Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

To akademiske medarbejdere søges til direktørstaben i Direktoratet for Kriminalforsorgen

Vil du være med til at opbygge og udvikle et professionelt og driftsikkert direktionssekretariat i en politisk styret organisation med 4.500 medarbejdere? Kan du sætte retning på og drive et forandringsprojekt med en kritisk samfundsdagsorden? Så kan du blive vores nye kollega i Direktoratet for Kriminalforsorgen.

Som en del af Justitsministeriets koncern indgår kriminalforsorgen i straffesagskæden. Hver dag bidrager vi til, at Danmark er trygt og sikkert ved at fuldbyrde de domme, som domstolene fastsætter.

Kriminalforsorgen søger to akademiske medarbejdere til direktørstaben, der med reference til chefen for Koncernledelsessekretariatet skal stå i spidsen for arbejdet med at koordinere og understøtte direktøren for kriminalforsorgen og den øvrige topledelse med driften og ledelsen af organisationen.

Kriminalforsorgens opgave favner bredt, og kriminalforsorgens udvikling er genstand for betydelig offentlig og politisk opmærksomhed. Kriminalforsorgens opgaveportefølje er derfor stor, involverer mange interessenter og kræver løbende tilpasninger og prioriteringer. Der stilles derfor store krav til kriminalforsorgens topledelse og dermed til direktørstaben.

Kriminalforsorgen har en række store opgaver foran sig, bl.a. arbejdet med at forberede, understøtte og implementere en ny retning for kriminalforsorgen forankret i en ny politisk flerårsaftale. Hertil kommer, at der i forlængelse af den kommende flerårsaftale vil skulle implementeres en ny strategisk retning, som skal fastlægge rammerne for arbejdet i kriminalforsorgen i de kommende år.

Om direktørstaben
Du vil indgå i direktørstaben, som er en del af Koncernledelsessekretariatet. Direktørstaben består af fem medarbejdere, der i det daglige samarbejder med de øvrige enheder i Koncernledelsessekretariatet, herunder særligt med Kommunikationsenheden.

Vores opgaver består bl.a. i at styre sagsflowet til og fra direktøren, at sikre overblikket over og opfølgningen på de sager, der er vigtige for direktøren, at være bindeled mellem direktøren og resten af organisationen, at være pennefører på direktørens skriftlige produkter samt at varetage kontakten til direktørens væsentligste samarbejdspartnere og interessenter, herunder Justitsministeriets departement. Herudover har vi ansvar for arbejdet med flere af direktørens mest prioriterede udviklings- og forandringsprojekter.

Om stillingerne
Stillingerne vil i ansvar og opgaver ligne hinanden. Men hvor vores ene nye kollega vil orientere sig mest mod direktøren som en PA-funktion, får den anden en mere bred opgaveportefølje i direktørstaben. Begge kommer dog i det daglige til at arbejde tæt sammen med direktøren, men vil også indgå i et tæt samarbejde med både direktoratets direktion og kriminalforsorgens koncernledelse.

Vi tilbyder:

  • Et spændende og udfordrende job med stort fokus på udvikling af dine faglige kompetencer og profil, så du efter nogle år er rustet til at tage næste skridt i din karriere i enten kriminalforsorgen eller en anden myndighed på Justitsministeriets område.
  • At blive del af en politisk styret organisation midt i en stor forandringsproces, hvor du kan gøre en forskel.
  • Mulighed for at få en unik erfaring med de processer og beslutninger, som ligger bag driften og ledelsen af en stor statslig driftsorganisation.
  • En arbejdsplads med fokus på et godt arbejdsmiljø og med dygtige kolleger lige ved vandet i København K.
Vores nye medarbejdere vil få opgaver og ansvar, der matcher erfaring og kompetencer.

Om dig
Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund f.eks. som cand. scient. pol., cand. jur. eller lignende.

Desuden forventer vi særligt, at du:

  • er særdeles velskrivende og har en betydelig arbejdskapacitet med evnen til at få noget fra hånden, når både hastighed og kvalitet er vigtige parametre
  • brænder for forandringsprojekter og kan levere både operationelt og strategisk i en politisk styret organisation
  • kan sætte dig ind i de behov, som topledelsen og andre interessenter har
  • hurtigt kan aflæse en situation og har fremragende fingerspidsfornemmelse i forhold til at betjene direktør og topledelse
  • er struktureret, har god procesforståelse og kan sikre opfølgning på de sager, der er vigtigst for direktøren.
Desuden skal du være klar på en arbejdsdag, der kan være uforudsigelig, og som stiller krav til din fleksibilitet. Det er derfor en fordel, hvis du har erfaring fra arbejdet i et departement eller en lignende stilling, men det tæller også, hvis du har tidligere har prøvet kræfter med driften i en større statslig styrelse.

Løn og ansættelsesforhold
Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst med mulighed for indplacering som specialkonsulent eller chefkonsulent. Der vil herudover kunne aftales tillæg afhængig af erfaring og kvalifikationer.

Stillingen er en fuldtidsstilling med en gennemsnitlig arbejdstid på 37 timer om ugen.

Ansættelsesområdet er kriminalforsorgen. Arbejdsstedet er beliggende på Strandgade 100, 1401 København K.

Sikkerhedsgodkendelse er en forudsætning for ansættelsen, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem din ansættelse.

Hvis du indkaldes til samtale, skal du til samtalen medbringe identifikation, f.eks. pas eller kørekort.

Du vil referere til chefen for Koncernledelsessekretariatet Rune Nørr.

Stillingerne forventes besat 1. marts 2021.

Ansøgning
Stillingen søges elektronisk via linket ”Søg stillingen”.

Ansøgning, cv og dokumentation for uddannelse samt andet relevant materiale skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest 17. januar 2021.

Vi forventer at indkalde til samtale i uge 3.

Har du spørgsmål til stillingerne, er du velkommen til at kontakte sekretariatschef Rune Nørr på 41747253.Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.

-----------------------

Sammen med de andre myndigheder i Justitsministeriets koncern arbejder kriminalforsorgen hver dag, året rundt for at skabe et trygt samfund med færre ofre for kriminalitet. Kriminalforsorgens kerneopgave er at fuldbyrde de straf, og kriminalforsorgen har således ansvaret for blandt andet landets fængsler og arresthuse samt ansvaret for at føre tilsyn med prøveløsladte og betinget dømte. Endvidere har kriminalforsorgen ansvaret for at drive udrejsecentre for afviste asylansøgere. Kriminalforsorgens koncern har ca. 4.500 ansatte og en årlig bevilling på omkring 3,3 mia. kr.Du kan læse mere om kriminalforsorgen på www.kriminalforsorgen.dk.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.