Tjener Vikarafløser til Weekend arbejde

Hvedholm Slot søger tjenervikar afløser

Hvedholm Slot er inde i en  meget travlt periode, og har brug for 2-3 tjener vikar/afløser til weekendvagter, primært fredag og lørdag.

Du behøver ikke at være uddannet tjener, men hvis du har erfaring fra andre opgaver hvor servering , oprydning , borddækning indgår , og ved hvordan man betjener gæster på en arbejdsplads hvor der serveres goumetmad, ser vi frem til at høre fra dig snarest.

Ønsker du at vide mere om jobbet , er du meget velkommen til at tage kontakt til Lisbeth Andresen på tlf. 63601020 eller sende dit cv til lsa@slotshotel.dk

Hvedholm Slot 1

5600 Faaborg

 

 

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330028899Phoenix-5fc373fd12019-05-22T00:00:00Tjener Vikarafløser til Weekend arbejde

Hvedholm Slot søger tjenervikar afløser

Hvedholm Slot er inde i en  meget travlt periode, og har brug for 2-3 tjener vikar/afløser til weekendvagter, primært fredag og lørdag.

Du behøver ikke at være uddannet tjener, men hvis du har erfaring fra andre opgaver hvor servering , oprydning , borddækning indgår , og ved hvordan man betjener gæster på en arbejdsplads hvor der serveres goumetmad, ser vi frem til at høre fra dig snarest.

Ønsker du at vide mere om jobbet , er du meget velkommen til at tage kontakt til Lisbeth Andresen på tlf. 63601020 eller sende dit cv til lsa@slotshotel.dk

Hvedholm Slot 1

5600 Faaborg

 

 

 

Hvedholm Slot søger tjenervikar afløser Hvedholm Slot er inde i en meget travlt periode, og har brug for 2-3 tjener vikar afløser til weekendvagter, primært fredag og lørdag. Du behøver ikke at være uddannet tjener, men hvis du har erfaring fra andre opgaver hvor servering , oprydning , borddækning indgår , og ved hvordan man betjener gæster på en arbejdsplads hvor der serveres goumetmad, ser vi frem til at høre fra dig snarest. Ønsker du at vide mere om jobbet , er du meget velkommen til at tage kontakt til Lisbeth Andresen på tlf. 63601020 eller sende dit cv til lsa@slotshotel.dk Hvedholm Slot 1 5600 Faaborg11jobnet5fc373fd100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-07-17T00:00:0000010EuropaDanmarkFyn & Sydfynske øerFynFaaborg-Midtfyn3531595Udlejer11Hvedholm Slot 15600FaaborgDKDanmark0lsa@slotshotel.dkDKDanmarkDKDanmark8Fuldtid47Tidsbegrænset765213JobNet4993253499325310022-05-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=5fc373fdhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=5fc373fdhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=5fc373fd&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=5fc373fd&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButton1Dansk3Læse/ tale512307Tjener18Hotel og restauration361845664Lisbeth Andresenlsa@slotshotel.dkDKDanmarkDKDanmark330041230Dygtig tjener, med høj faglighedRobot Kunne du tænke dig at få et godt stabilt job som TJENER Vi søger en tjener, gerne faglært, til vores team af dygtige, dedikerede tjenere, grundet travlhed i restauranten. Vi er et klassisk sted, med et Fransk Dansk køkken, hvor håndværket, samt årstider bliver vægtet højt. Dette betyder at vi i restauranten stadig har en klassisk tilgang til faglighed, og med fokus på gæster og servicering. Vi tilbyder fast rullevagtplan, orden i tingene, sundhed ordning og gode kollegaer. Lønnen er provision 13,1 af restaurant omsætning Tiltrædelse hurtigst muligt Send ansøgning samt CV til mail@dengamlekro.eu ATT Jens Møhring eller Rene Hintze

Kunne du tænke dig at få et godt stabilt job som TJENER

Vi søger en tjener, gerne faglært, til vores team af dygtige, dedikerede tjenere, grundet travlhed i restauranten.

Vi er et klassisk sted, med et Fransk/Dansk køkken, hvor håndværket, samt årstider bliver vægtet højt.

Dette betyder at vi i restauranten stadig har en klassisk tilgang til faglighed, og med fokus på gæster og servicering.

Vi tilbyder fast rullevagtplan, orden i tingene, sundhed ordning og gode kollegaer.

Lønnen er provision 13,1% af restaurant omsætning

Tiltrædelse hurtigst muligt

Send ansøgning samt CV til mail@dengamlekro.eu ATT Jens Møhring eller  Rene Hintze 

DEN GAMLE KRO A/SOdense C2019-06-11T00:00:002019-07-11T00:00:00
330040706TjenerRobot Reservetjenere med Yes i Can attitude, søges til Fyens største eventvirksomhed Er du frisk på at være med til at skabe en masse gode oplevelser for vore mange gæster, og samtidig indgå i et team af dynamiske og fantastiske kolleger, hører vi gerne fra dig hurtigst muligt.Jobbet som restaurantmedhjælp består i opdækning, servering og afrydning ved konferencer, fester, messer, koncerter og meget mere.

Reservetjenere med "Yes i Can" attitude, søges til Fyens største eventvirksomhed                                                                                                           

Er du frisk på at være med til at skabe en masse gode oplevelser for vore mange gæster, og samtidig indgå i et team af dynamiske og fantastiske kolleger, hører vi gerne fra dig hurtigst muligt.Jobbet som restaurantmedhjælp består i opdækning, servering og afrydning ved konferencer, fester, messer, koncerter og meget mere.

Odense Sport & EventOdense SØ2019-06-11T00:00:002019-07-10T00:00:00
330032901Reservetjener til Best Western PLUS Hotel SvendborgRobot Best Western PLUS Hotel Svendborg er et 4-stjernet hotel med stolte traditioner beliggende i hjertet af Svendborgs bymidte. Vi står for høj service, kvalitet, fleksibilitet, fornyelse samt at give gæsterne det de forventer, og så lige lidt ekstra. Det er d r vi skiller os ud, - når vi giver gæsterne en oplevelse ud over det forventede. For fortsat at kunne levere dette høje serviceniveau søger vi nu en reservetjener. Om jobbet Som reservetjener på Hotel Svendborg får du en spændende og alsidig hverdag, der består af service morgen, middag og aften. Hovedparten af tiden vil foregå med servering for konferencegæster og selskaber. Du vil blive ansat på timebasis, med mulighed for løbende stigning i antallet af vagter, og du vil via vores vagtplansystem få mulighed for, at melde dig på de vagter, der passer bedst ind i din hverdag. Din baggrund og profil Du har en god ordenssans Du går op i din fremtoning og stil Du har blik og sans for detaljen, og der er ryddeligt, pænt og bliver løbende bliver fyldt op, hvor du kommer omkring Du er serviceminded, og har god føling med gæsternes behov Erfaring med servering er en fordel, men ikke et krav Sidst men ikke mindst fungerer du godt sammen med kollegerne, og bidrager til den gode stemning og fællesskabet i teamet også når der er travlt Vi rekrutterer i løbet af sommeren med henblik på det travle efterår og vinter, vi går i møde. Best Western PLUS Hotel Svendborg er en del af Halberg Hotels, der ejes af familien Halberg i Svendborg. Hotellet er et af Danmarks førende konferencehoteller med flotte værelser, et godt køkken, en hyggelig la carte restaurant og engagerede medarbejdere. Vi er en ansvarlig arbejdsgiver, der værner om vore 50 ansatte og lokalsamfundet. Vi bestræber os dagligt på at blive bedre til det, vi er gode til ved at give plads og frihed til udfordringer og udvikling. Derfor er vi et af Danmarks foretrukne hotel og konferencecentre. Læs mere om os og vores værdier på www.hotel-svendborg.dk

Best Western PLUS Hotel Svendborg er et 4-stjernet hotel med stolte traditioner beliggende i hjertet af Svendborgs bymidte. Vi står for høj service, kvalitet, fleksibilitet, fornyelse samt at give gæsterne det de forventer, og så lige lidt ekstra. Det er dér vi skiller os ud, - når vi giver gæsterne en oplevelse ud over det forventede. For fortsat at kunne levere dette høje serviceniveau søger vi nu en reservetjener.

Om jobbet

Som reservetjener på Hotel Svendborg får du en spændende og alsidig hverdag, der består af service morgen, middag og aften. Hovedparten af tiden vil foregå med servering for konferencegæster og selskaber. Du vil blive ansat på timebasis, med mulighed for løbende stigning i antallet af vagter, og du vil via vores vagtplansystem få mulighed for, at melde dig på de vagter, der passer bedst ind i din hverdag.

Din baggrund og profil
  • Du har en god ordenssans
  • Du går op i din fremtoning og stil
  • Du har blik og sans for detaljen, og der er ryddeligt, pænt og bliver løbende bliver fyldt op, hvor du kommer omkring
  • Du er serviceminded, og har god føling med gæsternes behov
  • Erfaring med servering er en fordel, men ikke et krav
  • Sidst men ikke mindst fungerer du godt sammen med kollegerne, og bidrager til den gode stemning og fællesskabet i teamet – også når der er travlt

Vi rekrutterer i løbet af sommeren med henblik på det travle efterår og vinter, vi går i møde.

Best Western PLUS Hotel Svendborg er en del af Halberg Hotels, der ejes af familien Halberg i Svendborg. Hotellet er et af Danmarks førende konferencehoteller med flotte værelser, et godt køkken, en hyggelig á la carte restaurant og engagerede medarbejdere. Vi er en ansvarlig arbejdsgiver, der værner om vore 50 ansatte og lokalsamfundet. Vi bestræber os dagligt på at blive bedre til det, vi er gode til ved at give plads og frihed til udfordringer og udvikling. Derfor er vi et af Danmarks foretrukne hotel og konferencecentre.

Læs mere om os og vores værdier på www.hotel-svendborg.dk

Halberg A/SSvendborg2019-05-28T00:00:002019-07-23T00:00:00
330028198Er du fyldt 17 år, så har vi jobbet til dig!Robot Vores sæson er om døren og vi har derfor brug for ekstra hænder. Vi søger medarbejdere der friske på at løfte i flok og som kan lide at have travlt. Vi ser gerne at du er fleksible i forhold til arbejdstider og kan tage ekstra vagter når det spidser til. Vagterne vil typisk ligge om aftenen og i weekenderne. Har du erfaring fra lignende sted er det en fordel. Det er vigtigt at kunne holde hovedet koldt i pressede situationer og kunne løbe stærkt i de timer, hvor der er mange gæster i restauranten. Har du mod på at arbejde i et hektisk miljø med travle dage, så send gerne din ansøgning eller kom forbi med den. Samtaler afholdes løbende og ansættelse snarest muligt.

Vores sæson er om døren og vi har derfor brug for ekstra hænder. 

Vi søger medarbejdere der friske på at løfte i flok og som kan lide at have travlt. 
Vi ser gerne at du er fleksible i forhold til arbejdstider og kan tage ekstra vagter når det spidser til. 
Vagterne vil typisk ligge om aftenen og i weekenderne.

Har du erfaring fra lignende sted er det en fordel. 

Det er vigtigt at kunne holde hovedet koldt i pressede situationer og kunne løbe stærkt i de timer, hvor der er mange gæster i restauranten.
Har du mod på at arbejde i et hektisk miljø med travle dage, så send gerne din ansøgning eller kom forbi med den.

Samtaler afholdes løbende og ansættelse snarest muligt.  

CAFE CLARKS ApSNyborg2019-05-21T00:00:002019-06-21T00:00:00
330023789TjenerRobot Vi søger en tjener til vores travle a la carte og selskabsrestaurant. Du skal helst være udlært eller som minimum have erfaring fra branchen. Der er tale om tidsbegrænset ansættelse indtil 30 9-2019. Arbejdstiden ligger mellem kl. 11.00 - 02.00 Tiltrædelse hurtigst muligt. Vi forventer at: Du kan arbejde selvstændigt, men samtidigt arbejde sammen med andre Du kan lide at have travlt Du er en god kollega Du er engageret og har interesse for faget Du er ansvarsbevidst Vi tilbyder: En arbejdsplads med gode kolleger En arbejdsplads med godt arbejdsmiljø En arbejdsplads med uformel atmosfære En arbejdsplads med en afvekslende arbejdsdag Hvis dette har din interesse, send venligst en ansøgning med CV til mail@hoteltroense.dk - Att.: Claus Bonde.

Vi søger en tjener til vores travle a la carte og selskabsrestaurant. Du skal helst være udlært eller som minimum have erfaring fra branchen.

Der er tale om tidsbegrænset ansættelse indtil 30/9-2019. Arbejdstiden ligger mellem kl. 11.00 - 02.00

Tiltrædelse hurtigst muligt.

 

Vi forventer at:

Du kan arbejde selvstændigt, men samtidigt arbejde sammen med andre

Du kan lide at have travlt

Du er en god kollega

Du er engageret og har interesse for faget

Du er ansvarsbevidst

 

Vi tilbyder:

En arbejdsplads med gode kolleger

En arbejdsplads med godt arbejdsmiljø

En arbejdsplads med uformel atmosfære

En arbejdsplads med en afvekslende arbejdsdag

 

Hvis dette har din interesse, send venligst en ansøgning med CV til mail@hoteltroense.dk - Att.: Claus Bonde.

 

 

Hotel Troense v/ Trine BondeSvendborg2019-05-14T00:00:002019-07-09T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Dygtig tjener, med høj faglighed

DEN GAMLE KRO A/S

Odense C
Kunne du tænke dig at få et godt stabilt job som TJENER Vi søger en tjener, gerne faglært, til vores team af dygtige, dedikerede tjenere, grundet travlhed i restauranten. Vi er et klassisk sted, med et Fransk Dansk køkken, hvor håndværket, samt årst...
Indrykket:11. juni 2019
Udløbsdato:11. juli 2019

Tjener

Odense Sport & Event

Odense SØ
Reservetjenere med Yes i Can attitude, søges til Fyens største eventvirksomhed Er du frisk på at være med til at skabe en masse gode oplevelser for vore mange gæster, og samtidig indgå i et team af dynamiske og fantastiske kolleger, hører vi gerne f...
Indrykket:11. juni 2019
Udløbsdato:10. juli 2019

Reservetjener til Best Western PLUS Hotel Svendborg

Halberg A/S

Svendborg
Best Western PLUS Hotel Svendborg er et 4-stjernet hotel med stolte traditioner beliggende i hjertet af Svendborgs bymidte. Vi står for høj service, kvalitet, fleksibilitet, fornyelse samt at give gæsterne det de forventer, og så lige lidt ekstra. D...
Indrykket:28. maj 2019
Udløbsdato:23. juli 2019

Er du fyldt 17 år, så har vi jobbet til dig!

CAFE CLARKS ApS

Nyborg
Vores sæson er om døren og vi har derfor brug for ekstra hænder. Vi søger medarbejdere der friske på at løfte i flok og som kan lide at have travlt. Vi ser gerne at du er fleksible i forhold til arbejdstider og kan tage ekstra vagter når det spidser...
Indrykket:21. maj 2019
Udløbsdato:21. juni 2019

Tjener

Hotel Troense v/ Trine Bonde

Svendborg
Vi søger en tjener til vores travle a la carte og selskabsrestaurant. Du skal helst være udlært eller som minimum have erfaring fra branchen. Der er tale om tidsbegrænset ansættelse indtil 30 9-2019. Arbejdstiden ligger mellem kl. 11.00 - 02.00 Tilt...
Indrykket:14. maj 2019
Udløbsdato:9. juli 2019