyudlært eller med flere års erfaring. Eller en ufaglært med erfaring i baggagen . Som restaurantchef skal du være motiverende overfor den øvrige stab. Vagtplanering, indkøb og driften af dagligdagen i restauranten vil blive dit ansvarsområde. Du skal være indstillet på at store dele af jobbet er på gulvet blandt gæsterne. Og så skal du være med til at skabe en arbejdsplads, hvor vi er tæt med hinanden og betragter os som en stor familie Kontakt: Lyder ovenstående som noget for dig, kontakt da ejer Claus Søgaard på mail: mail@soegaardsbryghus.dk eller telefon 21913216eller kig forbi Bryghuset C.W. Obels Plads 1A med en ansøgning. Vi glæder os til at høre fra dig! Ansættelse start snarest. Løn efter kvalifikationer11jobnet13d57fef100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-06-04T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandNordjyllandAalborg3504907SØGAARD'S BRYGHUS ApS11CW. Obels Plads 1A9000AalborgDKDanmark0
mail@soegaardsbryghus.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent742356JobNet4972509497250910009-04-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=13d57fefhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=13d57fefhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=13d57fef&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=13d57fef&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/5.jpgEr du serviceminded og har interesser indenfor hotel- og restaurationsbranchen? Hos SØGAARD'S BRYGHUS ApS får du rige muligheder for at gøre et indtryk på omverden.12008211Dansk3Læse/ tale18Hotel og restauration361401849Claus Søgaardmail@soegaardsbryghus.dkDKDanmarkDKDanmarkda-DK