Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Tjenere på deltid søges til stærkt team

Vi søger deltidstjenere til Restaurant Mejeriet, en af Danmarks hyggeligste restauranter midt i fantastiske omgivelser på Vilhelmsborg ved Mårslet.

Om os:

Ordentlighed, fantastisk sammenhold, struktur, god energi og kvalitet er blot nogen af de værdier som er i højsædet hos os på Restaurant Mejeriet, vi støtter op om hinanden og arbejder målrettet for at skabe de absolut bedste resultater.

Som tjener hos os bliver du en del af Casablanca Familien, som udover Restaurant Mejeriet også tæller Sjette Frederiks Kro og Cafe Casablanca samt vort eget bageri Mor Anna i Mejlgade 5 i indre Aarhus.

Vi sætter en ære i at gæsten er i fokus og til trods for travle dage skal det være sjovt og udviklende at gå på arbejde. Vi hjælper gerne hinanden, og vi sætter pris på initiativ og god omgangstone.

Vi søger både tjenere til afvikling af selskaber/bryllupper, vores populære ”en aften på Mejeriet” samt vores populære søndags Crunch.

Om jobbet:

 • Du bliver del af et større team af tjenere
 • Du får sammen med et hold tjenere ansvaret for en række arrangementer (bl.a. kvalitetssikring af bryllupper og selskaber)
 • Du bliver i tæt samarbejde med vores restaurantchef og køkkenchef en del af planlægning og koordinering af arrangementerne
 • Arbejdstiden er primært i weekenden, hvor det er muligt at få mange timer men også aftenvagter torsdag og fredag i forbindelse med ”en aften på mejeriet”.

Din profil:

Som tjener skal du kunne holde hovedet koldt og bevare overblikket – også når der afvikles mange selskaber samtidig. Vi forventer derfor at:

 • Du er i gang med en videregående uddannelse
 • Du har erfaring fra tidligere job som tjener - klart en fordel
 • Du ikke står overfor at skulle flytte fra området eller ud og rejse
 • Du er frisk og med masser gå-på-mod
 • Du elsker samarbejde og gæstekontakt

Som tjener hos os skal du være positiv og smilende og du skal være frisk på at gå forrest, det går oftest rigtig stærkt.

Vi forventer du er seriøs omkring dit arbejde, du skal være pålidelig, og dine kollegaer skal altid kunne regne med dig.

Vi tilbyder:

Særdeles gode arbejdsforhold, vi er 100% ærlige og tilbyder rig mulighed for udvikling i en resultatskabende virksomhed i vækst.

 • En spændende arbejdsplads med god energi, et godt team af søde og hjælpsomme kollegaer
 • At du bliver en del af et travlt og uformelt arbejdsmiljø med en god omgangstone hvor alle bliver hørt.
 • Løn efter kvalifikationer

Ansøgning sendes til: job@casablanca.dk

Hvis du har brug for yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte Trine West på tlf.: 2645 5540.

Jobsamtaler vil foregå løbende. Tiltrædelse efter aftale.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.