Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Tjener - ufaglært/faglært.

Restaurant De2have er beliggende på toppen af Jylland og er Danmarks nordligste restaurant. Fra restauranten er der en enestående udsigt over Skagerrak & Kattegat som sammen danner Grenen, hvor de to have mødes.

Vi søger tjenere til kommende sæson - både faglærte og ufaglærte. Hvis du er ufaglært, er det et krav, at du har erfaring.

Der er mulighed for både fuld tid og deltids arbejde med start medio april/påske og frem til oktober.

Du vil være i tæt samarbejde med restaurantchefen - gerne vidensdeling af din erfaring til øvrig personale.

Du vil have medbestemmelse ved tilrettelægning af vagtplan. Skal være indstillet på skiftende arbejdstider.

Overenskomstlønnet.

Er du ufaglært, vil der efter endt sæson, være mulighed for påbegyndelse af uddannelse som tjener, da der kan tilbydes elevplads.

Ønskes yderlig information, er du velkommen til at kontakte restaurantchef: Mette Faarkrog Hansen. tlf: 98442435.

 Ansøgningen mærkes "Tjener" i emnefeltet på mailen.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329945019Phoenix-682ca1b912019-01-22T00:00:00Tjener - ufaglært/faglært.

Restaurant De2have er beliggende på toppen af Jylland og er Danmarks nordligste restaurant. Fra restauranten er der en enestående udsigt over Skagerrak & Kattegat som sammen danner Grenen, hvor de to have mødes.

Vi søger tjenere til kommende sæson - både faglærte og ufaglærte. Hvis du er ufaglært, er det et krav, at du har erfaring.

Der er mulighed for både fuld tid og deltids arbejde med start medio april/påske og frem til oktober.

Du vil være i tæt samarbejde med restaurantchefen - gerne vidensdeling af din erfaring til øvrig personale.

Du vil have medbestemmelse ved tilrettelægning af vagtplan. Skal være indstillet på skiftende arbejdstider.

Overenskomstlønnet.

Er du ufaglært, vil der efter endt sæson, være mulighed for påbegyndelse af uddannelse som tjener, da der kan tilbydes elevplads.

Ønskes yderlig information, er du velkommen til at kontakte restaurantchef: Mette Faarkrog Hansen. tlf: 98442435.

 Ansøgningen mærkes "Tjener" i emnefeltet på mailen.

2019-03-16T08:06:13.790 Restaurant De2have er beliggende på toppen af Jylland og er Danmarks nordligste restaurant. Fra restauranten er der en enestående udsigt over Skagerrak Kattegat som sammen danner Grenen, hvor de to have mødes. Vi søger tjenere til kommende sæson - både faglærte og ufaglærte. Hvis du er ufaglært, er det et krav, at du har erfaring. Der er mulighed for både fuld tid og deltids arbejde med start medio april påske og frem til oktober. Du vil være i tæt samarbejde med restaurantchefen - gerne vidensdeling af din erfaring til øvrig personale. Du vil have medbestemmelse ved tilrettelægning af vagtplan. Skal være indstillet på skiftende arbejdstider. Overenskomstlønnet. Er du ufaglært, vil der efter endt sæson, være mulighed for påbegyndelse af uddannelse som tjener, da der kan tilbydes elevplads. Ønskes yderlig information, er du velkommen til at kontakte restaurantchef: Mette Faarkrog Hansen. tlf: 98442435. Ansøgningen mærkes Tjener i emnefeltet på mailen.11Jobnet682ca1b9100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-03-18T00:00:0000010EuropaDanmarkEuropaDanmarkJyllandNordjyllandFrederikshavn3439481Rest. De 2 Have ApS11Fyrvej 429990SkagenDKDanmark0job@restaurantde2have.dkDKDanmarkDKDanmark8Fuldtid47Tidsbegrænset696836JobNet493123749312371000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=682ca1b9https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=682ca1b9https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=682ca1b9&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=682ca1b9&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/8.jpgMed et job indenfor Hotel og restauration får du en spændende hverdag, der byder på mange nye udfordringer. 12008001Dansk3Læse/ tale512307Tjener18Hotel og restauration360258766Mette Faarkrog Hansenjob@restaurantde2have.dkDKDanmarkDKDanmark329974854Tjener søgesRobot Til vores nye restaurant i Skagen søger vi tjener .

Til vores nye restaurant i Skagen søger vi tjener . 

Highway 66 Skagen ApSSkagen2019-03-09T00:00:002019-05-04T00:00:00
329974796Udlært tjenerRobot Vi søger en Uddannet tjener på Skagen Hotel. Vi søger en dygtig og engageret tjener til vores nye afdeling på Skagen Hotel pr. 1. maj Du vil komme til at stå for div. selskaber og være med til at drive restauranten sammen med køkkenet og receptionisterne. Du skal kunne tage ansvar for selskaber og tilrettelægge arbejdsplaner og opgaver for tjenere samt have overblik over hehov for extra bemanding under travle perioder og selv være indstillet på at give en extra arbejdsindsats i de travle sommermåneder. Ligeledes er det lige så vigtigt, at kunne nedskære i de stille perioder og på kedelige dage. Det er vigtigt, at du kan være tilrådighed i weekenderne og om aftenen og være fleksibel, hvis der skulle forekomme sygdom mm. Det er vigtigt at du har kendskab til vine, kan mixe div. drinks og lave special kaffe på espressomaskine. Du skal være vant til at arbejde med kasseapperat, være ærlig og tale engelsk. Du kan forvente flere vagter om sommeren og lidt færre i vinterperioden, pga sæson udsving i Skagen. Du vil have ansvar for bestilling af vine, servietter og duge og arrangerer bordopstillinger efter gæstens behov. Det er utroligt vigtigt, at du er god til at snakke med mennesker, har et smil på læben og kan yde en god service. Vi tilbyder en ny spændende arbejdsplads, hvor du kan være med til at danne rammerne for Restaurantens fremtid. De vil stå med en position hvor du skal arbejde selvstændig og styre arbejdsgangen. Det vil være en fordel hvis du har kørekort, da vi nogle gange leverer mad ud af huset, dette er dog ikke et krav. Hvis ovenstående kunne være interessant for dig, bedes du venligst kontakte Gitte Nordmann på Foldens Hotel eller Skagen Hotel

Vi søger en Uddannet tjener på Skagen Hotel.

Vi søger en dygtig og engageret tjener til vores nye afdeling på Skagen Hotel pr. 1. maj

Du vil komme til at stå for div. selskaber og være med til at drive restauranten sammen med køkkenet og receptionisterne.

Du skal kunne tage ansvar for selskaber og tilrettelægge arbejdsplaner og opgaver for tjenere samt have overblik over hehov for extra bemanding under travle perioder og selv være indstillet på at give en extra arbejdsindsats i de travle sommermåneder.

Ligeledes er det lige så vigtigt, at kunne nedskære i de stille perioder og på kedelige dage.

Det er vigtigt, at du kan være tilrådighed i weekenderne og om aftenen og være fleksibel, hvis der skulle forekomme sygdom mm.

Det er vigtigt at du har kendskab til vine, kan mixe div. drinks og lave special kaffe på espressomaskine.

Du skal være vant til at arbejde med kasseapperat, være ærlig og tale engelsk.

Du kan forvente flere vagter om sommeren og lidt færre i vinterperioden, pga sæson udsving i Skagen.

Du vil have ansvar for bestilling af vine, servietter og duge og arrangerer bordopstillinger efter gæstens behov.

Det er utroligt vigtigt, at du er god til at snakke med mennesker, har et smil på læben og kan yde en god service.

Vi tilbyder en ny spændende arbejdsplads, hvor du kan være med til at danne rammerne for Restaurantens fremtid.

De vil stå med en position hvor du skal arbejde selvstændig og styre arbejdsgangen.

Det vil være en fordel hvis du har kørekort, da vi nogle gange leverer mad ud af huset, dette er dog ikke et krav.

Hvis ovenstående kunne være interessant for dig, bedes du venligst kontakte Gitte Nordmann på Foldens Hotel eller Skagen Hotel

 

 

Foldens Hotel ApsSkagen2019-03-09T00:00:002019-04-30T00:00:00
329974665Tjener / serveringsmedarbejdere søges til helårs og sæsonarbejde.Robot Dit Smørrebrød i Skagen er en travl virksomhed i rivende udvikling. Vi har stor ansvarsfølelse for vore ansatte - vi værdsætter gensidig tillid. Vi løser vores opgaver i fællesskab ved at serve godt gedigent mad i en afslappet atmosfære, som er fyldt med grin og glæde for så vel ansatte som for vore gæster. Vores kvalitet og service er ALTID i top. Vi søger tjener serveringsmedarbejder, som kommer med: Energi og gå på mod. Din alder er underordnet, blot du bidrager med nedenstående. Personlighed (så længe du er skæg, sjov er der plads til at være dig) Selvtillid (resten skal vi nok lære dig) Erfaring ikke nødvendig (blot du er åben og udadvendt) Er arbejdsom og mødestabil. Holdspiller. Ansvarsfølelse har du sagt ja til sæson, så bliver du. Vi kan tilbyde: Både sæson og helårsarbejde Mulighed for opstart i maj juni juli Arbejdstid ligger i tidsrummet kl. 9.00 - 22.00 Glade gæster og god atmosfære Byens sjoveste arbejdsplads Vi spiser sammen et par gange i sæsonen Fællesskab med dine glade kolleger Vi er en stor familie Travl hverdag, fyldt med energi Mulighed for mange timer Mad på arbejde God løn - efter kvalifikationer Gode drikkepenge Ansætteslsesdato : maj juni juli Evt. spørgsmål - kontakt ejer Majbritt Solberg på tlf. 27574452 Skriftlig ansøgning sendes på : smag@smag-toscana.dk Ansøgning mærkes i emnefeltet : Tjener serveringsmedarbejder.

Dit Smørrebrød i Skagen er en travl virksomhed i rivende udvikling. Vi har stor ansvarsfølelse for vore ansatte - vi værdsætter gensidig tillid. Vi løser vores opgaver i fællesskab ved at serve godt gedigent mad i en afslappet atmosfære, som er fyldt med grin og glæde for så vel ansatte som for vore gæster. Vores kvalitet og service er ALTID i top.

Vi søger tjener/serveringsmedarbejder, som kommer med:

 • Energi og gå på mod.
 • Din alder er underordnet, blot du bidrager med nedenstående.
 • Personlighed (så længe du er skæg, sjov er der plads til at være dig)
 • Selvtillid (resten skal vi nok lære dig)
 • Erfaring ikke nødvendig (blot du er åben og udadvendt)
 • Er arbejdsom og mødestabil.
 • Holdspiller.
 • Ansvarsfølelse – har du sagt ja til sæson, så bliver du.

Vi kan tilbyde:

 • Både sæson og helårsarbejde
 • Mulighed for opstart i maj/juni/juli
 • Arbejdstid ligger i tidsrummet kl. 9.00 - 22.00
 • Glade gæster og god atmosfære
 • Byens sjoveste arbejdsplads
 • Vi spiser sammen et par gange i sæsonen
 • Fællesskab med dine glade kolleger
 • Vi er en stor familie
 • Travl hverdag, fyldt med energi
 • Mulighed for mange timer
 • Mad på arbejde
 • God løn - efter kvalifikationer
 • Gode drikkepenge

 

Ansætteslsesdato : maj/juni/juli

Evt. spørgsmål - kontakt ejer Majbritt Solberg på tlf. 27574452

Skriftlig ansøgning sendes på : smag@smag-toscana.dk

Ansøgning mærkes i emnefeltet : Tjener/serveringsmedarbejder.

 

 

 

 

Dit Smørrebrød SkagenSkagen2019-03-08T00:00:002019-04-27T00:00:00
329979387Restaurantmedhjælper/tjener søgesRobot Vi søger serveringspersonale for sæsoen Foldens Hotel og Skagen søger tjenere bartender til sæsonen Vi søger nogle friske tjenere til sæsonarbejde. Gerne nogle med start hurtigst muligt. Det er ingen krav at du arbejdet som tjener før, dog en fordel, hvis du er vandt til at arbejde i forretning mm. Vi tilbyder en spændende arbejdsplads hvor du får lov til at arbejde selvstændigt med dine opgaver. Du vil være med til at koordinere selskaber og tilrettelægge arrangementer samt bestille div. varer, vine, servietter duge mm. Det er vigtigt at du er venlig og god til at snakke med mennesker og kan have flere bolde i luften på en gang. Det er vigtigt at du er ærlig og kan tåle udfordringer, da man har med mange forskellige typer mennesker at gøre. Du vil have skiftende vagter morgen og aften og ca. hver anden weekend fri. Hvis du har lyst, kan du arbejde på fuldtid, men vi kan også arrangerer mindre tid, helt efter behov mm. Hvis ovenstående lyder spændende, så ring eller skriv til os og vi kan tage en samtale.

Vi søger serveringspersonale for sæsoen

 

Foldens Hotel og Skagen søger tjenere/bartender til sæsonen

Vi søger nogle friske tjenere til sæsonarbejde.

Gerne nogle med start hurtigst muligt.

Det er ingen krav at du arbejdet som tjener før, dog en fordel, hvis du er vandt til at arbejde i forretning mm.

Vi tilbyder en spændende arbejdsplads hvor du får lov til at arbejde selvstændigt med dine opgaver.

Du vil være med til at koordinere selskaber og tilrettelægge arrangementer samt bestille div. varer, vine, servietter duge mm.

Det er vigtigt at du er venlig og god til at snakke med mennesker og kan have flere bolde i luften på en gang.

Det er vigtigt at du er ærlig og kan tåle udfordringer, da man har med mange forskellige typer mennesker at gøre.

Du vil have skiftende vagter morgen og aften og ca. hver anden weekend fri.

Hvis du har lyst, kan du arbejde på fuldtid, men vi kan også arrangerer mindre tid, helt efter behov mm.

Hvis ovenstående lyder spændende, så ring eller skriv til os og vi kan tage en samtale.

 

 

Foldens Hotel ApsSkagen2019-03-17T00:00:002019-05-12T00:00:00
330009479MorgentjenerRobot Skagen Hotel søger frisk morgentjener. Dine arbejdsopgaver bliver at tilberede morgenbuffet, servicerer gæster og tjekke gæster ind- og ud i stille perioder. Det er vigtigt at du er smilende og kan klare at have flere bolde i luften. Det er ligeledes vigtigt at du kan bevare overblikket og se hvor der er behov for din hjælp. Vi tilbyder en spændende arbejdsplads på et lækkert nyt hotel, med et frisk team af kollegaer som alle hjælper hinanden. Det vil primært være morgenvagter, men der kan i nogle perioder være aftenvagter. Det er en fordel, hvis du er vandt til at arbejde med kasseapparater og kan arbejde med en computer. Vi glæder os til at høre fra dig.

Skagen Hotel søger frisk morgentjener.

Dine arbejdsopgaver bliver at tilberede morgenbuffet, servicerer gæster og tjekke gæster ind- og ud i stille perioder.

Det er vigtigt at du er smilende og kan klare at have flere bolde i luften.

Det er ligeledes vigtigt at du kan bevare overblikket og se hvor der er behov for din hjælp.

 Vi tilbyder en spændende arbejdsplads på et lækkert nyt hotel, med et frisk team af kollegaer som alle hjælper hinanden.

 Det vil primært være morgenvagter, men der kan i nogle perioder være aftenvagter.

 Det er en fordel, hvis du er vandt til at arbejde med kasseapparater og kan arbejde med en computer.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Foldens Hotel ApsSkagen2019-04-18T00:00:002019-04-30T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Tjener søges

Highway 66 Skagen ApS

Skagen
Til vores nye restaurant i Skagen søger vi tjener .
Indrykket:9. marts 2019
Udløbsdato:4. maj 2019

Udlært tjener

Foldens Hotel Aps

Skagen
Vi søger en Uddannet tjener på Skagen Hotel. Vi søger en dygtig og engageret tjener til vores nye afdeling på Skagen Hotel pr. 1. maj Du vil komme til at stå for div. selskaber og være med til at drive restauranten sammen med køkkenet og receptionis...
Indrykket:9. marts 2019
Udløbsdato:30. april 2019

Tjener / serveringsmedarbejdere søges til helårs og sæsonarbejde.

Dit Smørrebrød Skagen

Skagen
Dit Smørrebrød i Skagen er en travl virksomhed i rivende udvikling. Vi har stor ansvarsfølelse for vore ansatte - vi værdsætter gensidig tillid. Vi løser vores opgaver i fællesskab ved at serve godt gedigent mad i en afslappet atmosfære, som er fyld...
Indrykket:8. marts 2019
Udløbsdato:27. april 2019

Restaurantmedhjælper/tjener søges

Foldens Hotel Aps

Skagen
Vi søger serveringspersonale for sæsoen Foldens Hotel og Skagen søger tjenere bartender til sæsonen Vi søger nogle friske tjenere til sæsonarbejde. Gerne nogle med start hurtigst muligt. Det er ingen krav at du arbejdet som tjener før, dog en fordel...
Indrykket:17. marts 2019
Udløbsdato:12. maj 2019

Morgentjener

Foldens Hotel Aps

Skagen
Skagen Hotel søger frisk morgentjener. Dine arbejdsopgaver bliver at tilberede morgenbuffet, servicerer gæster og tjekke gæster ind- og ud i stille perioder. Det er vigtigt at du er smilende og kan klare at have flere bolde i luften. Det er ligelede...
Indrykket:18. april 2019
Udløbsdato:30. april 2019