To ambitiøse chefer til Glostrup Kommune, Glostrup Kommune | Ofir.dk
header background shadow

Bemærk at denne jobannonce er udløbet!

Stillingen kan ikke længere søges via Ofir.
Glostrup Kommune

To ambitiøse chefer til Glostrup Kommune

Glostrup Kommune

Glostrup er placeret i hjertet af vestegnen med god infrastruktur lige til døren. De seneste år er der sat en ny og stærk dagsorden for kommunen, som satser på vækst og modernisering i samarbejde med andre kommuner i regionen, borgerne og erhvervslivet. Vi søger to ledere til at indgå i et stærkt hold af 10 centerchefer og 3 direktører, som har ansvaret for at sikre, at der er fart og retning på denne udvikling.

Organisatorisk har vi fornyet vores borgerperspektiv ud fra kerneopgaverne mestring og udfoldelse. Det betyder, at vi samler vores organisation om at fokusere på den forskel vores indsats gør for borgernes mestring og udfoldelse i Glostrup. Hvis du vil bidrage til denne dagsorden, og har lyst til at blive en vigtig spiller i en kommune, hvor samarbejdet i ledelsen er tæt og forpligtende (og præget af godt humør og højt til loftet), så skal du overveje at søge et af de nedenstående job.

Centerchef for HR og Politik
Den ene chef får ansvaret for kommunens samlede personaleområde, for udvikling af ledere og medarbejdere, kommunens jura-funktion og for politisk sekretariatsbetjening. Opgaven er at koble ledere og medarbejdere ind på de strategiske dagsordener, at vedligeholde juridisk vejledning af centrene på et højt fagligt niveau, at sikre sikker og effektiv drift af løn og personaleområdet, og en god og effektiv servicering af kommunalbestyrelsen, udvalgene og borgmesteren.

Centerchef for Digitalisering, Kommunikation og Projekter
Den anden chef får ansvaret for digitalisering, it, udviklingsprojekter og kommunikation. Opgaven her r at kombinere effektiv understøttelse af kommunens digitale behov med et stærkt borger-perspektiv, at understøtte udviklingsprojekter generelt og at arbejde med den strategiske kommunikation, der skal sikre, at vi når hele vejen ud til borgerne og dermed helt i mål med vores indsatser.

Dine personlige kvalifikationer
Som centerchef i Glostrup Kommune skal du kunne sætte og
kommunikere en faglig dagsorden for dit fagområde, du skal kunne vise retning og skabe følgeskab, og ikke mindst være i stand til at tænke på tværs og se muligheder for organisationen samlet set. Talent, naturlig autoritet og lyst og evne til at sætte dig ind i faglige problemstillinger er derfor afgørende. Herudover skal du have tilstrækkelig lyst, flid og indsigt til at kunne forestå en driftssikker ledelse af dit center. Relevant videregående uddannelse og relevant erfaring er en forudsætning.

Placering i organisationen
De 2 centre udgør sammen med Center for Økonomi og Styring kommunens 3 nye kompetencecentre, som etableres pr. 1. april 2016 ved en sammenlægning af 4 centre i forbindelse med et generationsskifte.

Praktisk, ansøgning mv.
Du kan finde mere om stillingerne, herunder en stillingsprofil, på glostrup.dk. Har du spørgsmål til stillingerne, kan du ringe til kommunaldirektør Morten Winge på 3070 7440.

Ansøgningsfristen er fredag den 29. januar kl. 12, og der afholdes samtaler i uge 5 og 6.

Ansøgningen indgives elektronisk til hhv. job16@glostrup.dk (centerchef HR og Politik) og job13@glostrup.dk (centerchef Digitalisering og Kommunikation).

På 5-10 års sigt kommer letbanen til Glostrup og regionaltogene får igen stop her på vej til lufthavnen. For at udnytte det fulde potentiale, er der iværksat en omfattende strategiproces for Glostrup Bymidte, som fortsætter gennem hele 2016 og kulminerer med en arkitektkonkurrence hen over årsskiftet 2016/17.

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos ofir.dk
 
Praktisk information
Indrykningsdato
15-01-2016
Udløbsdato
14-03-2016
Job-ID
329579084
Jobbets adresse

Glostrup Kommune

Rådhusparken 2

2600Glostrup

Danmark

Virksomhedens beliggenhed

Beregn rute-/rejseplan

Fra:
Til:
Om virksomheden