Tjener søges

Tjener søges til Pizza King

ca. 80 timer pr mdr.

Tiltrædelse hurtigst muligt

Har dette din interesse - så kig ind til Pizza King, Torvet 5, Nykøbing F. og tal med Kamuran


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330034466Phoenix-7e0abfa312019-05-29T00:00:00Tjener søges

Tjener søges til Pizza King

ca. 80 timer pr mdr.

Tiltrædelse hurtigst muligt

Har dette din interesse - så kig ind til Pizza King, Torvet 5, Nykøbing F. og tal med Kamuran

Tjener søges til Pizza King ca. 80 timer pr mdr. Tiltrædelse hurtigst muligt Har dette din interesse - så kig ind til Pizza King, Torvet 5, Nykøbing F. og tal med Kamuran11jobnet7e0abfa3100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-06-26T00:00:0000000EuropaDanmarkSjælland & øerLolland & FalsterGuldborgsund3537473Cafe Pizza King ApS11Torvet 6, 24800Nykøbing FDKDanmark0DKDanmarkDKDanmark7Deltid46Permanent770185JobNet4997561499756110029-05-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=7e0abfa3https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=7e0abfa3https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=7e0abfa3&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=7e0abfa3&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButton1Dansk3Læse/ tale512307Tjener18Hotel og restauration361951152noreply@ofir.comDKDanmarkDKDanmark330033019Ristorante Roma Vordingborg søger tjenerRobot Vi er en italiensk cafe restaurant, som serverer italiensk mad, vin, ost samt ægte italiensk pizza. Vi vil gerne give vores gæster en god oplevelse ud over det sædvanlige med fokus på et højt serviceniveau. Vi søger en tjener hurtigst muligt ca. 20 timer pr. uge Vi forventer af dig: At du har erfaring fra branchen og gerne faguddannet tjener. At du er mødestabil, kvalitets-bevist og har ordenssans. At du er god til at snakke med gæsterne på dansk og engelsk og gerne italiensk. At du har mulighed for at arbejde torsdag, fredag samt weekend i tidsrummet kl. 1600-2100. Du vil komme til at indgå i et team hvor vi alle hjælper og respekterer hinanden. Lyder dette noget fra dig ? Så kig forbi restauranten og spørg efter Carmela.

Vi er en italiensk cafe/restaurant, som serverer italiensk mad, vin, ost samt ægte italiensk pizza.

Vi vil gerne give vores gæster en god oplevelse ud over det sædvanlige med fokus på et højt serviceniveau.

Vi søger en tjener hurtigst muligt ca. 20 timer pr. uge

Vi forventer af dig:

 • At du har erfaring fra branchen og gerne faguddannet tjener.
 • At du er mødestabil, kvalitets-bevist og har ordenssans.
 • At du er god til at snakke med gæsterne på dansk og engelsk og gerne italiensk.
 • At du har mulighed for at arbejde torsdag, fredag samt weekend i tidsrummet kl. 1600-2100.

Du vil komme til at indgå i et team hvor vi alle hjælper og respekterer hinanden.

Lyder dette noget fra dig ? Så kig forbi restauranten og spørg efter Carmela.

 

Ristorante Roma I/SVordingborg2019-05-28T00:00:002019-07-23T00:00:00
330041059Service minded tjener søgesRobot Er du service minded, og søger du job som tjener? KO CO er en restaurant i Faxe Ladeplads lystbådehavn med fokus på den gode bøf, kvalitetsvin til butikspriser og det klassiske danske smørrebrød.Vi har åben både frokost aften hele året rundt, og vores mission er, at give vores gæster en super mad- vinoplevelse. Vi forstiller os at: Du har bred erfaring. Svendebrev er en fordel, men ikke et must. Du er stabil og ansvarsfuld. Du er livsglad og initiativrig. Du kan arbejde selvstændigt. Du er kvalitetsbevidst. Du har overblik og kan håndtere stressede situationer.

Er du service minded, og søger du job som tjener?  

KO & CO er en restaurant i Faxe Ladeplads lystbådehavn med fokus på den gode bøf, kvalitetsvin til butikspriser og det klassiske danske smørrebrød.Vi har åben både frokost & aften hele året rundt, og vores mission er, at give vores gæster en super mad- & vinoplevelse.

Vi forstiller os at: 

 • Du har bred erfaring. Svendebrev er en fordel, men ikke et must. 
 • Du er stabil og ansvarsfuld.
 • Du er livsglad og initiativrig.
 • Du kan arbejde selvstændigt.
 • Du er kvalitetsbevidst.
 • Du har overblik og kan håndtere stressede situationer. 

 

Ko & CoFaxe Ladeplads2019-06-11T00:00:002019-06-30T00:00:00
330040258Deltids Tjener søgesRobot Restauranten søger deltids tjener på 10-15 timer ugentligt, gerne være over 18 år og bosat i slagelse kommune. Arbejdstiderne ligger om aften både i hverdag og i weekend.

Restauranten søger deltids tjener på 10-15 timer ugentligt, gerne være over 18 år og bosat i slagelse kommune. Arbejdstiderne ligger om aften både i hverdag og i weekend.

SHANGRILA RESTAURANT ApSSlagelse2019-06-12T00:00:002019-08-03T00:00:00
330033639Tjenervikar til Korsør søges for kundeRobot Fleksibel medarbejder søges til deltidsstilling uden fast timeantal til udførsel af tjeneropgaver hos erhvervskunde. Hovedparten af arbejdet vil ligge fredag og eller lørdag aften, men for den rette medarbejder er der god mulighed for timer på hverdage også - både dag og aften. Afhængig af dig og dine ønsker kan der tilbydes 0-37 timer ugentligt. Arbejdet udføres efter behov på kundens adresse, som ligger i Korsør, om end kunden har flere afdelinger rundt om på Sjælland, som du kan blive tilbudt arbejde i, såfremt dine ønsker og kundens behov stemmer overens. Der er tale om et længerevarende vikariat med opstart hurtigst muligt og ingen fastsat afslutningsdato. Vi tilbyder: Afgørende indflydelse på egen vagtplan, så du nemt kan afpasse jobbet med andre beskæftigelser Oplysninger om faste stillinger, når de opstår Fornuftig og gennemskuelig løn Afvekslende arbejdsopgaver Muligheden for at få lidt ekstra på CV et En afslappet, men professionel arbejdsplads med fokus på den ekstraordinære service De konkrete arbejdsopgaver omfatter alt, hvad der hører til tjenerfaget inden for selskaber, konferencer og a la carte. For den specielt egnede kandidat vil der sågar være mulighed for at fungere som overtjener ved større arrangementer. Vi forventer, at du: Er velsoigneret og til enhver tid optræder professionelt Er faglært, eller som minimum har omfattende brancheerfaring Behersker det danske sprog, da al kommunikation i virksomheden foregår på dansk Er selvtransporterende meget gerne i bil af praktiske årsager Trives med og brænder for at yde service fra øverste hylde Vores behov for dig opstår med varierende varsel, så vi foretrækker kandidater, der kan træde til såvel akut som efter skemaplanlægning. Ansøg i dag! Ansøgning (med CV) til denne stilling modtages på mail@vikaroggastronomi.dk. Tiltrædelse er hurtigst muligt efter aftale, og vi indkalder derfor til samtale løbende. Så tøv ikke med at sende din ansøgning til os, hvis du kan se dig selv i jobbet. Vær opmærksom på, at der afkræves fremvisning af straffeattest ved en evt. samtale. Flere stillinger Vikar Gastronomi servicerer en lang række kunder i hotel- og restaurationsbranchen, som konstant har behov for hjælp. Skulle du være interesseret i at høre om de muligheder, vi kan tilbyde dig, så opfordrer vi til, at du kontakter os via vores hjemmeside https: www.vikaroggastronomi.dk job-hos-os.html

Fleksibel medarbejder søges til deltidsstilling uden fast timeantal til udførsel af tjeneropgaver hos erhvervskunde.

Hovedparten af arbejdet vil ligge fredag og/eller lørdag aften, men for den rette medarbejder er der god mulighed for timer på hverdage også - både dag og aften.

Afhængig af dig og dine ønsker kan der tilbydes 0-37 timer ugentligt.

Arbejdet udføres efter behov på kundens adresse, som ligger i Korsør, om end kunden har flere afdelinger rundt om på Sjælland, som du kan blive tilbudt arbejde i, såfremt dine ønsker og kundens behov stemmer overens.

Der er tale om et længerevarende vikariat med opstart hurtigst muligt og ingen fastsat afslutningsdato.

 

Vi tilbyder:

 • Afgørende indflydelse på egen vagtplan, så du nemt kan afpasse jobbet med andre beskæftigelser
 • Oplysninger om faste stillinger, når de opstår
 • Fornuftig og gennemskuelig løn
 • Afvekslende arbejdsopgaver
 • Muligheden for at få lidt ekstra på CV’et
 • En afslappet, men professionel arbejdsplads med fokus på den ekstraordinære service

De konkrete arbejdsopgaver omfatter alt, hvad der hører til tjenerfaget inden for selskaber, konferencer og a la carte. For den specielt egnede kandidat vil der sågar være mulighed for at fungere som overtjener ved større arrangementer.

 

Vi forventer, at du:

 • Er velsoigneret og til enhver tid optræder professionelt
 • Er faglært, eller som minimum har omfattende brancheerfaring
 • Behersker det danske sprog, da al kommunikation i virksomheden foregår på dansk
 • Er selvtransporterende – meget gerne i bil af praktiske årsager
 • Trives med og brænder for at yde service fra øverste hylde

Vores behov for dig opstår med varierende varsel, så vi foretrækker kandidater, der kan træde til såvel akut som efter skemaplanlægning.

 

Ansøg i dag!

Ansøgning (med CV) til denne stilling modtages på mail@vikaroggastronomi.dk.

Tiltrædelse er hurtigst muligt efter aftale, og vi indkalder derfor til samtale løbende. Så tøv ikke med at sende din ansøgning til os, hvis du kan se dig selv i jobbet.

Vær opmærksom på, at der afkræves fremvisning af straffeattest ved en evt. samtale.

 

Flere stillinger

Vikar & Gastronomi servicerer en lang række kunder i hotel- og restaurationsbranchen, som konstant har behov for hjælp. Skulle du være interesseret i at høre om de muligheder, vi kan tilbyde dig, så opfordrer vi til, at du kontakter os via vores hjemmeside https://www.vikaroggastronomi.dk/job-hos-os.html

Vikar og Gastronomi IVSKorsør2019-06-03T00:00:002019-07-23T00:00:00
330015082Udadvendte og servicemindede tjenere søges til italiensk restauranter i Næstved og KarrebæksmindeRobot Beskrivelse. I samarbejde med de øvrige tjenere har du ansvaret for, at give gæsterne en uforglemmelig restaurant-oplevelse. Du bliver restaurantens ansigt ud ad til og kommer til at arbejde tæt sammen med både tjenere, kokke, køkkenchef og restaurantchef. Du skal være med til at skabe en restaurant, hvor lokale har lyst til at spise og hvor et stigende antal gæster taler om restauranten som et af de bedste spisesteder i byen. Udover at levere en eminent service, skal du også bidrage med rengøring af restauranten. Arbejdstider Der er tale om en deltidsansættelse på ca. 15-20 timer om ugen med opstart hurtigst muligt. Arbejdstiderne er i tidsrummet mandag-søndag kl. 15.30-22.00. Der udarbejdes en vagtplan for en uge af gangen. Om virksomheden Restauranterne Italia i Næstved C og Brohjørnet i Karrebæksminde, er en familieejet kæde af italienske restauranter. I mere end 25 år har ejeren, med sin italienske oprindelse, stolt kræset om specialiteterne i sit køkken og han arbejder stadig tæt sammen med kokkene på de enkelte restauranter, om konstant at udvikle smagfulde retter. Virksomheden beskæftiger omkring 10 medarbejdere heriblandt kokke, tjenere og restaurantchefer. Tempoet er højt og der efterstræbes høj kvalitet og service. Om dig Erfaring fra faget er et krav, mens uddannelse er mindre relevant. Det vigtigste er, at du er udadvendt og smilende og har et højt serviceniveau. Du har en god udstråling og dit humør smitter. Du motiveres af at arbejde i et højt arbejdstempo og arbejder effektivt og målrettet. Du trives med praktiske opgaver og på stille dage er du ikke bange for at gå til hånde. Du arbejder struktureret og med et højt serviceniveau, sætter du en ære i at gøre et godt stykke arbejde. Du er hjælpsom og god til at omgås forskellige slags mennesker, og i pressede situationer holder du hovedet koldt og tager tingene med et smil. Sprog Det er et krav at du taler og forstår dansk. Ansøgningsproces Vi behandler ansøgninger løbende. Send dit cv, ansøgning samt vellignende foto til Mette Svarrer på e-mail adresse info@italia-naestved.dk. Skriv ATT: Mette Svarrer i emnefeltet af mailen.

Beskrivelse.


I samarbejde med de øvrige tjenere har du ansvaret for, at give gæsterne en uforglemmelig restaurant-oplevelse. Du bliver restaurantens ansigt ud ad til og kommer til at arbejde tæt sammen med både tjenere, kokke, køkkenchef og restaurantchef. Du skal være med til at skabe en restaurant, hvor lokale har lyst til at spise og hvor et stigende antal gæster taler om restauranten som et af de bedste spisesteder i byen.

Udover at levere en eminent service, skal du også bidrage med rengøring af restauranten.

 

Arbejdstider

 

Der er tale om en deltidsansættelse på ca. 15-20 timer om ugen med opstart hurtigst muligt. Arbejdstiderne er i tidsrummet mandag-søndag kl. 15.30-22.00. Der udarbejdes en vagtplan for en uge af gangen.

 

Om virksomheden

 

Restauranterne Italia i Næstved C og Brohjørnet i Karrebæksminde, er en familieejet kæde af italienske restauranter. I mere end 25 år har ejeren, med sin italienske oprindelse, stolt kræset om specialiteterne i sit køkken og han arbejder stadig tæt sammen med kokkene på de enkelte restauranter, om konstant at udvikle smagfulde retter. Virksomheden beskæftiger omkring 10 medarbejdere – heriblandt kokke, tjenere og restaurantchefer. Tempoet er højt og der efterstræbes høj kvalitet og service.

 

Om dig

 

Erfaring fra faget er et krav, mens uddannelse er mindre relevant. Det vigtigste er, at du er udadvendt og smilende og har et højt serviceniveau. Du har en god udstråling og dit humør smitter. Du motiveres af at arbejde i et højt arbejdstempo og arbejder effektivt og målrettet. Du trives med praktiske opgaver og på stille dage er du ikke bange for at gå til hånde. Du arbejder struktureret og med et højt serviceniveau, sætter du en ære i at gøre et godt stykke arbejde. Du er hjælpsom og god til at omgås forskellige slags mennesker, og i pressede situationer holder du hovedet koldt og tager tingene med et smil.

 

Sprog

 

Det er et krav at du taler og forstår dansk.

 

Ansøgningsproces

 

Vi behandler ansøgninger løbende. Send dit cv, ansøgning samt vellignende foto til Mette Svarrer på e-mail adresse info@italia-naestved.dk. Skriv ATT: Mette Svarrer i emnefeltet af mailen.

RISTORANTE ITALIA ApSNæstved2019-05-01T00:00:002019-06-26T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Ristorante Roma Vordingborg søger tjener

Ristorante Roma I/S

Vordingborg
Vi er en italiensk cafe restaurant, som serverer italiensk mad, vin, ost samt ægte italiensk pizza. Vi vil gerne give vores gæster en god oplevelse ud over det sædvanlige med fokus på et højt serviceniveau. Vi søger en tjener hurtigst muligt ca. 20 ...
Indrykket:28. maj 2019
Udløbsdato:23. juli 2019

Service minded tjener søges

Ko & Co

Faxe Ladeplads
Er du service minded, og søger du job som tjener? KO CO er en restaurant i Faxe Ladeplads lystbådehavn med fokus på den gode bøf, kvalitetsvin til butikspriser og det klassiske danske smørrebrød.Vi har åben både frokost aften hele året rundt, og vor...
Indrykket:11. juni 2019
Udløbsdato:30. juni 2019

Deltids Tjener søges

SHANGRILA RESTAURANT ApS

Slagelse
Restauranten søger deltids tjener på 10-15 timer ugentligt, gerne være over 18 år og bosat i slagelse kommune. Arbejdstiderne ligger om aften både i hverdag og i weekend.
Indrykket:12. juni 2019
Udløbsdato:3. august 2019

Tjenervikar til Korsør søges for kunde

Vikar og Gastronomi IVS

Korsør
Fleksibel medarbejder søges til deltidsstilling uden fast timeantal til udførsel af tjeneropgaver hos erhvervskunde. Hovedparten af arbejdet vil ligge fredag og eller lørdag aften, men for den rette medarbejder er der god mulighed for timer på hverd...
Indrykket:3. juni 2019
Udløbsdato:23. juli 2019

Udadvendte og servicemindede tjenere søges til italiensk restauranter i Næstved og Karrebæksminde

RISTORANTE ITALIA ApS

Næstved
Beskrivelse. I samarbejde med de øvrige tjenere har du ansvaret for, at give gæsterne en uforglemmelig restaurant-oplevelse. Du bliver restaurantens ansigt ud ad til og kommer til at arbejde tæt sammen med både tjenere, kokke, køkkenchef og restaura...
Indrykket:1. maj 2019
Udløbsdato:26. juni 2019