Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

To adjunkter/lektorer til Center for Ernæring og Rehabilitering

Vil du være med til at uddanne fremtidens ergoterapeuter sammen med dygtige engagerede kolleger?


I Center for Ernæring og Rehabilitering er vi optaget af at skabe sammenhæng og udvikling i feltet mellem solide grunduddannelser, praksisnær efter- videreuddannelse og visionært forsknings- og udviklingsarbejde.


På ergoterapeutuddannelsen i Næstved mangler vi to kollegaer adjunkter/lektorer, der har et grundlæggende ønske om at være med til at udvikle ergoterapeutuddannelsen i et tæt samarbejde med uddannelsens undervisere, ledelse og centerets interne og eksterne samarbejdspartnere. Herunder de kliniske undervisningssteder.


Som adjunkt/lektor ligger dine primære opgaver inden for grunduddannelsens aktiviteter vedrørende udvikling og undervisning. Den ene af vores nye kolleger vil desuden blive tæt knyttet til vores eftervidereuddannelsesaktiviteter inden for det palliative område, og det er en forudsætning, at du har indsigt i og erfaring inden for dette.


Ud over din kernefaglighed inden for ergoterapi, er det derfor vigtigt, at du har kendskab til og bredt set interesserer dig for uddannelsessektoren, studerendes læring og professionens aftagerfelter. Endvidere er du vant til at navigere i forskellige uddannelses- og praksismiljøer og trives i mødet med en bred vifte af samarbejdspartnere.


Om jobbet

• Udvikling, planlægning og gennemførelse af undervisningsaktiviteter.

• Arbejde med vejledning og eksamination på grunduddannelsen og dens former af blended learning.

• Forsknings- og udviklingsaktiviteter inden for det sundhedsfaglige område.

• Tværgående undervisnings- og udviklingsaktiviteter på både grunduddannelsen og inden for efter- og videreuddannelsesområdet.

• Indgå i relevante samarbejdsprojekter og netværk i professionsfeltet regionalt, nationalt og internationalt.Din profil

• Relevant uddannelsesmæssig baggrund med professionsbachelor i ergoterapi samt en kandidat eller master i ergoterapi.

• Erfaring med undervisning og didaktisk tilrettelæggelse og udvikling på grund-, efter- og/eller videreuddannelsesniveau.

• Digitale færdigheder til at understøtte den faglige didaktik, samt udvikle e-læring gennem anvendelse af teknologier til styrkelse af uddannelsens undervisningsaktiviteter.

• Være i stand til at bidrage til praksisnære og innovative udviklings-/forskningsprojekter i relation til centerets indsatsområder.

• Du er en stærk formidler, der evner at gøre kompleks faglighed forståelig og relevant for forskellige målgrupper.

• Du er udviklingsorienteret og evner at tænke nyskabende, og omsætte dine ideer og ambitioner til moderne undervisning og regional udvikling.Alt efter dine kvalifikationer, vil du blive ansat som adjunkt eller lektor.


På Absalon ser vi adjunkturet som en uddannelsesstilling. Det understøtter vi gennem Absalons lektorkvalificeringsforløb, som alle nyansatte adjunkter deltager i, og alle får tilknyttet en vejleder.


For at blive ansat som lektor forudsætter det en positiv lektorbedømmelse inden for stillingstrukturens anvendelsesområde. Du kan læse mere om rammerne for ansættelse som adjunkt eller lektor i vores stillingsstruktur her: https://www.retsinformation.dk/Forms/R0710.aspx?id=183358.


Om os

Center for Ernæring og Rehabilitering er organisatorisk placeret i direktørområdet 'Sundhed og Social' med ansvar for ergoterapeut-, fysioterapeut- og ernæring og sundhedsuddannelsen. Vi befinder os på tre lokationer i hhv. Sorø, Næstved og Roskilde. I centret har vi et tæt samarbejde med områdets øvrige centre.


Arbejdssted

Professionshøjskolen Absalon

Campus Næstved

Parkvej 190

4700 Næstved


Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelse sker efter gældende overenskomst på statens område, og der er mulighed for at forhandle tillæg i henhold til Ny løn. Stillingen er en fuldtidsstilling og på 37 timer/uge.


Yderligere information

Hvis du ønsker yderligere oplysninger om arbejdets indhold er du velkommen til at kontakte uddannelsesleder Ane Kruse på tlf. 7248 2273 eller mail akr@pha.dk


Læs mere om os på www.pha.dk


Ansøgningsfrist m.v.

Ansøgning og relevante bilag sendes via Absalons rekrutteringssystem her (https://phabsalon.dk/om-professionshoejskolen-absalon/ledige-stillinger/) eller ved at klikke på "Søg stillingen" på denne side senest mandag den 12. februar 2018.


Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 8.


Vi ønsker, at medarbejderstaben afspejler det omgivende samfund, og vi opfordrer derfor alle interesserede uanset køn, alder, kulturel og etnisk baggrund til at søge stillingen.


05-2018


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her