To dygtige jurister med politisk forståelse søges til Center for Sundhedsjura og Psykiatri

Interesserer du dig for sundhedspolitik og sundhedsjura? Kunne du tænke dig at arbejde tæt på de politiske beslutningsprocesser med ministerbetjening? Og vil du være med til at udvikle området for sundhedspersoners rettigheder og pligter?  
 
Så tilbyder vi spændende og udfordrende arbejdsopgaver med selvstændigt ansvar og store faglige udfordringer, der spænder fra løsning af juridiske problemstillinger til lovforberedende arbejde og politikudvikling.  
 
Om stillingerne  
Vi søger to jurister til det sundhedsjuridiske kontor i Center for Sundhedsjura og Psykiatri. Den ene stilling er en varig stilling, mens den anden stilling er et barselsvikariat.  
 
Til den faste stilling søger vi en person, som primært vil komme til at arbejde med lovgivningen om sundhedspersoners rettigheder og pligter, herunder tilsyn med sundhedsvæsenet og sundhedspersoner, autorisationer af sundhedspersoner m.v.  
 
Til barselvikariatet søger vi en person, som primært vil komme til at arbejde med lovgivningen om patientklager og patienterstatninger.  
 
For begge stillinger gælder, at arbejdsopgaverne bl.a. omfatter regeludarbejdelse og -fortolkning,  
ministerbetjening, politikudvikling, besvarelse af folketingsspørgsmål og meget mere.  
 
Dine konkrete arbejdsopgaver og ansvarsområder inden for centrets opgavefelter aftales ved ansættelsen.  
 
Din uddannelse og erfaring  
Du er cand. jur. og har – for så vidt angår den varige stilling – gerne flere års erfaring med regeludarbejdelse, regelfortolkning og politikudvikling.  
 
Dine personlige kvalifikationer  
Vi lægger vægt på, at du:  
• har stærke juridiske kompetencer  
• har god politisk forståelse og hurtigt kan sætte dig ind i nye problemstillinger  
• har en god dømmekraft og kan skabe resultater  
• har gode kommunikations- og formidlingsevner  
• er initiativrig og løsningsorienteret  
• er robust og trives i en ofte travl og omskiftelig hverdag med mange deadlines  
• fungerer godt med såvel at tage selvstændigt ansvar som at samarbejde med kollegaer i departementet, institutioner inden for ministerområdet og andre ministerier  
• har viden om eller interesse for sundhedsområdet.  
 
Om os  
I Sundheds- og Ældreministeriet skaber vi grundlaget for ministrenes og regeringens beslutninger på sundheds- og ældreområdet og bidrager til at formulere dagsordener, finde løsninger og skabe sammenhæng.  
 
Du vil blive tilknyttet kontoret for sundhedsjura i center for Sundhedsjura og Psykiatri, hvor vi bl.a. beskæftiger os med områderne tilsyn med og autorisation af sundhedspersoner, patientklage og -erstatning, international sygesikring, tatovørvirksomhed og alternativ behandling.  
 
Om ansættelsen  
Du bliver ansat efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation. Løn afhænger af kvalifikationer m.v.  
 
Kontakt os gerne  
Få mere at vide om stillingen ved at ringe til kontorchef Mette Touborg Heydenreich på tlf. 7226 9437 (fra uge 8).  
 
Er du interesseret?  
Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 11 og 12.  


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Finanstilsynet søger skarp jurist til tilsynet med livsforsikringsselskaber

Finanstilsynet

København
Kunne du tænke dig en central placering i det danske pensionssystem? Så har du nu chancen for et spændende job i Finanstilsynet. Vi skal bruge en teoretisk velfunderet jurist til at indgå i vores spændende hverdag, hvor vi fører tilsyn med livsforsi...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Energistyrelsen søger jurist med erfaring med regulering af store virksomheder

Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet

København
Har du tidligere arbejdet med regulering af store virksomheder? Kender du til at skulle balancere mellem modsatrettede hensyn, fx miljø og økonomi? Kan du bidrage med konkret erfaring fra juridisk arbejde i den offentlige sektor? Har du lyst til at ...
Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:15. marts 2018

MOE søger jurister

MOE AS

Vores juridiske rådgivning er i udvikling, og MOE Jura søger derfor nye kollegaer Som jurist hos MOE får du mulighed for at arbejde med stort set alle varianter af byggejuraen. Men du kan også specialisere dig inden for udvalgte juridiske områder. D...
Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Er du vores nye juridiske specialkonsulent i Lægemiddelstyrelsens enhed for Lægemiddelkontrol?

Lægemiddelkontrol

København
Er du en erfaren jurist og interesseret i at arbejde i Lægemiddelstyrelsen? Så er du måske vores nye kollega i sektionen Virksomhedstilladelser, hvor vi har ansvaret for juridiske opgaver på tværs af hele enheden Lægemiddelkontrol. Vi søger en jurid...
Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

IT contract managers til den kommende Udviklings- og Forenklingsstyrelse

SKAT

København
Som contract manager til nogle af Danmarks største it-kontrakter, får du et stort ansvar, afvekslende arbejdsopgaver og faglige udfordringer. Har du spidskompetencer inden for it-kontrakter og kontraktstyring, så har vi måske jobbet til dig. Proakti...