Gem job

Tjenerelev

Tjenerelev søges til Resumé Gruppen i Svendborg.

 • Har du en stor interesse for tjenerfaget og dets udvikling?
 • Føler du dig tilpas i en til tider travl hverdag?
 • Er du kreativ, nytænkende og har styr på de nyeste trends?
 • Har du en passion for gastronomi og vin - og er du klar på at lære meget mere?
 • Er du frisk, udadvendt og har du et glimt i øjet?

Så har vi måske en læreplads til dig…

Resumé Gruppen er i rygende udvikling, og vi er derfor klar til at udvide vores team med en videbegærlig tjenerelev, der har lyst til at indgå i vores ambitiøse team af kokke og tjenere.

Stederne, det drejer sig om, er følgende:

Salig Simons Gaard - Frokost- og aftenrestaurant Den Blå Kirke - Selskabslokaler Resumé - Aftenrestaurant

Restaurant Resumé:

Restaurant Resumé er en intim restaurant placeret i hjertet af Svendborg. Restauranten har plads til 35 spisende gæster og har åbent til aften, alle ugens dage. Resumé åbnede i juni 2017 og har været en succes lige fra start. Fra dag et har der været fulde huse, og vi brænder for at udvikle os endnu mere.

Salig Simons Gaard:

Er en franskinspireret frokost- og aftenrestaurant, der serverer klassiske franske retter til frokost, og har det samme koncept som Resumé om aftenen. Indenfor er der plads til det samme antal gæster som på Resumé og om sommeren har vi udendørsservering i vores hyggelige gårdhave. Salig Simons Gaard åbnede i september 2018 og har ligesom Resumé været en stor succes fra starten.

Den Blå Kirke:

Foruden Resumé og Salig Simons Gaard har vi også Den Blå Kirke på Lundevej i Svendborg, her får du derfor mulighed for at være med, når vi afholder store arrangementer i form af bryllupper, fødselsdage, konferencer og meget mere.

Som tjenerelev hos os kommer du igennem alle aspekter af tjenerfaget, både ved den klassiske a la carte på Resumé og Salig Simons Gaard, men også selskab- og konferenceservering i Den Blå Kirke.

Vi tilbyder dig:

 • Gode kollegaer, der er uddannet fra nogle af landets bedste restauranter.
 • En arbejdsplads med et højt service- og gastronomiskniveau.
 • Et godt arbejdsmiljø.
 • Både a la carte- og selskabsservering, så du kommer rundt om alle aspekter af tjenerfaget.
 • Medbestemmelse i dagligdagen.
 • Egne ansvarsområder.

Som tjenerelev hos Resumé Gruppen får du en alsidig hverdag. Arbejdstiden vil primært være i aftentimerne, da vi er en aftenrestaurant.

Ansættelse efter aftale.

Kontrakt: Lyder ovenstående som noget for dig, kontakt da Resumé Gruppens ejer Kim Lundvaldt på mail: kim@restaurantresume.dk, eller kig forbi Møllergade 35A, 5700 Svendborg med en ansøgning.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Gem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Tjenerelev søges

Restaurant Fru Berg v/Desiree Berg

Marstal
Restaurant Fru Berg søger personale til sæson 2021 Tjenerelev Vi glæder os til at møde vores nye kollega som er: Alsidig, ambitiøs, kreativ, serviceminded, fleksibel Vi tilbyder: Fællesskab, sammenhold, godt humør og løn efter kvalifikationer Restau...
Indrykket:28. april 2021
Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Tjenerelev søges

Restaurant Fru Berg v/Desiree Berg

Marstal
Restaurant Fru Berg søger personale til sæson 2021 Tjenerelev Vi glæder os til at møde vores nye kollega som er: Alsidig, ambitiøs, kreativ, serviceminded, fleksibel Vi tilbyder: Fællesskab, sammenhold, godt humør og løn efter kvalifikationer Restau...
Indrykket:28. april 2021