Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

To dyrepassere til Rodent Metabolic Phenotyping Platform

Novo Nordisk Foundation Center for Basic Metabolic Research

Det Sundhedsvidenskabelig Fakultet

Københavns Universitet

Til vores Rodent Metabolic Phenotyping Platform søger vi 2 dyrepassere med speciale i forsøgsdyr og gerne med erfaring inden for metabolismeforskning. Stillingerne kan tiltrædes 1. januar 2021 eller efter aftale.

Om os

Novo Nordisk Foundation Center for Basic Metabolic Research (CBMR) er et levende internationalt forskningsmiljø med fokus på tværfagligt samarbejde. Vores forskere deler et fælles formål, da de forsøger at transformere den grundlæggende forståelse af de mekanismer, der er involveret i metabolisk sundhed og sygdom og at bruge denne viden i nye forebyggelses- og behandlingsstrategier. Centrets forskning har resulteret i adskillige opdagelser af, hvordan gener, hormoner og miljøfaktorer påvirker metabolisk sundhed og sygdom gennem hele livet. Du kan læse mere om os her: https://cbmr.ku.dk/.

Rodent Metabolic Phenotyping Platform (RMPP) er en del af CBMR. Platformen understøtter den del af CBMRs forskning, der udføres ved hjælp af modeller for metabolisme i mus. RMPPs hovedopgaver er at udføre eller assistere i dyreforsøg samt at vedligeholde og udvikle de fysiske og teknologiske rammer for forsøgene. Du kan læse mere om RMPP her: https://cbmr.ku.dk/researchfacilities/rodent-metabolic-phenotyping/.

I RMPP er vi lige nu 1 dyrepasser, 1 forsker samt 1 Platform Manager, der koordinerer teamet. Over de næste år skal platformens kapacitet udvides fysisk, teknologisk og personalemæssigt. Vi søger derfor 2 dygtige dyrepassere, som har lyst til at være med til at videreudvikle en serviceminded og professionel facilitet med høje ambitioner indenfor bl.a. teknologi, metoder og dyrevelfærd. Den ene er en fast stilling, og den anden er en 2-årig stilling.

Dine arbejdsopgaver

Opgaverne som dyrepasser i RMPP spænder bredt fra drift af vores automatiserede systemer til måling af kalorimetri, foderindtag og aktivitet, over kirurgi og til undervisning af vores studerende og forskere. Derudover er udvælgelse og implementering af software løsninger til colony og facility management en af de kommende projekter i RMPP, som du vil være involveret i. En mindre del af jobbet vil bestå af rutineopgaver som skift af kasser, fodring/vanding, opfyldning, samt administrative opgaver i form af indkøb og booking af udstyr. Du vil til dagligt arbejde tæt sammen med RMPP-teamet og med CBMRs forskere, laboranter og studerende, samt med dyrepasserne, som varetager den daglige pasning af musene.

Dine konkrete opgaver og ansvarsområder vil være dynamiske og afhænge af dine erfaringer og din profil.

Din profil

Det er afgørende, at du har følgende kvalifikationer:

 • Uddannelse som dyrepasser med speciale i forsøgsdyr eller lignende uddannelsesbaggrund og gennemført forsøgsdyrskursus Felasa B / EU function AD eller tilsvarende
 • Gerne nogle års erfaring fra en forsøgsdyrsfacilitet med mus
 • Lyst til at lære nyt og til at lære dine dyrefaglige kompetencer videre til studerende og forskere
 • God til både dansk og engelsk i tale og skrift, da CBMR har mange internationale forskere
Derudover er erfaring med en eller flere af følgende teknikker/områder en fordel:

 • Automatiserede systemer til måling af kalorimetri (Sable, TSE, HM2) eller andet teknologisk udstyr til brug i forsøgsdyrsfaciliteter
 • Metabolismemodeller i mus (herunder dosering, blodprøvetagning, tolerancetests m.fl.)
 • Implementering og brug af colony og facility management software
 • Kirurgi på mus (katetre, stereotaksi, minipumper mm.)
 • Refinement, fx tunnel- og cuphåntering af mus
 • Avl og genotypning
Løn og ansættelsesvilkår

Du bliver ansat på Novo Nordisk Foundation Center for Basic Metabolic Research, Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet ved Københavns Universitet.

 • Stilling 1 er en fastansættelse
 • Stilling 2 er en 2-årig stilling
Begge stillinger er med tiltrædelse 1. januar 2021 eller efter aftale.

Stillingen besættes efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Annsattes Organisationer – Det Statslige Område (OAO-S) og organisationsaftalen for Lager- og handelsarbejdere i hovedstaden 3F (www.3fkbh.dk). Arbejdstiden for begge stillinger er 37 timer ugentligt. Der vil være mulighed for forhandling af tillæg afhængig af kvalifikationer.

Spørgsmål

Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte RMPP Platform Manager Kisten Bayer Andersen på e-mail kirsten.b.andersen@sund.ku.dk. For spørgsmål angående ansættelsesprocessen kan du kontakte SUND HR CBMR på e-mail SUND-HR-CBMR@sund.ku.dk.

Ansøgning

Du skal indsende din ansøgning elektronisk ved at klikke på "Søg stillingen" nedenfor.

Din ansøgning må gerne være skrevet på dansk/engelsk (max 1 side) og omfatte følgende:

 • Dit CV inkl. uddannelse, liste over metoder/teknikker du kan, tidligere ansættelser,
 • Sprogkundskaber og andre relevante kvalifikationer
 • Kopi af uddannelsesbevis
Ansøgningsfristen er den 24. november 2020.

Ansøgninger modtaget efter deadline vil ikke blive taget i betragtning.

Københavns Universitet ønsker at afspejle mangfoldigheden i samfundet og opfordrer alle kvalificerede kandidater til at søge uanset deres personlige baggrund.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.