Tjener søges til Skrøbelev Gods.

Vi søger en dygtig rutineret Tjener, moden og med masser af erfaring og lyst til at arbejde med konference og selskabsservering.

  • Du må forvente at være på benene mange timer ad gangen
  • Yders mødestabil.
  • En super god kollega med masser af gåpåmod.
  • Naturligvis smilende og meget serviceminded.
  • Skal være klar på at arbejde aften/weekender og helligdage, når der er behov for det.
  • Det er vigtigt at du behersker dansk i skrift og tale.

Vi tilbyder et spændende job med mange varierede opgaver og et fællesskab hvor gode kolleger, god service og ikke mindst de skønne og meget smukke omgivelser danner rammerne for en moderne arbejdsplads. 

  

 

Slot og Herregårdsophold ved det sydfynske øhav

Midt i det H.C. Andersen kaldte Danmarks have er Skrøbelev Gods beliggende. I årstallet 1669, midt i den aristokratiske og ekstravagante periode, blev Godset bygget.

Det prægtige gods er blevet fuldstændig renoveret og er blevet forandret til et romantisk hotel med jacuzzi. Således at vi kan tilbyde dig den perfekte ramme for et romantisk slotsophold og herregårdsophold – hvor du kan få et romantisk hotelværelse med spa på værelset, det være sig til bryllup eller fest i de elegante selskabslokaler, firmafest, kursus & konference eller et luksus eller romantisk weekendophold med familie eller et afslappende ophold med gode venner.

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.