To applikationsdriftere til studieadministrative systemer (genopslag)

Har du allround erfaring med applikationsdrift af store systemer og viden om drift og vedligeholdelse af oracle-baserede administrative systemer? Har du lyst til at være med til at bygge et helt nyt driftsteam op? Er du fortrolig med leverandørsamarbejde, release- og deploymentprocesser og er kvalitet og service en del af dit DNA, så er du måske en af vores nye kolleger.  
 
Vi skaber fundamentet for fremtiden  
Viden er det, vi skal leve af i fremtiden. I Uddannelses og Forskningsministeriet arbejder vi derfor for høj vækst og ny indsigt gennem fremragende uddannelse og forskning. Vi skaber et solidt fundament for de videregående uddannelser og forskningen i Danmark, så nye idéer kan spire og skabe vækst.  
 
Om stillingen  
I Styrelsen for Institutioner og Uddannelsesstøtte har vi besluttet at hjemtage applikationsdriften for vores store studieadministrative systemer, STADS, DANS og SIS. Vi søger derfor profiler, der både har it-faglig ballast og som motiveres af muligheden for at videreudvikle og tilpasse de nuværende miljøer og processer samt bidrage til at udvikle samarbejdskulturen i afdelingen.  
 
I kontoret for Studieadministrative Systemer varetager vi rollen med at drifte og videreudvikle løsninger for de videregående uddannelsesinstitutioner. Hovedparten er vores løsninger er baseret på Oracle-platforme, og vi har eksterne leverandører til at varetage selve udviklingsopgaven. Fremover vil Microsoft teknologier, herunder MS SQL supplere Oracleplatformen.  
 
Driftsopgaverne består for nogle systemer i at varetage den samlede drift for institutionerne, for andre i at drifte test- og referencemiljøer og bistå institutionerne i implementering af nye versioner i deres lokale driftsmiljøer.  
 
Det nye teams opgaver:  
• Teknisk drift og vedligeholdelse af systemerne STADS, DANS/INT og SIS – baseret på Oracle teknologier – og det nye esas baseret på Microsoft teknologier.  
• Understøtte og deltage i test-forløb for nye releases, patches m.v., herunder levere datasæt til test  
• Videreudvikle driftsplatforme, overvågningsløsninger m.v. i tæt samarbejde med infrastrukturteamet  
• Videreudvikle driftsprocesser inspireret af ITIL-standarden, herunder bestillingshåndtering og change management  
• Videreudvikle sikkerhedsarbejdet indenfor bl.a. brugeradministration og persondatahåndtering / anonymisering af testdata  
• Varetage den tekniske dialog med vores kunder i institutionernes it-afdelinger.  
I kontor for Studieadministrative Systemer har vi ansvaret for udvikling, vedligeholdelse, levering og teknisk drift af specialudviklede fagsystemer såsom SIS, STADS, DANS og esas, der anvendes til studieadministration på universiteter og andre videregående uddannelsesinstitutioner. I kontoret er vi ca. 30 engagerede medarbejdere med forskellig uddannelsesmæssig baggrund, og vi har en uformel omgangstone.  
 
Er du vores nye kollega?  
Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund og har løbende vedligeholdt dine kompetencer, og vi forventer, at du kan og vil bidrage aktivt til videndeling og samarbejde på tværs af kontoret. Vi lægger særlig vægt på, at du:  
• Har minimum 2 års erfaring med applikationsdrift  
• Har erfaring indenfor en eller flere af følgende teknologier:  
• Oracle database 11g og 12c  
• Oracle weblogic 11g og 12c  
• Microsoft SQL  
• Microsoft Dynamics  
• Har erfaring med leverandørsamarbejde, herunder release- og deploymentprocesser  
• Har et godt overblik - og bevarer det, selvom presset stiger  
 
Det er en fordel, hvis du også har viden om  
• Red Hat Enterprise Linux v. 6 og 7  
• Certifikathåndtering  
• Identity provider- / single sign on-løsninger (AD, CAS, WAYF)  
• Backupløsninger, RMAN og IBM Spectrum Protect / Tivoli  
 
En ambitiøs og social arbejdsplads  
Du bliver en del af en ambitiøs arbejdsplads med dedikerede og fagligt stærke kollegaer, hvor vi prioriterer et godt samarbejde og arbejdsglæde i hverdagen. Vi mener nemlig, at en god kultur, med dialog og samarbejde er forudsætningen for, at vi lykkes. Derfor er her plads til grin i den travle hverdag. Samtidig får du gode udviklingsmuligheder og stor fleksibilitet, så du kan balancere faglige ambitioner og privatliv.  
 
Løn og ansættelsesvilkår  
Du ansættes i Uddannelses- og Forskningsministeriets koncern efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.  
 
Vil du vide mere om stillingen, så kontakt kontorchef Flemming Bøge på telefonnummer 7231 9550 eller på e-mail fle@ufm.dk.  
 
Søg stillingen  
Klik på knappen ”søg stillingen” eller søg via vores hjemmeside www.ufm.dk/job-i-ministeriet. Din ansøgning m.v. skal være uploadet senest søndag den 18. februar 2018.  
 
Vi forventer at holde to samtalerunder i uge 8. Mellem første og anden samtalerunde gennemføres personlighedstest. Der kan forekomme en faglig test i forbindelse med første samtalerunde.  
 
Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Uddannelses- og Forskningsministeriet er medlem af foreningen Nydansker.  

 
Om Styrelsen for Institutioner og Uddannelsesstøtte  
I Styrelsen for Institutioner og Uddannelsesstøtte har vi ansvaret for dialog, rådgivning og tilsyn med de institutioner, der ligger under ministeriet. Derudover har vi blandt andet ansvaret for Statens Uddannelsesstøtte, udbetaling af tilskud og bevillinger til institutioner og forskere samt udvikling og drift af studieadministrative it-systemer. Vi arbejder tæt sammen med resten af Uddannelses- og Forskningsministeriet, og vi bringer vores viden og indsigt i anvendelse i forhold til politik¬udvikling, analyser, og ministerbetjening. Et godt samarbejde internt og eksternt er afgørende for, at vi løbende kan udvikle området og skabe de bedste rammer for videregående uddannelser, forskning og innovation i Danmark. Vores mål er at levere rådgivning og service af høj kvalitet samt at skabe værdi ved at løse vores opgaver effektivt og i dialog med de relevante aktører.  
 
 
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:18. januar 2018
Udløbsdato:18. februar 2018

Stud.jur. søges til IT hos Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen

Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen

Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen søger en studerende til opfølgning på databehandleraftaler og revisionserklæringer. Du skal i samarbejde med IT og andre fagcentre i styrelsen sørge for, at vores databehandleraftaler er indhentet og fyldestgørende,...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:23. marts 2018

Database Administrator

MOMONDO A/S

We are looking for a Database Administrator to join momondo KAYAK s Operations team in our Copenhagen office. This person should love working on data parsing, analyzing, investigating, interpreting, administering, and extracting knowledge from large...
Indrykket:30. januar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Systemadministrator til IT-Supportsektionen

Forsvarets Efterretningstjeneste

Systemadministrator til IT-Supportsektionen Forsvarets Efterretningstjeneste (FE) søger en dygtig og helhedsorienteret systemadministrator med gode kommunikative evner, til et spændende job på en helt særlig arbejdsplads. Som systemadministrator i I...
Indrykket:30. januar 2018
Udløbsdato:27. marts 2018

Technical Support Specialist

AIRTAME ApS

The role Airtame is looking for an awesome person to join our technical support team at our HQ in Copenhagen. You will act both as an advocate for our product and a technical expert, while at the same time nurture customer relationships, provide tho...
Indrykket:30. januar 2018
Udløbsdato:18. februar 2018

Cphbusiness søger IT-supporter

Copenhagen Business Academy

Copenhagen Business Academy (Cphbusiness) søger en entusiastisk, dygtig og serviceminded IT-supporter til IT-afdelingens helpdesk . IT-afdelingen understøtter undervisningen og administrationen på Cphbusiness. IT-afdelingen består af 11 medarbejdere...