Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Tjener/bartender til Hotel Aulum

 

Hotel Aulum søger en deltids tjener/bartender.

 

Arbejdstid efter aftale, der er mulighed for flere timer på sigt.

 

Du kan finde mere om hotellet på www.hotelaulum.dk

 

Løn efter aftale.

Hvis du har interesse i at søge stillingen, bedes du sende en ansøgning og dit CV til mail@hotelaulum.dk.

 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329768589Phoenix-27b1811a12018-02-28T13:01:55.257Tjener/bartender til Hotel Aulum

 

Hotel Aulum søger en deltids tjener/bartender.

 

Arbejdstid efter aftale, der er mulighed for flere timer på sigt.

 

Du kan finde mere om hotellet på www.hotelaulum.dk

 

Løn efter aftale.

Hvis du har interesse i at søge stillingen, bedes du sende en ansøgning og dit CV til mail@hotelaulum.dk.

 

2018-04-26T00:50:35.150 Hotel Aulum søger en deltids tjener bartender. Arbejdstid efter aftale, der er mulighed for flere timer på sigt. Du kan finde mere om hotellet på www.hotelaulum.dk Løn efter aftale. Hvis du har interesse i at søge stillingen, bedes du sende en ansøgning og dit CV til mail@hotelaulum.dk.11Jobnet27b1811a100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-04-25T00:00:0000110EuropaDanmarkEuropaDanmarkJyllandVestjyllandHerning3123239S.R.S. ApS11Jernbanegade 17490Aulum97472444DKDanmark156.265910508.78872600
mail@hotelaulum.dkDKDanmarkDKDanmark
7Deltid46Permanent532345JobNet47864991000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=27b1811ahttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=27b1811ahttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=27b1811a&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=27b1811a&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButton1Dansk3Læse/ tale512307Tjener18Hotel og restauration353349922Ramesh Srirajasiunganmail@hotelaulum.dkDKDanmarkDKDanmark329944433TjenerRobot De bedste reservetjenere til Skarrildhus På Skarrildhus Sinatur Hotel Konference mangler vi netop nu flere reservetjener, der brænder for servicefaget og kan være med til at give vores gæster en god oplevelse. Vi forventer ikke, at du kan jonglere med glas og balancere rundt med et tårn af tallerkner på armen, men du skal være servicemindet, smilende og arbejdsom. Vi forventer: du kan arbejde selvstændig du brænder for at give gæsterne en god service du er vant til arbejde hurtigt, effektivt, og med evnen til at bevare overblik du er kreativ og nytænkende i din tilgang til servicering af gæster og har øje for detaljerne du er udadvendt og interesseret i gæstekontakt og et godt samarbejde med dine kollegaer du kan flydende dansk Vi tilbyder: en unik og livlig arbejdsplads med plads til både grin og udvikling gode kollegaer en attraktiv løn en omgangstone, der er frisk og uformel trygge ansættelsesvilkår Vil du med på holdet? Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Sommelier Restaurantchef Emil Kehlet på telefon 93 97 97 17. Send din ansøgning til Emil på emke@sinatur.dk Vil du vide mere om os? Sinatur Hotel Konference er en gruppe af seks unikke hoteller beliggende i skovbrynet eller strandkanten. Vi fokuserer på gastronomi og dyrker det nære og autentiske. Her er højt til loftet, plads til alle og sjældent langt fra tanke til handling. Du kan læse mere om os og vores seks hoteller på http: www.sinatur.dk.

De bedste reservetjenere til Skarrildhus

På Skarrildhus Sinatur Hotel & Konference mangler vi netop nu flere reservetjener, der brænder for servicefaget og kan være med til at give vores gæster en god oplevelse.

Vi forventer ikke, at du kan jonglere med glas og balancere rundt med et tårn af tallerkner på armen, men du skal være servicemindet, smilende og arbejdsom.

 

 Vi forventer:

 •  du kan arbejde selvstændig

 •  du brænder for at give gæsterne en god service

 •  du er vant til arbejde hurtigt, effektivt, og med evnen til at bevare overblik

 •  du er kreativ og nytænkende i din tilgang til servicering af gæster og har øje for detaljerne

 •  du er udadvendt og interesseret i gæstekontakt og et godt samarbejde med dine kollegaer

 • du kan flydende dansk

 

Vi tilbyder:

 • en unik og livlig arbejdsplads med plads til både grin og udvikling

 • gode kollegaer

 • en attraktiv løn

 • en omgangstone, der er frisk og uformel

 • trygge ansættelsesvilkår

 

Vil du med på holdet?

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Sommelier & Restaurantchef Emil Kehlet på telefon 93 97 97 17.

Send din ansøgning til Emil på emke@sinatur.dk

 

Vil du vide mere om os?

Sinatur Hotel & Konference er en gruppe af seks unikke hoteller beliggende i skovbrynet eller strandkanten. Vi fokuserer på gastronomi og dyrker det nære og autentiske.

Her er højt til loftet, plads til alle og sjældent langt fra tanke til handling.

Du kan læse mere om os og vores seks hoteller på http://www.sinatur.dk.

 

Skarrildhus Sinatur Hotel & KonferenceKibæk2019-01-17T00:00:002019-01-31T00:00:00
329942046Servicemedarbejder under 18 årRobot Vi søger nye kollegaer til vores team på Holstebrovej. Vi ser gerne, at du har eller afslutter 9. klasse til sommer. Opgaverne er blandt andet forproduktion i køkken, rengøring, servering, kassebetjening og produktion af sandwiches og burgere. Vi forventer, at du er fleksibel, smilende og god til øjenkontakt, at du har lyst til at være en del af et team hvor man går langt for holdet, så gæsterne får en god oplevelse og får lyst til at komme igen. Vi søger både kollegaer, der kan arbejde i dagstimerne og kollegaer, der mangler et fritidsjob. Du er velkommen til at kigge ud og spørge efter Steffen, hvis du har spørgsmål til jobbet.

Vi søger nye kollegaer til vores team på Holstebrovej. Vi ser gerne, at du har/eller afslutter 9. klasse til sommer.

 

Opgaverne er blandt andet forproduktion i køkken, rengøring, servering, kassebetjening og produktion af sandwiches og burgere.

Vi forventer, at du er fleksibel, smilende og god til øjenkontakt, at du har lyst til at være en del af et team hvor man går langt for holdet, så gæsterne får en god oplevelse og får lyst til at komme igen.

Vi søger både kollegaer, der kan arbejde i dagstimerne og kollegaer, der mangler et fritidsjob.

Du er velkommen til at kigge ud og spørge efter Steffen, hvis du har spørgsmål til jobbet.

Sunset Boulevard, Holstebrovej v/Kasper R NielsenViborg2019-01-14T00:00:002019-03-08T00:00:00
329926495Dygtig tjener søges.Robot Knudhule Badehotel søger en dygtig tjener! Vi søger en tjener til at indgå i vort team af medarbejdere i restauranten. Tjeneren vi søger bør have erfaring fra a la carte eller selskabsservering. Jobbet er en helårsstilling, og på fuld tid. Der er må forventes både dag, aften og weekendarbejde Vi forventer at du er: Udadvendt og imødekommende over for gæster og kollegaer Velsoigneret og punktlig Arbejdsom Dansktalende Har erfaring fra lignende job Interesse og viden om mad og vin Vi tilbyder: God arbejdsplads med gode kollegaer og godt sammenhold Vagtplan der så vidt muligt imødekommer, medarbejderens behov for at få hverdagen til at hænge sammen på en god måde God løn efter aftale. Spændende og udfordrende arbejdsopgaver med meget gæstekontakt. Helårsstilling med lang juleferie. Knudhule Badehotel er beliggende i det smukke Søhøjland med udsigt til Himmelbjerget og tæt på Ry. Hotellet har en travl a la carte restaurant, og afholder mange kurser og konferencer, bryllupper, og selskaber. Hotellet kan bespise op til 200 personer samtidigt. Hotellet har totalt overnatningskapacitet op til 86 personer. Se mere på www.knudhule.dk Da Knudhule Badehotel ligger lidt uden for Ry, er det nødvendig med eget transportmiddel til og fra job, da det ikke lader sig kombinere med offentlige transportmidler..

Knudhule Badehotel søger en dygtig tjener!

Vi søger en tjener til at indgå i vort team af medarbejdere i restauranten.

Tjeneren vi søger bør have erfaring fra a la carte eller selskabsservering.

Jobbet er en helårsstilling, og på fuld tid.

Der er må forventes både dag, aften og weekendarbejde

 

Vi forventer at du er:

Udadvendt og imødekommende over for gæster og kollegaer 

Velsoigneret og punktlig

Arbejdsom

Dansktalende

Har erfaring fra lignende job

Interesse og viden om mad og vin

 

Vi tilbyder:

God arbejdsplads med gode kollegaer og godt sammenhold

Vagtplan der så vidt muligt imødekommer, medarbejderens behov for at få hverdagen til at hænge sammen på en god måde

God løn efter aftale.

Spændende og udfordrende arbejdsopgaver med meget gæstekontakt.

Helårsstilling med lang juleferie.

 

Knudhule Badehotel er beliggende i det smukke Søhøjland med udsigt til Himmelbjerget og tæt på Ry.

Hotellet har en travl a la carte restaurant, og afholder mange kurser og konferencer, bryllupper, og selskaber.

Hotellet kan bespise op til 200 personer samtidigt.

Hotellet har totalt overnatningskapacitet op til 86 personer.

Se mere på www.knudhule.dk

 

Da Knudhule Badehotel ligger lidt uden for Ry, er det nødvendig med eget transportmiddel til og fra job, da det ikke lader sig kombinere med offentlige transportmidler..

KNUDHULE BADEHOTEL ApSRy2018-12-12T00:00:002019-02-06T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Tjener

Skarrildhus Sinatur Hotel & Konference

Kibæk
De bedste reservetjenere til Skarrildhus På Skarrildhus Sinatur Hotel Konference mangler vi netop nu flere reservetjener, der brænder for servicefaget og kan være med til at give vores gæster en god oplevelse. Vi forventer ikke, at du kan jonglere m...
Indrykket:17. januar 2019
Udløbsdato:31. januar 2019

Servicemedarbejder under 18 år

Sunset Boulevard, Holstebrovej v/Kasper R Nielsen

Viborg
Vi søger nye kollegaer til vores team på Holstebrovej. Vi ser gerne, at du har eller afslutter 9. klasse til sommer. Opgaverne er blandt andet forproduktion i køkken, rengøring, servering, kassebetjening og produktion af sandwiches og burgere. Vi fo...
Indrykket:14. januar 2019
Udløbsdato:8. marts 2019

Dygtig tjener søges.

KNUDHULE BADEHOTEL ApS

Ry
Knudhule Badehotel søger en dygtig tjener! Vi søger en tjener til at indgå i vort team af medarbejdere i restauranten. Tjeneren vi søger bør have erfaring fra a la carte eller selskabsservering. Jobbet er en helårsstilling, og på fuld tid. Der er må...
Indrykket:12. december 2018
Udløbsdato:6. februar 2019