Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Tjener søges

Til vores nye restaurant i Skagen søger vi tjener og køkkenmedhjælper. 

jobet består af aften og weekend vagter i lav sæsonen, juli og august er det også om dagen i hverdagen. Erfaring er ikke et krav men en stor fordel. Det vigtigste er at du er arbejdsom, fleksibel, serviceminded og teamplayer. 

send gerne en ansøgnign eller ring til Karim på 23235731.

vi glæder os til at høre fra dig


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330038716Phoenix-1c23218812019-06-06T00:00:00Tjener søges

Til vores nye restaurant i Skagen søger vi tjener og køkkenmedhjælper. 

jobet består af aften og weekend vagter i lav sæsonen, juli og august er det også om dagen i hverdagen. Erfaring er ikke et krav men en stor fordel. Det vigtigste er at du er arbejdsom, fleksibel, serviceminded og teamplayer. 

send gerne en ansøgnign eller ring til Karim på 23235731.

vi glæder os til at høre fra dig

2019-07-28T18:50:03.070 Til vores nye restaurant i Skagen søger vi tjener og køkkenmedhjælper. jobet består af aften og weekend vagter i lav sæsonen, juli og august er det også om dagen i hverdagen. Erfaring er ikke et krav men en stor fordel. Det vigtigste er at du er arbejdsom, fleksibel, serviceminded og teamplayer. send gerne en ansøgnign eller ring til Karim på 23235731. vi glæder os til at høre fra dig11jobnet1c232188100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-08-01T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandNordjyllandFrederikshavn3542581Highway 66 Skagen ApS11Havnevej 8A9990SkagenDKDanmark0karimsalih@live.dkDKDanmarkDKDanmark7Deltid46Permanent774070JobNet5001137500113710006-06-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=1c232188https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=1c232188https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=1c232188&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=1c232188&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonTjener søges1Dansk3Læse/ tale512307Tjener18Hotel og restauration362028111karimsalih@live.dkkarimsalih@live.dkDKDanmarkDKDanmark330118526Tjener/serveringsmedarbejder søges til restaurant i FrederikshavnRobot Til Restaurant BLACK STONE beliggende Rømøvej 2, søges 1 tjener serveringsmedarbejder til ca. 25 timer om ugen. Du SKAL være over 18 år. Restaurant BLACK STONE serverer steaks, burgers, pasta retter, pizza og buffet. Restauranten har plads til ca. 100 gæster inkl. selskabslokale. Restauranten fungerer også som TAKE AWAY. Krav: Erfaring fra branchen som tjener serveringsmedarbejder. Serviceminded Må gerne have hygiejnebevis, men er ikke et krav. Arbejdsopgaver: Betjening af gæsterne. Servering og præsentation af maden. Betjening af lille bar drikkevarer for gæsterne. Servering ved selskaber. Du skal være indstillet på skiftende arbejdstider inkl. weekend arbejde. Ansøgning: skriftlig ansøgning som afleveres personligt til Hasan Isikli. Såfremt du ønsker yderligere oplysninger kontakt ejer : Hasan Isikli.

Til Restaurant BLACK STONE beliggende Rømøvej 2, søges 1 tjener/serveringsmedarbejder til ca. 25 timer om ugen.

Du SKAL være over 18 år.

Restaurant BLACK STONE serverer steaks, burgers, pasta retter, pizza og buffet. Restauranten har plads til ca. 100 gæster inkl. selskabslokale. Restauranten fungerer også som TAKE AWAY.

Krav:

 • Erfaring fra branchen som tjener/serveringsmedarbejder.
 • Serviceminded
 • Må gerne have hygiejnebevis, men er ikke et krav.

Arbejdsopgaver:

 • Betjening af gæsterne.
 • Servering og præsentation af maden.
 • Betjening af lille bar/drikkevarer for gæsterne.
 • Servering ved selskaber.

Du skal være indstillet på skiftende arbejdstider inkl. weekend arbejde.

Ansøgning: skriftlig ansøgning som afleveres personligt til Hasan Isikli.

Såfremt du ønsker yderligere oplysninger kontakt ejer : Hasan Isikli.

Blackstone Cafe,restaurant & pizzaFrederikshavn2019-11-07T00:00:002019-12-05T00:00:00
330093775Reservetjener - weekendafløserRobot Har du lyst til at tjene lidt ekstra ved siden af studierne eller andet arbejde og brænder du for overdådig service i verdensklasse? Ruths Hotel søger reservetjenere til at servicere de mange livsnydere som besøger Gl. Skagen året rundt og især i weekenderne i vinterhalvåret. Vi forventer at du Har en naturlig interesse for mad og vin på højt niveau Er mødestabil, imødekommende, udadvendt samt smilende Er opmærksom, engageret og forstår betydningen af service, kvalitet og værtskab Er effektiv og har et godt overblik over situationen Er god til at arbejde sammen med andre mennesker Taler og forstår dansk og engelsk Derudover skal du være ansvarsbevidst, ligesom du skal kunne udstråle overskud, også i pressede situationer Hvis du allerede har erfaring som tjener, vil dette blive set som en stor fordel. Du kan forvente En spændende og udfordrende arbejdsplads, hvor vi altid stræber efter at give vores gæster en personlig og afslappet oplevelse. At blive en del af et dygtigt team med stor passion for både mad, vin og service. En behagelig og respektfuld omgangstone, hvor dine kolleger bliver din familie. Mulighed for at få indblik i, hvordan det er at arbejde på et af Danmarks smukkeste beliggende hoteller, herunder indblik i hotelverdenen og hvordan vi arbejder på tværs af organisationen Send ansøgning samt CV til job@ruths-hotel.dk eller kontakt Restaurantchef Johan Brodersen på jobr@ruths-hotel.dk for yderligere spørgsmål. DET LIGGER I VORES NATUR - Blå himmel, hav, klit og skøn natur så langt øjet rækker. Midt i alt det ligger Ruths Hotels konferencemuligheder. Her summer det af livsglæde og aktivitet, når de mange gæster hygger sig og nyder deres ophold. Du sanser opmærksomt det hele, har styr på både omgivelser og dine gæster, som du ved, er kommet for at opleve det bedste af det bedste både hvad angår smag, nydelse og kvalitet. Fordi det at skabe gode kundeoplevelser ligger i din natur.

Har du lyst til at tjene lidt ekstra ved siden af studierne eller andet arbejde og brænder du for overdådig service i verdensklasse? Ruths Hotel søger reservetjenere til at servicere de mange livsnydere som besøger Gl. Skagen året rundt og især i weekenderne i vinterhalvåret. 

Vi forventer at du …

 • Har en naturlig interesse for mad og vin på højt niveau
 • Er mødestabil, imødekommende, udadvendt samt smilende
 • Er opmærksom, engageret og forstår betydningen af service, kvalitet og værtskab
 • Er effektiv og har et godt overblik over situationen
 • Er god til at arbejde sammen med andre mennesker
 • Taler og forstår dansk og engelsk
 • Derudover skal du være ansvarsbevidst, ligesom du skal kunne udstråle overskud, også i pressede situationer

Hvis du allerede har erfaring som tjener, vil dette blive set som en stor fordel.

 

Du kan forvente …

 • En spændende og udfordrende arbejdsplads, hvor vi altid stræber efter at give vores gæster en personlig og afslappet oplevelse.
 • At blive en del af et dygtigt team med stor passion for både mad, vin og service.
 • En behagelig og respektfuld omgangstone, hvor dine kolleger bliver din familie.
 • Mulighed for at få indblik i, hvordan det er at arbejde på et af Danmarks smukkeste beliggende hoteller, herunder indblik i hotelverdenen og hvordan vi arbejder på tværs af organisationen

Send ansøgning samt CV til job@ruths-hotel.dk eller kontakt Restaurantchef Johan Brodersen på jobr@ruths-hotel.dk for yderligere spørgsmål.

DET LIGGER I VORES NATUR - Blå himmel, hav, klit og skøn natur så langt øjet rækker. Midt i alt det ligger Ruths Hotels konferencemuligheder. Her summer det af livsglæde og aktivitet, når de mange gæster hygger sig og nyder deres ophold. Du sanser opmærksomt det hele, har styr på både omgivelser og dine gæster, som du ved, er kommet for at opleve det bedste af det bedste både hvad angår smag, nydelse og kvalitet. Fordi det at skabe gode kundeoplevelser ligger i din natur.

Ruths HotelSkagen2019-09-23T00:00:002019-11-14T00:00:00
330118598Karma Sushi Aalborg - søger tjenereRobot Karma Sushi søger friske og veloplagte uddannede, som ikke-uddannede tjenere. Karma Sushi har idag syv restauranter beliggende i København, Aarhus, Aalborg og Frederikshavn. Karma Sushi er ikke en traditionel sushikæde, da Karma laver fusionssushi, hvor det japanske sushi er grundlæggende, kombineret med franske tilberedningsmetoder og nordisk tilbehør. Arbejdsopgaverne er som tjener, hvor du skal kunne vise engagement og faglighed i enhver situation. Hos Karma Sushi tror vi på, at det er nemmere at gøre en glad person faglig kompetent end at gøre en faglig kompetent person glad. Derfor ser vi dine personlige kvalifikationer mindst lige så vigtige som dine professionelle faglige kompetencer. OM STILLINGEN Stillingen kræver: Engagement Ydmyghed Loyalitet Fleksibilitet Positivitet Serviceminded Dygtig til mersalg og ikke mindst skal du kunne være ambassadør for Karma. Hvis disse punkter er nogle du kan identificere dig med, skal du skynde dig at sende et CV og ansøgning til Karma Sushi. Arbejdstid: 15-25 timer om ugen hovedsageligt aften og weekend.

Karma Sushi søger friske og veloplagte uddannede, som ikke-uddannede tjenere.

Karma Sushi har idag syv restauranter beliggende i København, Aarhus, Aalborg og Frederikshavn. Karma Sushi er ikke en traditionel sushikæde, da Karma laver fusionssushi, hvor det japanske sushi er grundlæggende, kombineret med franske tilberedningsmetoder og nordisk tilbehør. 

Arbejdsopgaverne er som tjener, hvor du skal kunne vise engagement og faglighed i enhver situation. Hos Karma Sushi tror vi på, at det er nemmere at gøre en glad person faglig kompetent end at gøre en faglig kompetent person glad. Derfor ser vi dine personlige kvalifikationer mindst lige så vigtige som dine professionelle faglige kompetencer.

OM STILLINGEN

  Stillingen kræver:

 • Engagement
 • Ydmyghed
 • Loyalitet
 • Fleksibilitet
 • Positivitet
 • Serviceminded
 • Dygtig til mersalg
 • og ikke mindst skal du kunne være ambassadør for Karma.

Hvis disse punkter er nogle du kan identificere dig med, skal du skynde dig at sende et CV og ansøgning til Karma Sushi.

Arbejdstid: 15-25 timer om ugen hovedsageligt aften og weekend.

 

Karma Sushi AalborgAalborg2019-11-06T00:00:002019-12-29T00:00:00
330117871Tjener til provenceRobot ! Er du vores nye Tjener? !!Vi søger en tjener nu, som både kan arbejde i dag- og aftenstimerne. Arbejdet vil bestå i omkring 40 til 60 timer pr.måned. Og har du erfaring ville det kun være en bonus. Send os en ansøgning på provence@stofanet.dk,eller kig forbi os med din ansøgning..

! Er du vores nye Tjener?

!!Vi søger en tjener nu, som både kan arbejde i dag- og aftenstimerne.

Arbejdet vil bestå i omkring 40 til 60  timer pr.måned.

Og har du erfaring ville det kun være en bonus.

Send os en ansøgning på provence@stofanet.dk,eller kig forbi os med din ansøgning..

Restaurant ProvenceAalborg2019-11-05T00:00:002019-12-27T00:00:00
330115313Tjenere/bartendereRobot El Mariachi Gastro Pub får mere og mere travlt og vi søger derfor et par dygtige tjenere bartendere der kan komplimetere vores velfungerende team. Vi skal bruge 2 deltidsmedarbejdere. Der er tale om skiftende arbejdstider og de fleste vagter er torsdag, fredag og lørdag. Du skal have tjener-erfaring og helst et par års erfaring. Du må også gerne have viden om special-øl, vin og cocktails det er en fordel, men ikke et must. Du skal tale dansk. På cocktail-delen skal du have lyst til at være en del af et team, der stræber efter at være blandt de bedste i Danmark. Der er rig mulighed for at bliver lært godt op og influere hvad vi skal fremadrettet. Konceptet er engelsk gastropub med mexicansk mad og med service i højsædet. Vi sætter en ære i at servere gode øl, lækker vin og fantastiske cocktails alt sammen krydret med autentisk mexicansk køkken. Det er vigtigt, at man har forståelsen omkring, at man altid er i bevægelse, hvad end der er mange eller få gæster. Det er også vigtigt, at man forstår at holde orden og holde restauranten ren og pæn. Vi har et godt socialt team, og søger en der vil være en del af vores lille familie. Det er vigtigt, at man forstår at sætte kunden i højsædet og skabe en god relation til vores gæster. Vedhæft gerne et billede på ansøgningen. Ansøg på: job@elmariachi.dk eller kig forbi med din ansøgning. Tiltrædelse hurtigst muligt.

El Mariachi Gastro Pub får mere og mere travlt og vi søger derfor et par dygtige tjenere/bartendere der kan komplimetere vores velfungerende team.

Vi skal bruge 2 deltidsmedarbejdere. Der er tale om skiftende arbejdstider og de fleste vagter er torsdag, fredag og lørdag.

Du skal have tjener-erfaring og helst et par års erfaring. Du må også gerne have viden om special-øl, vin og cocktails – det er en fordel, men ikke et must.

Du skal tale dansk.

På cocktail-delen skal du have lyst til at være en del af et team, der stræber efter at være blandt de bedste i Danmark. Der er rig mulighed for at bliver lært godt op og influere hvad vi skal fremadrettet.

Konceptet er engelsk gastropub med mexicansk mad og med service i højsædet. Vi sætter en ære i at servere gode øl, lækker vin og fantastiske cocktails – alt sammen krydret med autentisk mexicansk køkken.

Det er vigtigt, at man har forståelsen omkring, at man altid er i bevægelse, hvad end der er mange eller få gæster. Det er også vigtigt, at man forstår at holde orden og holde restauranten ren og pæn.

Vi har et godt socialt team, og søger en der vil være en del af vores lille familie.

Det er vigtigt, at man forstår at sætte kunden i højsædet og skabe en god relation til vores gæster.

Vedhæft gerne et billede på ansøgningen.

Ansøg på: job@elmariachi.dk eller kig forbi med din ansøgning.

Tiltrædelse hurtigst muligt.

Restaurant Dansende Farmor I/SAalborg2019-10-31T00:00:002019-12-24T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Tjener/serveringsmedarbejder søges til restaurant i Frederikshavn

Blackstone Cafe,restaurant & pizza

Frederikshavn
Til Restaurant BLACK STONE beliggende Rømøvej 2, søges 1 tjener serveringsmedarbejder til ca. 25 timer om ugen. Du SKAL være over 18 år. Restaurant BLACK STONE serverer steaks, burgers, pasta retter, pizza og buffet. Restauranten har plads til ca. 1...
Indrykket:7. november 2019
Udløbsdato:5. december 2019

Reservetjener - weekendafløser

Ruths Hotel

Skagen
Har du lyst til at tjene lidt ekstra ved siden af studierne eller andet arbejde og brænder du for overdådig service i verdensklasse? Ruths Hotel søger reservetjenere til at servicere de mange livsnydere som besøger Gl. Skagen året rundt og især i we...
Indrykket:23. september 2019
Udløbsdato:14. november 2019

Karma Sushi Aalborg - søger tjenere

Karma Sushi Aalborg

Aalborg
Karma Sushi søger friske og veloplagte uddannede, som ikke-uddannede tjenere. Karma Sushi har idag syv restauranter beliggende i København, Aarhus, Aalborg og Frederikshavn. Karma Sushi er ikke en traditionel sushikæde, da Karma laver fusionssushi, ...
Indrykket:6. november 2019
Udløbsdato:29. december 2019

Tjener til provence

Restaurant Provence

Aalborg
! Er du vores nye Tjener? !!Vi søger en tjener nu, som både kan arbejde i dag- og aftenstimerne. Arbejdet vil bestå i omkring 40 til 60 timer pr.måned. Og har du erfaring ville det kun være en bonus. Send os en ansøgning på provence@stofanet.dk,elle...
Indrykket:5. november 2019
Udløbsdato:27. december 2019

Tjenere/bartendere

Restaurant Dansende Farmor I/S

Aalborg
El Mariachi Gastro Pub får mere og mere travlt og vi søger derfor et par dygtige tjenere bartendere der kan komplimetere vores velfungerende team. Vi skal bruge 2 deltidsmedarbejdere. Der er tale om skiftende arbejdstider og de fleste vagter er tors...
Indrykket:31. oktober 2019
Udløbsdato:24. december 2019