Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Tjener til sommersæson - både deltid og fuldtid!

Vi er en koncern af flere restauranter. Vi har Restaurant Hellerup Sejlklub, Restaurant Lynetten samt Couloir på Amager Strand. 

Vores steder er klassiske sommer restauranter med brunch, smørrebrød, generelt danske retter med et twist af lidt fransk inspireret. 

Vi er en del af en mindre kæde, af i alt 5 steder, vil man blive tilknyttet én restaurant, men der vil være mulighed for at komme rundt ved travlhed, sygdom eller arrangementer.

 Vi forventer du er glad, smilende, udafvendt, har humor, er arbejdssom og kan lide at arbejde i en travl hverdag - til gengæld tilbyder vi et fast arbejde, glade og engagerede kollegaer, masser af udfordringer samt mulighed for at skifte mellem de forskellige enheder.

Løn efter kvalifikationer.

 

Vi tilbyder både fuldtids og deltidsstillinger.

Opstart hurtigst muligt. 

Send gerne en mail til kasper@couloir - mærk emnefeltet - Tjener (skriv gerne om i ønsker deltid el. fuldtid og hvis i har et ønske til sted.)

 

Lidt om os:

Couloir eventyret startede i de franske alper i 2006 – hvor baren Couloir åbnede, et par år senere forsatte eventyret ved amagerstrand, hvor man forsøgte at skabe den samme stemning som i alperne, dette var et større projekt end som så, og I 2011 ændrede man ejerkreds – således at Kasper og Anders overtog tøjlerne og den dag idag stadig er drivkraften bag Couloir.

Efter et par succesfulde år ved vandet, flyttede man I 2014/2015 til nye lokaler – og her ligger man stadig. De nye lokaler er beliggende I bunden af strandens flotteste bygning, Øresund Tower, og Couloir er gået fra at være en cafe til at være spisested med ambitioner.  I efteråret 2014 overtog Couloir driften af Restaurant Lynetten og den dag i driver Anders og Kasper – Couloir og Lynetten – 2 restauranter med tætte relationer.

I starten af 2017 blev 2 til 3 – Vores passion til økologisk kaffe og lækre limonader er vokset, dette har medvirket til at vi har kastet os i et nyt projekt – Couloir No.35 er blevet en realitet! På Sankt Peder stræde nr. 35 i kælderen har vi slidt og slæbt, bygget og skabt – af lækre genbrugsmaterialer har vi lavet det vi selv mener er Strædets bedste kaffebar, med sjæl og charme! Her serverer vi lækker kaffe, lune sandwich, hjemmelavede limonader og meget meget mere… Kom ind og besøg os, vi er selv meget stolte!

Og I sommeren 2017 blev 3 til 5, vi satsede alt og har åbnet 2 steder mere – vi blev tilbudt 2 perler vi ikke kunne sige nej til. 

Restaurant Hellerup Sejlklub – et stenkast fra øresund og med en helt fantastisk terrasse, vi har fundet et fantastisk team af kokke, som her laver dansk mad med et twist.

Bistro Couloir – en lillesøster til Couloir, På det nyåbnede CPH Studio Hotel laver vi bistro mad når det er bedst, enkle retter lavet af gode råvarer. Vi er selv pjattede med indretninge, Newyork når det er bedst!

At drive et spisested er ikke bare et arbejde, men derimod en passion og en drøm, og det er denne drøm vi hver dag forfølger. Vores mål er at være det fortrukne spisested på Amager for rigtig mange mennesker, dette skal ske gennem god mad til fornuftige priser. At udleve en drøm som denne er ikke muligt uden at have gode medarbejdere, og vi mener selv vi er så heldige at have de bedste. Alle vores medarbejdere er valgt ud fra deres person og deres lyst til at forfølge vores drøm – sammen med os! 

Vi håber vi lever op til jeres forventninger – en ting er sikkert, vi gør altid vores bedste

De bedste Hilsner Anders Vang & Kasper Nielsen 

 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329807548Phoenix-c918d3f012018-05-07T00:00:00Tjener til sommersæson - både deltid og fuldtid!

Vi er en koncern af flere restauranter. Vi har Restaurant Hellerup Sejlklub, Restaurant Lynetten samt Couloir på Amager Strand. 

Vores steder er klassiske sommer restauranter med brunch, smørrebrød, generelt danske retter med et twist af lidt fransk inspireret. 

Vi er en del af en mindre kæde, af i alt 5 steder, vil man blive tilknyttet én restaurant, men der vil være mulighed for at komme rundt ved travlhed, sygdom eller arrangementer.

 Vi forventer du er glad, smilende, udafvendt, har humor, er arbejdssom og kan lide at arbejde i en travl hverdag - til gengæld tilbyder vi et fast arbejde, glade og engagerede kollegaer, masser af udfordringer samt mulighed for at skifte mellem de forskellige enheder.

Løn efter kvalifikationer.

 

Vi tilbyder både fuldtids og deltidsstillinger.

Opstart hurtigst muligt. 

Send gerne en mail til kasper@couloir - mærk emnefeltet - Tjener (skriv gerne om i ønsker deltid el. fuldtid og hvis i har et ønske til sted.)

 

Lidt om os:

Couloir eventyret startede i de franske alper i 2006 – hvor baren Couloir åbnede, et par år senere forsatte eventyret ved amagerstrand, hvor man forsøgte at skabe den samme stemning som i alperne, dette var et større projekt end som så, og I 2011 ændrede man ejerkreds – således at Kasper og Anders overtog tøjlerne og den dag idag stadig er drivkraften bag Couloir.

Efter et par succesfulde år ved vandet, flyttede man I 2014/2015 til nye lokaler – og her ligger man stadig. De nye lokaler er beliggende I bunden af strandens flotteste bygning, Øresund Tower, og Couloir er gået fra at være en cafe til at være spisested med ambitioner.  I efteråret 2014 overtog Couloir driften af Restaurant Lynetten og den dag i driver Anders og Kasper – Couloir og Lynetten – 2 restauranter med tætte relationer.

I starten af 2017 blev 2 til 3 – Vores passion til økologisk kaffe og lækre limonader er vokset, dette har medvirket til at vi har kastet os i et nyt projekt – Couloir No.35 er blevet en realitet! På Sankt Peder stræde nr. 35 i kælderen har vi slidt og slæbt, bygget og skabt – af lækre genbrugsmaterialer har vi lavet det vi selv mener er Strædets bedste kaffebar, med sjæl og charme! Her serverer vi lækker kaffe, lune sandwich, hjemmelavede limonader og meget meget mere… Kom ind og besøg os, vi er selv meget stolte!

Og I sommeren 2017 blev 3 til 5, vi satsede alt og har åbnet 2 steder mere – vi blev tilbudt 2 perler vi ikke kunne sige nej til. 

Restaurant Hellerup Sejlklub – et stenkast fra øresund og med en helt fantastisk terrasse, vi har fundet et fantastisk team af kokke, som her laver dansk mad med et twist.

Bistro Couloir – en lillesøster til Couloir, På det nyåbnede CPH Studio Hotel laver vi bistro mad når det er bedst, enkle retter lavet af gode råvarer. Vi er selv pjattede med indretninge, Newyork når det er bedst!

At drive et spisested er ikke bare et arbejde, men derimod en passion og en drøm, og det er denne drøm vi hver dag forfølger. Vores mål er at være det fortrukne spisested på Amager for rigtig mange mennesker, dette skal ske gennem god mad til fornuftige priser. At udleve en drøm som denne er ikke muligt uden at have gode medarbejdere, og vi mener selv vi er så heldige at have de bedste. Alle vores medarbejdere er valgt ud fra deres person og deres lyst til at forfølge vores drøm – sammen med os! 

Vi håber vi lever op til jeres forventninger – en ting er sikkert, vi gør altid vores bedste

De bedste Hilsner Anders Vang & Kasper Nielsen 

 

2018-07-03T00:50:25.437 Vi er en koncern af flere restauranter. Vi har Restaurant Hellerup Sejlklub, Restaurant Lynetten samt Couloir på Amager Strand. Vores steder er klassiske sommer restauranter med brunch, smørrebrød, generelt danske retter med et twist af lidt fransk inspireret. Vi er en del af en mindre kæde, af i alt 5 steder, vil man blive tilknyttet n restaurant, men der vil være mulighed for at komme rundt ved travlhed, sygdom eller arrangementer. Vi forventer du er glad, smilende, udafvendt, har humor, er arbejdssom og kan lide at arbejde i en travl hverdag - til gengæld tilbyder vi et fast arbejde, glade og engagerede kollegaer, masser af udfordringer samt mulighed for at skifte mellem de forskellige enheder. Løn efter kvalifikationer. Vi tilbyder både fuldtids og deltidsstillinger. Opstart hurtigst muligt. Send gerne en mail til kasper@couloir - mærk emnefeltet - Tjener (skriv gerne om i ønsker deltid el. fuldtid og hvis i har et ønske til sted.) Lidt om os: Couloir eventyret startede i de franske alper i 2006 hvor baren Couloir åbnede, et par år senere forsatte eventyret ved amagerstrand, hvor man forsøgte at skabe den samme stemning som i alperne, dette var et større projekt end som så, og I 2011 ændrede man ejerkreds således at Kasper og Anders overtog tøjlerne og den dag idag stadig er drivkraften bag Couloir. Efter et par succesfulde år ved vandet, flyttede man I 2014 2015 til nye lokaler og her ligger man stadig. De nye lokaler er beliggende I bunden af strandens flotteste bygning, Øresund Tower, og Couloir er gået fra at være en cafe til at være spisested med ambitioner. I efteråret 2014 overtog Couloir driften af Restaurant Lynetten og den dag i driver Anders og Kasper Couloir og Lynetten 2 restauranter med tætte relationer. I starten af 2017 blev 2 til 3 Vores passion til økologisk kaffe og lækre limonader er vokset, dette har medvirket til at vi har kastet os i et nyt projekt Couloir No.35 er blevet en realitet! På Sankt Peder stræde nr. 35 i kælderen har vi slidt og slæbt, bygget og skabt af lækre genbrugsmaterialer har vi lavet det vi selv mener er Strædets bedste kaffebar, med sjæl og charme! Her serverer vi lækker kaffe, lune sandwich, hjemmelavede limonader og meget meget mere Kom ind og besøg os, vi er selv meget stolte! Og I sommeren 2017 blev 3 til 5, vi satsede alt og har åbnet 2 steder mere vi blev tilbudt 2 perler vi ikke kunne sige nej til. Restaurant Hellerup Sejlklub et stenkast fra øresund og med en helt fantastisk terrasse, vi har fundet et fantastisk team af kokke, som her laver dansk mad med et twist. Bistro Couloir en lillesøster til Couloir, På det nyåbnede CPH Studio Hotel laver vi bistro mad når det er bedst, enkle retter lavet af gode råvarer. Vi er selv pjattede med indretninge, Newyork når det er bedst! At drive et spisested er ikke bare et arbejde, men derimod en passion og en drøm, og det er denne drøm vi hver dag forfølger. Vores mål er at være det fortrukne spisested på Amager for rigtig mange mennesker, dette skal ske gennem god mad til fornuftige priser. At udleve en drøm som denne er ikke muligt uden at have gode medarbejdere, og vi mener selv vi er så heldige at have de bedste. Alle vores medarbejdere er valgt ud fra deres person og deres lyst til at forfølge vores drøm sammen med os! Vi håber vi lever op til jeres forventninger en ting er sikkert, vi gør altid vores bedste De bedste Hilsner Anders Vang Kasper Nielsen11Jobnetc918d3f0100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-07-02T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnKøbenhavn3240050COULOIR ApS11Amager Strandvej 1122300København SDKDanmark0
Kasper@couloir.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent567304JobNet48202811000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=c918d3f0https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=c918d3f0https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=c918d3f0&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=c918d3f0&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/13.jpgØnsker du et spændende job med varierende arbejdsopgaver? Hos COULOIR ApS er dette netop hvad du bliver mødt af.12008001Dansk3Læse/ tale512307Tjener18Hotel og restauration354840325Kasper NielsenKasper@couloir.dkDKDanmarkDKDanmark329966263Faglært Tjener - Fine-Dining - Restaurant SjøBasic Til vores Fine-Dining restaurant Sjø på ruten mellem København og Oslo søger vi nu fagligt stolte og engagerede tjenere. Du vil blive en del af et stort team af dygtige og dedikerede tjenere, der dagligt servicerer vores gæster i fem forskellige restauranter ombord. Faglært og passioneret tjener Den perfekte kandidat til jobbet er faglært tjener, og har solid erfaring fra tidligere jobs indenfor Fine Dining. Du er passioneret omkring dit håndværk som tjener og har en bred viden indenfor både mad og vin. Du er servicemindet og forstår hele tiden at have fokus på dine gæster, således at de oplever exceptionel service og professionalisme. Du skal kunne lide, at tingene går stærkt og kunne bevare overblikket, så du kan fungere i et hektisk arbejdsmiljø. Vi har dagligt rigtig mange gæster og det er vigtigt for os, at alle får den bedste service. Du taler flydende dansk, svensk eller norsk og så kan du kommunikere på engelsk. Du er indstillet på en arbejdsrytme med 14 dages arbejde og 14 dages fri, hvilket giver op til 13 friperioder på et år. Du har et almindeligt godt helbred, så du uden problemer kan få udstedt sundhedsbevis for søfarende. Dertil skal du være klar til at arbejde både morgen og aftenvagt, samt arbejde op til 14 timer i døgnet. Løn Lønnen følger overenskomsten imellem DFDS og 3F, og er nettoløn, som ikke beskattes. Pak kufferten og tag sammen med os på SjÖ rejsen Vores største drøm er en Michelin-stjerne, og vi har sat os for at se, hvor tæt på vi kan komme. Vi tilbyder et spændende og udfordrende job, hvor du har mulighed for at udvikle dig. Bliv en del af familien Vi tilbyder et spændende og udfordrende job, hvor du har mulighed for at blive en del af DFDS-familien. Du får en arbejdsplads, der aldrig ligger stille, og hvis du har evnerne, er der mulighed for at få ledelsesansvar med tiden. Vi tilbyder kost og logi, når du er ombord. Når du ikke har vagt, er der gode muligheder for at dyrke motion i vores fitness center eller se en film med dine kolleger. Vi kan tilbyde gode arbejdsforhold, samt frirejser sammen med familie og venner. Har du lyst til at være vores nye kollega, kan du sende CV og ansøgning ved at trykke Send ansøgning senest d. 1 4-19 og gerne før da vi løbende læser ansøgninger igennem. Eventuelle spørgsmål til stillingen kan rettes til Business Leader HR Trine Jette på 45 9137 4054 Vi ser frem til at høre fra dig. Ansøgningsfrist: 01-04-2019 Tiltrædelse: ASAP Arbejdssted: Ombord på skibet Yderligere oplysninger fås hos: Business Leader HR Telefon: 45 91 37 40 53 Se mere på vores ansøgersite: https: dfds.brandero.com

Til vores Fine-Dining restaurant Sjø på ruten mellem København og Oslo søger vi nu fagligt stolte og engagerede tjenere. Du vil blive en del af et stort team af dygtige og dedikerede tjenere, der dagligt servicerer vores gæster i fem forskellige restauranter ombord.

Faglært og passioneret tjener
Den perfekte kandidat til jobbet er faglært tjener, og har solid erfaring fra tidligere jobs indenfor Fine Dining. Du er passioneret omkring dit håndværk som tjener og har en bred viden indenfor både mad og vin.

Du er servicemindet og forstår hele tiden at have fokus på dine gæster, således at de oplever exceptionel service og professionalisme. Du skal kunne lide, at tingene går stærkt og kunne bevare overblikket, så du kan fungere i et hektisk arbejdsmiljø. Vi har dagligt rigtig mange gæster og det er vigtigt for os, at alle får den bedste service.

Du taler flydende dansk, svensk eller norsk – og så kan du kommunikere på engelsk.

Du er indstillet på en arbejdsrytme med 14 dages arbejde og 14 dages fri, hvilket giver op til 13 friperioder på et år.

Du har et almindeligt godt helbred, så du uden problemer kan få udstedt sundhedsbevis for søfarende. Dertil skal du være klar til at arbejde både morgen og aftenvagt, samt arbejde op til 14 timer i døgnet.

Løn
Lønnen følger overenskomsten imellem DFDS og 3F, og er nettoløn, som ikke beskattes.

Pak kufferten og tag sammen med os på SjÖ rejsen
Vores største drøm er en Michelin-stjerne, og vi har sat os for at se, hvor tæt på vi kan komme. Vi tilbyder et spændende og udfordrende job, hvor du har mulighed for at udvikle dig.

Bliv en del af familien
Vi tilbyder et spændende og udfordrende job, hvor du har mulighed for at blive en del af DFDS-familien. Du får en arbejdsplads, der aldrig ligger stille, og hvis du har evnerne, er der mulighed for at få ledelsesansvar med tiden. Vi tilbyder kost og logi, når du er ombord. Når du ikke har vagt, er der gode muligheder for at dyrke motion i vores fitness center eller se en film med dine kolleger. Vi kan tilbyde gode arbejdsforhold, samt frirejser sammen med familie og venner.

Har du lyst til at være vores nye kollega, kan du sende CV og ansøgning ved at trykke ”Send ansøgning” senest d. 1/4-19 og gerne før da vi løbende læser ansøgninger igennem.

Eventuelle spørgsmål til stillingen kan rettes til Business Leader HR Trine/Jette på +45 9137 4054

Vi ser frem til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist:
01-04-2019

Tiltrædelse:
ASAP

Arbejdssted:
Ombord på skibet

Yderligere oplysninger fås hos:
Business Leader HR
Telefon: +45 91 37 40 53

Se mere på vores ansøgersite: https://dfds.brandero.com

ORS/Small/543fc134_logo.pngDFDS A/SKøbenhavn Ø2019-02-26T12:01:11.4172019-04-01T00:00:00
329979953Tjener i KøbenhavnBasic Er du vores nye tjener? Vi bestræber os hver dag på at give vores gæster en særlig og fuldkommen restaurantoplevelse baseret på høj kvalitet samt personlig og nærværende service. Hos DiningSix sætter vi en lige så stor ære i at udvikle medarbejdere som restaurantkoncepter, og derfor leder vi lige nu efter endnu flere ildsjæle til vores tjenerteams hos vores to KöD-restauranter og hos Basso. Vil du fungere i et miljø, hvor der er fuld smæk på, og hvor ingen dage ligner hinanden, men hvor personlig udvikling, godt arbejdsmiljø og højt humør er tre af de vigtigste parametre? Hvem er du? Har et højt arbejdstempo og kan lide at have travltHar en naturlig interesse i at lære samt at komme med inputs i det daglige teamEr glad, udadvendt, nærværende og smilende i din tilgang til andre mennesker gæster såvel som kollegaerEn udpræget holdspiller med et positivt sind og konstruktiv attitudeEr både struktureret, stabil og fleksibel i din arbejdsholdningVi tilbyder: En ung og dynamisk organisation i konstant udviklingUnikt sammenhold blandt medarbejdere internt såvel som på tværs af restauranterne i form af spændende personalearrangementerGode muligheder for personlig såvel som faglig udvikling, herunder grundig oplæring samt løbende kurser om mad, vin, service og kommunikationMedbestemmelse og ansvarGod løn efter kvalifikationer samt fordelagtige personalegoderLyder det som noget for dig, så send en ansøgning info om dig selv via knappen Send ansøgning med vedhæftet CV og billede. Se mere på vores ansøgersite: https: diningsix.brandero.com

Er du vores nye tjener? 

Vi bestræber os hver dag på at give vores gæster en særlig og fuldkommen restaurantoplevelse baseret på høj kvalitet samt personlig og nærværende service. Hos DiningSix sætter vi en lige så stor ære i at udvikle medarbejdere som restaurantkoncepter, og derfor leder vi lige nu efter endnu flere ildsjæle til vores tjenerteams hos vores to KöD-restauranter og hos Basso.

Vil du fungere i et miljø, hvor der er fuld smæk på, og hvor ingen dage ligner hinanden, men hvor personlig udvikling, godt arbejdsmiljø og højt humør er tre af de vigtigste parametre?

Hvem er du?

  • Har et højt arbejdstempo og kan lide at have travlt
  • Har en naturlig interesse i at lære samt at komme med inputs i det daglige team
  • Er glad, udadvendt, nærværende og smilende i din tilgang til andre mennesker – gæster såvel som kollegaer
  • En udpræget holdspiller med et positivt sind og konstruktiv attitude
  • Er både struktureret, stabil og fleksibel i din arbejdsholdning

Vi tilbyder:

  • En ung og dynamisk organisation i konstant udvikling
  • Unikt sammenhold blandt medarbejdere internt såvel som på tværs af restauranterne i form af spændende personalearrangementer
  • Gode muligheder for personlig såvel som faglig udvikling, herunder grundig oplæring samt løbende kurser om mad, vin, service og kommunikation
  • Medbestemmelse og ansvar
  • God løn efter kvalifikationer samt fordelagtige personalegoder

Lyder det som noget for dig, så send en ansøgning info om dig selv via knappen "Send ansøgning" med vedhæftet CV og billede.

Se mere på vores ansøgersite: https://diningsix.brandero.com

ORS/Small/fadbf3d8_logo.pngDiningSix A/SKøbenhavn K2019-03-18T17:09:11.4302019-04-21T00:00:00
329953302TJENER AFLØSNINGRobot ENERGISK OG GLAD MODEN TJENER SØGES TIL AFLØSNING I RESTAURANT KLUBBEN OG BEHERSKE DANSK SPRØGE , Aftener og Weekend

ENERGISK OG GLAD MODEN TJENER SØGES TIL AFLØSNING I RESTAURANT KLUBBEN OG

BEHERSKE DANSK SPRØGE , Aftener og Weekend

Restaurant Klubben v/Daniella angelique dalsgårdKøbenhavn V2019-02-02T00:00:002019-03-30T00:00:00
329960148Tjener søges - Waiter wantedRobot Er du vores nye medarbejder? Vi søger fuld og deltidsmedarbejdere til vores restauranter. Arbejdstiden er mellem 10:00-22:00 hver dag også weekenderne. Vi forventer du har erfaring, møder til tiden og ikke mindst er en god kollega. Send os en kort ansøgning med tidligere erfaring, alder, telefonnr., samt hvor mange timer du søger du søger - så kontakter vi dig snarest.

Er du vores nye medarbejder?

Vi søger fuld og deltidsmedarbejdere til vores restauranter.
Arbejdstiden er mellem 10:00-22:00 hver dag også weekenderne.

Vi forventer du har erfaring, møder til tiden og ikke mindst er en god kollega.

Send os en kort ansøgning med tidligere erfaring, alder, telefonnr., samt hvor mange timer du søger du søger - så kontakter vi dig snarest.

Indiana Café Butik 1BKøbenhavn V2019-02-13T00:00:002019-03-31T00:00:00
329963305ServeringsmedarbejderRobot Arbejdsopgaver er følgende: At servicere gæsterne så de føler sig velkomne og godt tilpas og at de får en god betjening. Forberedelse, borddækning og oprydning. Du skal: Har nogen erfaring med servicering og betjening af gæster. Er servicemindet, smilende og udadvendt, og god til at tale med mange forskellige mennesker. Elsker at have travlt og kan arbejde selvstændigt. Er teamplayer og derfor altid klar til at hjælpe dine kolleger. Ansøg hurtigst muligt, vi glæder os til høre fra dig.

Arbejdsopgaver er følgende:

  • At servicere gæsterne så de føler sig velkomne og godt tilpas og at de får en god betjening.
  • Forberedelse, borddækning og oprydning.

Du skal:

  • Har nogen erfaring med servicering og betjening af gæster.
  • Er servicemindet, smilende og udadvendt, og god til at tale med mange forskellige mennesker.
  • Elsker at have travlt og kan arbejde selvstændigt.
  • Er teamplayer og derfor altid klar til at hjælpe dine kolleger.

 

Ansøg hurtigst muligt, vi glæder os til høre fra dig.

Café Vin & BrødRødovre2019-02-20T00:00:002019-04-01T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Faglært Tjener - Fine-Dining - Restaurant Sjø

DFDS A/S

København Ø
Til vores Fine-Dining restaurant Sjø på ruten mellem København og Oslo søger vi nu fagligt stolte og engagerede tjenere. Du vil blive en del af et stort team af dygtige og dedikerede tjenere, der dagligt servicerer vores gæster i fem forskellige res...
Indrykket:26. februar 2019
Udløbsdato:1. april 2019

Tjener i København

DiningSix A/S

København K
Er du vores nye tjener? Vi bestræber os hver dag på at give vores gæster en særlig og fuldkommen restaurantoplevelse baseret på høj kvalitet samt personlig og nærværende service. Hos DiningSix sætter vi en lige så stor ære i at udvikle medarbejdere ...
Indrykket:18. marts 2019
Udløbsdato:21. april 2019

TJENER AFLØSNING

Restaurant Klubben v/Daniella angelique dalsgård

København V
ENERGISK OG GLAD MODEN TJENER SØGES TIL AFLØSNING I RESTAURANT KLUBBEN OG BEHERSKE DANSK SPRØGE , Aftener og Weekend
Indrykket:2. februar 2019
Udløbsdato:30. marts 2019

Tjener søges - Waiter wanted

Indiana Café Butik 1B

København V
Er du vores nye medarbejder? Vi søger fuld og deltidsmedarbejdere til vores restauranter. Arbejdstiden er mellem 10:00-22:00 hver dag også weekenderne. Vi forventer du har erfaring, møder til tiden og ikke mindst er en god kollega. Send os en kort a...
Indrykket:13. februar 2019
Udløbsdato:31. marts 2019

Serveringsmedarbejder

Café Vin & Brød

Rødovre
Arbejdsopgaver er følgende: At servicere gæsterne så de føler sig velkomne og godt tilpas og at de får en god betjening. Forberedelse, borddækning og oprydning. Du skal: Har nogen erfaring med servicering og betjening af gæster. Er servicemindet, sm...
Indrykket:20. februar 2019
Udløbsdato:1. april 2019