Tjenere til weekend og sommerferie

Er du frisk på en travl a la carte restaurant, så har vi brug for din hjælp.

April, Maj og Juni  weekendvagter

Juli og August, alle dage, så mange timer du ønsker.

Sept-Dec, weekendvagter

Den vigtigste kvalifikation er, at du kan smile og er serviceminded, gerne med erfaring i branchen.

Ser frem til at høre fra dig.

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330006152Phoenix-8f84895d12019-04-12T00:00:00Tjenere til weekend og sommerferie

Er du frisk på en travl a la carte restaurant, så har vi brug for din hjælp.

April, Maj og Juni  weekendvagter

Juli og August, alle dage, så mange timer du ønsker.

Sept-Dec, weekendvagter

Den vigtigste kvalifikation er, at du kan smile og er serviceminded, gerne med erfaring i branchen.

Ser frem til at høre fra dig.

 

Er du frisk på en travl a la carte restaurant, så har vi brug for din hjælp. April, Maj og Juni weekendvagter Juli og August, alle dage, så mange timer du ønsker. Sept-Dec, weekendvagter Den vigtigste kvalifikation er, at du kan smile og er serviceminded, gerne med erfaring i branchen. Ser frem til at høre fra dig.11jobnet8f84895d100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-06-06T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerVestsjællandOdsherred3507272Den Gyldne Hane11Vestre Havnevej 344583Sjællands OddeDKDanmark0mail@dengyldnehane.dkDKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent744612JobNet4974745497474510011-04-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=8f84895dhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=8f84895dhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=8f84895d&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=8f84895d&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButton1Dansk3Læse/ tale512307Tjener18Hotel og restauration361444980Eva Lundmail@dengyldnehane.dkDKDanmarkDKDanmark330014038Fuldtids tjenere søges!!Robot Vi kan tilbyde dig et job på en populær fiskerestaurant, i et skønt havnemiljø med masser af glade gæster. Er du let til smil og kan du gå med 3 tallerkner af gangen, så er du lige den vi søger. Kom frisk og send en ansøgning.

Vi kan tilbyde dig et job på en populær fiskerestaurant, i et skønt havnemiljø med masser af glade gæster.

Er du let til smil og kan du gå med 3 tallerkner af gangen, så er du lige den vi søger.

Kom frisk og send en ansøgning.

Den Gyldne HaneSjællands Odde2019-04-30T00:00:002019-06-25T00:00:00
330018992Anneberg Café & Restaurant, Odsherred søger ServeringspersonaleRobot Brænder du for at give god service og have kontakt med masser af glade gæster, så er der nu en unik mulighed for at arbejde i det skønne Odsherred med servering ved Anneberg Caf Restaurant. Restauranten tilbyder såvel la carte som selskaber og sætter en ære i at levere service og oplevelser af høj kvalitet uanset anledningen. Det er vigtigt du kan tage ansvar, arbejde selvstændigt og sammen med teamet skabe gode resultater, der får gæsterne til at vende tilbage igen og igen. Mødestabilitet vægtes højt, da vi har travlt og du bliver en uundværlig del af stedet. Du bliver en del af et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden og har det sjovt, når vi er sammen. Også når der er travlt. Vi kan tilbyde dig at arbejde på timebasis, med varierende mødetidspunkter afhængigt af sæsonen. Vi har åbent alle dage undtagen mandag. Opstart ønskes snarest. Har du erfaring vil det være en fordel, men har du ikke, vil vi gerne lære dig de ting du skal bruge, så længe du er motiveret for at arbejde inden for faget. Vi ser frem til at høre fra dig Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen er du velkommen til at kontakte Simone Kramer på tel: 27575648. Ansøgning skal ske skriftligt på mail: simone1988.sk@gmail.com Indkomne ansøgninger bliver behandlet løbende. Det er nemt at komme til Anneberg Caf Restaurant Anneberg Caf Restaurant ligger i det skønne Odsherred, med udsigt over vandet, blot en time fra København. Holbækmotorvejen samt rute 21 gør det nemt at komme på arbejde, hvis du ønsker at være en del af vores team og kommer lidt længere væk fra. Ønsker du at læse mere om Anneberg Caf Restaurant kan du gøre dette på: https: www.restaurant-anneberg.dk Vi vil glæde os til at byde dig velkommen

Brænder du for at give god service og have kontakt med masser af glade gæster, så er der nu en unik mulighed for at arbejde i det skønne Odsherred med servering ved Anneberg Café & Restaurant.

Restauranten tilbyder såvel á la carte som selskaber og sætter en ære i at levere service og oplevelser af høj kvalitet uanset anledningen.

Det er vigtigt du kan tage ansvar, arbejde selvstændigt og sammen med teamet skabe gode resultater, der får gæsterne til at vende tilbage igen og igen. Mødestabilitet vægtes højt, da vi har travlt og du bliver en uundværlig del af stedet. Du bliver en del af et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden og har det sjovt, når vi er sammen. Også når der er travlt.

Vi kan tilbyde dig at arbejde på timebasis, med varierende mødetidspunkter afhængigt af sæsonen. Vi har åbent alle dage undtagen mandag. Opstart ønskes snarest.

Har du erfaring vil det være en fordel, men har du ikke, vil vi gerne lære dig de ting du skal bruge, så længe du er motiveret for at arbejde inden for faget.

Vi ser frem til at høre fra dig

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen er du velkommen til at kontakte Simone Kramer på tel: 27575648. Ansøgning skal ske skriftligt på mail: simone1988.sk@gmail.com

Indkomne ansøgninger bliver behandlet løbende.

 

Det er nemt at komme til Anneberg Café & Restaurant

Anneberg Café & Restaurant ligger i det skønne Odsherred, med udsigt over vandet, blot en time fra København. Holbækmotorvejen samt rute 21 gør det nemt at komme på arbejde, hvis du ønsker at være en del af vores team og kommer lidt længere væk fra.

Ønsker du at læse mere om Anneberg Café & Restaurant kan du gøre dette på: https://www.restaurant-anneberg.dk/

Vi vil glæde os til at byde dig velkommen

JobcenterFårevejle2019-05-07T00:00:002019-07-02T00:00:00
330011080Lyngkroen Nykøbing Sjælland, Odsherred søger TjenereRobot Brænder du for at give god service og have kontakt med masser af glade gæster, så er der nu en unik mulighed for at arbejde i det skønne Odsherred som tjener ved Lyngkroen. Kroen tilbyder såvel la carte som selskaber og sætter en ære i at levere service og oplevelser af høj kvalitet uanset anledningen. Vi har plads til ca. 300 spisende gæster, så du kan forvente en arbejdsplads med masser af aktivitet. Det er vigtigt du kan tage ansvar, arbejde selvstændigt og sammen med teamet skabe gode resultater, der får gæsterne til at vende tilbage igen og igen. Du bliver en del af et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden og har det sjovt, når vi er sammen. Også når der er travlt. Vi kan tilbyde dig at arbejde enten på fuld tid, deltid eller på timebasis. Når du er på job, tilbyder vi mad og drikke, som du indtager sammen med nogle af dine 22 andre kollegaer. Vi ser frem til at høre fra dig Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen er du velkommen til at kontakte Stina Brahl på tel: 70221702. Ansøgning skal ske skriftligt på mail: lyngkroen@lyngkroen.dk Indkomne ansøgninger bliver behandlet løbende. Det er nemt at komme til Lyngkroen Lyngkroen ligger i det skønne Odsherred, blot en lille time fra København. Holbækmotorvej samt rute 21 gør det nemt at komme på arbejde, hvis du ønsker at være en del af vores team. Ønsker du at læse mede om Lyngkroen kan du gøre dette på: https: lyngkroen.dk Vi vil glæde os til at byde dig velkommen

Brænder du for at give god service og have kontakt med masser af glade gæster, så er der nu en unik mulighed for at arbejde i det skønne Odsherred som tjener ved Lyngkroen.

Kroen tilbyder såvel á la carte som selskaber og sætter en ære i at levere service og oplevelser af høj kvalitet uanset anledningen. Vi har plads til ca. 300 spisende gæster, så du kan forvente en arbejdsplads med masser af aktivitet.

Det er vigtigt du kan tage ansvar, arbejde selvstændigt og sammen med teamet skabe gode resultater, der får gæsterne til at vende tilbage igen og igen. Du bliver en del af et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden og har det sjovt, når vi er sammen. Også når der er travlt.

Vi kan tilbyde dig at arbejde enten på fuld tid, deltid eller på timebasis. Når du er på job, tilbyder vi mad og drikke, som du indtager sammen med nogle af dine 22 andre kollegaer.

Vi ser frem til at høre fra dig

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen er du velkommen til at kontakte Stina Brahl på tel: 70221702. Ansøgning skal ske skriftligt på mail: lyngkroen@lyngkroen.dk

Indkomne ansøgninger bliver behandlet løbende.

 

Det er nemt at komme til Lyngkroen

Lyngkroen ligger i det skønne Odsherred, blot en lille time fra København. Holbækmotorvej samt rute 21 gør det nemt at komme på arbejde, hvis du ønsker at være en del af vores team.

Ønsker du at læse mede om Lyngkroen kan du gøre dette på: https://lyngkroen.dk/

Vi vil glæde os til at byde dig velkommen

JobcenterFårevejle2019-04-25T00:00:002019-06-20T00:00:00
330021953Serveringspersonale og ekspedienter søges til det skønne SejerøRobot Vi søger personale til at hjælpe i vores restaurant og caf sommeren over gerne med start fra 24. juni. Vi stiller værelse til rådighed eller du er velkommen til at medbringe telt. Vi stiller ingen krav til, at du er uddannet inden for faget, måske du er studerende, som ønsker at tjene penge i sommerferien? Du skal blot være frisk, meget serviceminded, præsentabel og være god til at regne. I begge jobs indgår bl.a. betjening af kunder, oprydning og opvask samt rengøring, men mange forskellige opgaver kan forekomme. I caf en har vi baristakaffe, Hansens Is, så der bliver solgt mange kræmmerhus is, pizza, sandwich mm. Vi står for oplæring, så kom og oplev sommeren på Sejerø. Ring til Tina 59590138 eller skriv på sejeroe@sejeroe.dk

Vi søger personale til at hjælpe i vores restaurant og café sommeren over – gerne med start fra 24. juni. Vi stiller værelse til rådighed – eller du er velkommen til at medbringe telt. 

Vi stiller ingen krav til, at du er uddannet inden for faget, måske du er studerende, som ønsker at tjene penge i sommerferien? Du skal blot være frisk, meget serviceminded, præsentabel og være god til at regne. 

I begge jobs indgår bl.a. betjening af kunder, oprydning og opvask samt rengøring, men mange forskellige opgaver kan forekomme. I caféen har vi baristakaffe, Hansens Is, så der bliver solgt mange kræmmerhus is, pizza, sandwich mm. Vi står for oplæring, så kom og oplev sommeren på Sejerø. 

Ring til Tina 59590138 eller skriv på sejeroe@sejeroe.dk

 

 

Café SejerøSejerø2019-05-10T00:00:002019-06-16T00:00:00
330017286Tjenerjob med erfaring fra restaurant eller café i Slagelse - timeløn kr. 152,-.Robot Restaurant Superbowl Golfcenter Slagelse søger personer med erfaring for servering i restaurant eller fra caf , samt interesse for salg bag baren. Må kunne tiltræde hurtigst muligt. Du skal være god til service og have et smittende smil, så vore gæster føler sig godt tilpas. Desuden må du være indstillet på, at dine vagter er placeret i aftentimerne hovedsageligt fredage lørdage, men vagter på hverdage i dagtimerne samt vagter på søndage er også en mulighed. I sommerperioden juni, juli og august har vi dog lukket hver søndag.Vagterne fastsættes i forhold til, hvornår gæsterne kommer i huset.Desuden søger vi allerede nu tjenere, som kan tiltræde ultimo september (alt afhængig af vejrsituationen), når indendørssæsonen igen starter op. Her vil der også være tale om job, der nemt kan kombineres med en uddannelse, så hvis du påtænker at starte op med uddannelse i Slagelse, så skriv til os nu, måske du kan få vagter allerede nu. Du skal som minimum have erfaring fra tidligere job i caf eller restaurant med servering af mad, afrydning og opdækning have gode regneegenskaber og tidligere prøvet kassebetjening kunne lide at arbejde i teams - men også kunne arbejde selvstændigt have interesse i at yde den bedste service og stadigvæk med et smil, selvom det er sent på aftenen kunne dansk i skrift og tale Er du interesseret, send os venligst din snarlige ansøgning, vedlagt foto, CV samt kopi af straffeattest som e-mail til info@superbowl.dk att. Susanne Hansen.

Restaurant Superbowl & Golfcenter Slagelse søger personer med erfaring for servering i restaurant eller fra café, samt interesse for salg bag baren. Må kunne tiltræde hurtigst muligt.

Du skal være god til service og have et smittende smil, så vore gæster føler sig godt tilpas. Desuden må du være indstillet på, at dine vagter er placeret i aftentimerne hovedsageligt fredage/lørdage, men vagter på hverdage i dagtimerne samt vagter på søndage er også en mulighed. I sommerperioden juni, juli og august har vi dog lukket hver søndag.
Vagterne fastsættes i forhold til, hvornår gæsterne kommer i huset.

Desuden søger vi allerede nu tjenere, som kan tiltræde ultimo september (alt afhængig af vejrsituationen), når indendørssæsonen igen starter op. Her vil der også være tale om job, der nemt kan kombineres med en uddannelse, så hvis du påtænker at starte op med uddannelse i Slagelse, så skriv til os nu, måske du kan få vagter allerede nu.
 

Du skal som minimum

  • have erfaring fra tidligere job i café eller restaurant med servering af mad, afrydning og opdækning
  • have gode regneegenskaber og tidligere prøvet kassebetjening
  • kunne lide at arbejde i teams - men også kunne arbejde selvstændigt
  • have interesse i at yde den bedste service og stadigvæk med et smil, selvom det er sent på aftenen
  • kunne dansk i skrift og tale

Er du interesseret, send os venligst din snarlige ansøgning, vedlagt foto, CV samt kopi af straffeattest som e-mail til info@superbowl.dk att. Susanne Hansen.

 

Restaurant Superbowl & Golfcenter SlagelseSlagelse2019-05-06T00:00:002019-06-01T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Fuldtids tjenere søges!!

Den Gyldne Hane

Sjællands Odde
Vi kan tilbyde dig et job på en populær fiskerestaurant, i et skønt havnemiljø med masser af glade gæster. Er du let til smil og kan du gå med 3 tallerkner af gangen, så er du lige den vi søger. Kom frisk og send en ansøgning.
Indrykket:30. april 2019
Udløbsdato:25. juni 2019

Anneberg Café & Restaurant, Odsherred søger Serveringspersonale

Jobcenter

Fårevejle
Brænder du for at give god service og have kontakt med masser af glade gæster, så er der nu en unik mulighed for at arbejde i det skønne Odsherred med servering ved Anneberg Caf Restaurant. Restauranten tilbyder såvel la carte som selskaber og sætte...
Indrykket:7. maj 2019
Udløbsdato:2. juli 2019

Lyngkroen Nykøbing Sjælland, Odsherred søger Tjenere

Jobcenter

Fårevejle
Brænder du for at give god service og have kontakt med masser af glade gæster, så er der nu en unik mulighed for at arbejde i det skønne Odsherred som tjener ved Lyngkroen. Kroen tilbyder såvel la carte som selskaber og sætter en ære i at levere ser...
Indrykket:25. april 2019
Udløbsdato:20. juni 2019

Serveringspersonale og ekspedienter søges til det skønne Sejerø

Café Sejerø

Sejerø
Vi søger personale til at hjælpe i vores restaurant og caf sommeren over gerne med start fra 24. juni. Vi stiller værelse til rådighed eller du er velkommen til at medbringe telt. Vi stiller ingen krav til, at du er uddannet inden for faget, måske d...
Indrykket:10. maj 2019
Udløbsdato:16. juni 2019

Tjenerjob med erfaring fra restaurant eller café i Slagelse - timeløn kr. 152,-.

Restaurant Superbowl & Golfcenter Slagelse

Slagelse
Restaurant Superbowl Golfcenter Slagelse søger personer med erfaring for servering i restaurant eller fra caf , samt interesse for salg bag baren. Må kunne tiltræde hurtigst muligt. Du skal være god til service og have et smittende smil, så vore gæs...
Indrykket:6. maj 2019
Udløbsdato:1. juni 2019