Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Tjener søges til Hotel Rødding

Vi har brug for dig, som gerne vil være med til at sætte dit aftryk på sammensætningen af vinkort og indkøb af vine, duge, blomster mv. Varetage menu samtaler til fester, konferencer, begravelser og diner transportable i samarbejde med indehaver. Besvare mails, telefonopkald, booking af hotelværelser, servicerer madservice kunder og ellers at indtræde i den daglige del af tjener opgaverne i vores restauranter, ved fester og møder i samarbejde med vores øvrige tjenere. Vi forventer godt humør, fleksibilitet og gode samarbejdsevner.

Arbejdstider er varierende og du skal forvente weekend og aftenarbejde. Løn og ansættelsesdato efter aftale.

På Hotel Rødding har vi forrygende travlt. Det nyligt udvidede køkken danner rammen om en arbejdsplads i udvikling,

Vi har fester, møder, koncerter og konferencer i huset. A la carte retter i krostue og restaurant middag og aften. Diner Transportable til fester og virksomheder, samt daglig madservice til mere end 350 kunder.

Hotel Rødding er placeret lige i hjertet af Rødding og Sønderjylland. Der er ca. 60 ansatte fordelt på køkken, tjenere, chauffører og teknisk personale.

Vores hotel del består af 12 værelser som benyttes flittigt af turister, der ikke har langt til besøg i Legoland, Ribe, Vestkysten og den dejlige natur omkring Rødding.

Vi har en krostue, der er mere end 150 år gammel. Krostuen fremstår med smukke gamle ornamenterede paneler og originale lofter. Krostuen er indbegrebet af hygge. Her kombineres fortid og nutid.

Restauranten der er ved at blive nyindrettet, er med sine gedigne kvalitetsmøbler den perfekte ramme om en dejlig aften i smukke omgivelser.

De fire lokaler (Teatersalen, Glassalen, Hjørnesalen og Borgerstuen) med plads fra 20 til 350 gæster der danner rammen om fester, begravelser, møder, koncerter osv.

Kan du se dig selv i en spændende hverdag, så send en ansøgning indeholdende dit CV til:

Hotel Rødding att. Jan Tygesen, Rødding Torvet 8 – 6630 Rødding Tlf 50937478 eller 74841404 

Mail: bogholderi@hotelroedding.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.