Tjener - ufaglært/faglært.

Restaurant De2have er beliggende på toppen af Jylland og er Danmarks nordligste restaurant. Fra restauranten er der en enestående udsigt over Skagerrak & Kattegat som sammen danner Grenen, hvor de to have mødes.

Vi søger tjenere til kommende sæson - både faglærte og ufaglærte. Hvis du er ufaglært, er det et krav, at du har erfaring.

Der er mulighed for både fuld tid og deltids arbejde med start medio april/påske og frem til oktober.

Du vil være i tæt samarbejde med restaurantchefen - gerne vidensdeling af din erfaring til øvrig personale.

Du vil have medbestemmelse ved tilrettelægning af vagtplan. Skal være indstillet på skiftende arbejdstider.

Overenskomstlønnet.

Er du ufaglært, vil der efter endt sæson, være mulighed for påbegyndelse af uddannelse som tjener, da der kan tilbydes elevplads.

Ønskes yderlig information, er du velkommen til at kontakte restaurantchef: Mette Faarkrog Hansen. tlf: 98442435.

 Ansøgningen mærkes "Tjener" i emnefeltet på mailen.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329945019Phoenix-682ca1b912019-01-22T00:00:00Tjener - ufaglært/faglært.

Restaurant De2have er beliggende på toppen af Jylland og er Danmarks nordligste restaurant. Fra restauranten er der en enestående udsigt over Skagerrak & Kattegat som sammen danner Grenen, hvor de to have mødes.

Vi søger tjenere til kommende sæson - både faglærte og ufaglærte. Hvis du er ufaglært, er det et krav, at du har erfaring.

Der er mulighed for både fuld tid og deltids arbejde med start medio april/påske og frem til oktober.

Du vil være i tæt samarbejde med restaurantchefen - gerne vidensdeling af din erfaring til øvrig personale.

Du vil have medbestemmelse ved tilrettelægning af vagtplan. Skal være indstillet på skiftende arbejdstider.

Overenskomstlønnet.

Er du ufaglært, vil der efter endt sæson, være mulighed for påbegyndelse af uddannelse som tjener, da der kan tilbydes elevplads.

Ønskes yderlig information, er du velkommen til at kontakte restaurantchef: Mette Faarkrog Hansen. tlf: 98442435.

 Ansøgningen mærkes "Tjener" i emnefeltet på mailen.

Restaurant De2have er beliggende på toppen af Jylland og er Danmarks nordligste restaurant. Fra restauranten er der en enestående udsigt over Skagerrak Kattegat som sammen danner Grenen, hvor de to have mødes. Vi søger tjenere til kommende sæson - både faglærte og ufaglærte. Hvis du er ufaglært, er det et krav, at du har erfaring. Der er mulighed for både fuld tid og deltids arbejde med start medio april påske og frem til oktober. Du vil være i tæt samarbejde med restaurantchefen - gerne vidensdeling af din erfaring til øvrig personale. Du vil have medbestemmelse ved tilrettelægning af vagtplan. Skal være indstillet på skiftende arbejdstider. Overenskomstlønnet. Er du ufaglært, vil der efter endt sæson, være mulighed for påbegyndelse af uddannelse som tjener, da der kan tilbydes elevplads. Ønskes yderlig information, er du velkommen til at kontakte restaurantchef: Mette Faarkrog Hansen. tlf: 98442435. Ansøgningen mærkes Tjener i emnefeltet på mailen.11Jobnet682ca1b9100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-03-18T00:00:0000010EuropaDanmarkEuropaDanmarkJyllandNordjyllandFrederikshavn3439481Rest. De 2 Have ApS11Fyrvej 429990SkagenDKDanmark0job@restaurantde2have.dkDKDanmarkDKDanmark8Fuldtid47Tidsbegrænset696836JobNet493123749312371000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=682ca1b9https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=682ca1b9https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=682ca1b9&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=682ca1b9&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/8.jpgMed et job indenfor Hotel og restauration får du en spændende hverdag, der byder på mange nye udfordringer. 12008001Dansk3Læse/ tale512307Tjener18Hotel og restauration360258766Mette Faarkrog Hansenjob@restaurantde2have.dkDKDanmarkDKDanmark329956913Serveringsmedarbejdere søges til Restaurant Havkatten i HalsRobot Serveringsmedarbejdere søges til Restaurant Havkatten i Hals. Vi søger medarbejdere som har kendskab til a la carte og selskaber. Der arbejdes på skiftende arbejdstider dag, aften og weekend. Du skal kunne tale og forstå dansk. læs mere om vores restaurant på, http: www.havkattenhals.dk

Serveringsmedarbejdere søges til Restaurant Havkatten i Hals.

Vi søger medarbejdere som har kendskab til a la carte og selskaber.

Der arbejdes på skiftende arbejdstider dag, aften og weekend.

Du skal kunne tale og forstå dansk.

læs mere om vores restaurant på,

http://www.havkattenhals.dk/

 

RESTAURANT HAVKATTEN APSHals2019-02-07T00:00:002019-04-04T00:00:00
329956109Tjener søges til Kokkedal SlotRobot Har du lyst til at være en del af et godt team? Vi har travlt og kunne bruge godt bruge 1 tjener mere, der har overblik, kan arbejde selvstændigt og kan tage ansvar Du skal have solid faglig baggrund som uddannet tjener eller nogle års erfaring fra lignende stilling. Kokkedal Slot afholder fester, konferencer såvel som a la carte restaurant, hvilket giver muligheder for en alsidig hverdag, hvor det nogle gange går stærkt. Du vil naturligvis indgå som en del af det samlede team. Du vil blive mødt af engagerede og dedikerede kolleger og du vil få mulighed for teamarbejde såvel som stor frihed under ansvar. Der er tale om en fuldtidsstilling med skiftende arbejdstider, herunder weekendarbejde. Vi lykkes kun som helhed både i forhold til gæster og som arbejdsplads, hvis alle enheder fungerer og derfor er det vigtigt at vi hjælper hinanden og har en fælles korpsånd fra opvasker til hotelchef. Kun skriftlige ansøgninger med ovennævnte uddannelse og kvalifikationer kommer i betragtning. Ansøgningen skal sendes på mail til dle@slotshotel.dk

Har du lyst til at være en del af et godt team?

Vi har travlt og kunne bruge godt bruge 1 tjener mere, der har overblik, kan arbejde selvstændigt og kan tage ansvar

Du skal have solid faglig baggrund som uddannet tjener eller nogle års erfaring fra lignende stilling.

Kokkedal Slot afholder fester, konferencer såvel som a la carte restaurant, hvilket giver muligheder for en alsidig hverdag, hvor det nogle gange går stærkt.

Du vil naturligvis indgå som en del af det samlede team.

Du vil blive mødt af engagerede og dedikerede kolleger og du vil få mulighed for teamarbejde såvel som stor frihed under ansvar.

 Der er tale om en fuldtidsstilling med skiftende arbejdstider, herunder weekendarbejde.

Vi lykkes kun som helhed både i forhold til gæster og som arbejdsplads, hvis alle enheder fungerer og derfor er det vigtigt at vi hjælper hinanden og har en fælles ’korpsånd’ – fra opvasker til hotelchef.

Kun skriftlige ansøgninger med ovennævnte uddannelse og kvalifikationer kommer i betragtning. Ansøgningen skal sendes på mail til dle@slotshotel.dk

KOKBrovst2019-02-07T00:00:002019-03-14T00:00:00
329955047TjenerRobot Tjener søges Highway 66 søger tjener til vores restaurant i Blokhus.. Vi kan tilbyde dig en spændende arbejdsplads og gode kollega. Her arbejder vi hårdt for at give vores gæster den bedste mad og den bedste service. Din trivsel og tryghed er en af vores vigtigste opgave, så kan du yde din bedste og tage hjem med en positiv oplevelse hver gang. Vi forvente at du er glad, fleksibel, arbejdsom, hjælpsom og serviceminded. Hvis du er interesseret skal du bare skrive en mail, gerne med cv og et billede. Du kan også ringe til Karim på 23235731

Tjener søges 

 

Highway 66 søger tjener til vores restaurant i Blokhus..

 

Vi kan tilbyde dig en spændende arbejdsplads  og gode kollega. 

Her arbejder vi hårdt for at give vores gæster den bedste mad og den bedste service. 

Din trivsel og tryghed er en af vores vigtigste opgave, så kan du yde din bedste og tage hjem med en positiv oplevelse hver gang.

Vi forvente at du er glad, fleksibel, arbejdsom, hjælpsom og serviceminded.

 

Hvis du er interesseret skal du bare skrive en mail, gerne med cv og et billede. Du kan også ringe til Karim på 23235731

 

Highway 66 Blokhus ApSBlokhus2019-02-05T00:00:002019-04-02T00:00:00
329954312Tjener søgesRobot Restaurant Futten, restaurant Salino og Cafe Laden søger tjenere, både fuld tid og deltid. Om dig: Du indgår godt i et team og kan samtidigt lide at arbejde selvstændigt. Du er smilende og udadvendt. Du er seriøs med dit arbejde og prioriterer dette højt. Du er kritisk mht. til dit arbejde og stiller krav til dig selv og dine kolleger. Du har måske erfaring. Vi tilbyder: En struktureret og velfungerende arbejdsplads. Gode arbejdsforhold og gode kolleger. Mulighed for mange timer. En hverdag med ambitionen om at give gæsterne en virkelig god oplevelse. Ansættelse fra: 1.marts

Restaurant Futten, restaurant Salino og  Cafe Laden søger tjenere, både fuld tid og deltid.

Om dig:

Du indgår godt i et team og kan samtidigt lide at arbejde selvstændigt.

Du er smilende og udadvendt.

Du er seriøs med dit arbejde og prioriterer dette højt.

Du er kritisk mht. til dit arbejde og stiller krav til dig selv og dine kolleger.

Du har måske erfaring.

Vi tilbyder:

En struktureret og velfungerende arbejdsplads.

Gode arbejdsforhold og gode kolleger.

Mulighed for mange timer.

En hverdag med ambitionen om at give gæsterne en virkelig god oplevelse.

 

Ansættelse fra:

1.marts 

 

Futten I/SBlokhus2019-02-05T00:00:002019-04-01T00:00:00
329952535Tjenerafløser til Kunstens Café AaltoRobot Har du erfaring inden for tjenerfaget og har du lyst til nye udfordringer, tilbyder vi en spændende stilling som tjenerafløser i Caf Aalto. Caf Aalto er placeret i Kunsten Museum of Modern Art Aalborg. Vi har travlt og søger derfor en udadvendt og dygtig tjenerafløser. I caf en serverer vi sæsonbetonede frokostretter med vægt på de bedste råvarer og det enkle. Om osI restauranten er vi alle service-minded. Team-ånden er harmonisk og altid med en god tone. Vi har fælles mål og sørger for at hjælpe hinanden, når der er brug for det. I Caf Aalto vægter vi værtskab og service højt, og som tjener skal du være med til at give vores gæster en helt særlig oplevelse. Vi forventer at: Du gerne har erfaring som ufaglært tjener med interesse i mad og vin Du brænder for, at levere service af høj karakter Du har et godt humør Du er fleksibel og forandringsparat Du er en dygtig sælger, som er god til at sætte dig ind i gæstens behov og ønsker Arbejdsopgaver Professionel servering af vores a la carte frokost i Caf Aalto. Vejledning til gæster på valg af menu og vine. Vi tilbyder Tiltrædelse snarest. Ansættelse med varierende timeantal. Løn efter overenskomst. Arbejdet indeholder skiftende arbejdstider, weekendarbejde samt åbent i Kunstens åbningstimer. Se mere om Caf Aalto på kunsten.dk cafe. Vi ser frem til, at høre fra dig. Send din ansøgning til cafe@kunsten.dk.

Har du erfaring inden for tjenerfaget og har du lyst til nye udfordringer, tilbyder vi en spændende stilling som tjenerafløser i Café Aalto. Café Aalto er placeret i Kunsten Museum of Modern Art Aalborg. Vi har travlt og søger derfor en udadvendt og dygtig tjenerafløser. I caféen serverer vi sæsonbetonede frokostretter med vægt på de bedste råvarer og det enkle. 

Om os
I restauranten er vi alle service-minded. Team-ånden er harmonisk og altid med en god tone. Vi har fælles mål og sørger for at hjælpe hinanden, når der er brug for det. I Café Aalto vægter vi værtskab og service højt, og som tjener skal du være med til at give vores gæster en helt særlig oplevelse.  

Vi forventer at:

  • Du gerne har erfaring som ufaglært tjener med interesse i mad og vin
  • Du brænder for, at levere service af høj karakter
  • Du har et godt humør 
  • Du er fleksibel og forandringsparat
  • Du er en dygtig sælger, som er god til at sætte dig ind i gæstens behov og ønsker

Arbejdsopgaver

  • Professionel servering af vores a la carte frokost i Café Aalto. 
  • Vejledning til gæster på valg af menu og vine.

Vi tilbyder

  • Tiltrædelse snarest.
  • Ansættelse med varierende timeantal. Løn efter overenskomst.
  • Arbejdet indeholder skiftende arbejdstider, weekendarbejde samt åbent i Kunstens åbningstimer.

Se mere om Café Aalto på kunsten.dk/cafe.

Vi ser frem til, at høre fra dig.

Send din ansøgning til cafe@kunsten.dk.

Kunsten Museum of Modern Art, AalborgAalborg2019-02-01T00:00:002019-03-29T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Serveringsmedarbejdere søges til Restaurant Havkatten i Hals

RESTAURANT HAVKATTEN APS

Hals
Serveringsmedarbejdere søges til Restaurant Havkatten i Hals. Vi søger medarbejdere som har kendskab til a la carte og selskaber. Der arbejdes på skiftende arbejdstider dag, aften og weekend. Du skal kunne tale og forstå dansk. læs mere om vores res...
Indrykket:7. februar 2019
Udløbsdato:4. april 2019

Tjener søges til Kokkedal Slot

KOK

Brovst
Har du lyst til at være en del af et godt team? Vi har travlt og kunne bruge godt bruge 1 tjener mere, der har overblik, kan arbejde selvstændigt og kan tage ansvar Du skal have solid faglig baggrund som uddannet tjener eller nogle års erfaring fra ...
Indrykket:7. februar 2019
Udløbsdato:14. marts 2019

Tjener

Highway 66 Blokhus ApS

Blokhus
Tjener søges Highway 66 søger tjener til vores restaurant i Blokhus.. Vi kan tilbyde dig en spændende arbejdsplads og gode kollega. Her arbejder vi hårdt for at give vores gæster den bedste mad og den bedste service. Din trivsel og tryghed er en af ...
Indrykket:5. februar 2019
Udløbsdato:2. april 2019

Tjener søges

Futten I/S

Blokhus
Restaurant Futten, restaurant Salino og Cafe Laden søger tjenere, både fuld tid og deltid. Om dig: Du indgår godt i et team og kan samtidigt lide at arbejde selvstændigt. Du er smilende og udadvendt. Du er seriøs med dit arbejde og prioriterer dette...
Indrykket:5. februar 2019
Udløbsdato:1. april 2019

Tjenerafløser til Kunstens Café Aalto

Kunsten Museum of Modern Art, Aalborg

Aalborg
Har du erfaring inden for tjenerfaget og har du lyst til nye udfordringer, tilbyder vi en spændende stilling som tjenerafløser i Caf Aalto. Caf Aalto er placeret i Kunsten Museum of Modern Art Aalborg. Vi har travlt og søger derfor en udadvendt og d...
Indrykket:1. februar 2019
Udløbsdato:29. marts 2019