To engagerede jurister til Center for IT, Medico og Telefoni

Har du lyst til at arbejde med fagligt udfordrende It-­juridiske opgaver i en stor og dynamisk offentlig organisation? Har du potentiale og interesse for at udvikle dig videre inden for It- & persondataområdet? Så er det måske dig der er en af vores to nye jurister i henholdsvis It-kontraktsret og persondataret.
 
Ansvar og opgaver 
Som It-kontraktsjurist vil dine opgaver bl.a. være: 

 • aftaleindgåelse, herunder juridisk kvalitetssikring 
 • løbende sparring om juridiske spørgsmål med ledelse og kolleger, herunder fortolkning af regler og eksisterende aftaler  
 • bistand i forhandlinger med leverandører  
 • at sikre sammenhæng mellem organisationens forretningsmæssige krav og de rammer og retningslinjer, der gælder for anskaffelse i en offentlig organisation i henhold til bl.a. udbudsloven 
 • gennemførsel af mini-udbud ved brug af eksisterende rammeaftaler (fx SKI rammeaftaler) 
 • deltagelse i tværfaglige udbudsforløb i tæt samspil med den øvrige organisation 
 • kontraktporteføljestyring, hvori indgår en kontrakt med Epic (Sundhedsplatformen), som vi overtager pr. 1.1.2018. 
Som persondatajurist vil dine opgaver bl.a. være: 
 • fortolkning af Persondataloven/EU-forordningen  
 • juridisk afklaring af it-sikkerhedsmæssige problemstillinger  
 • løsning af juridiske og administrative opgaver inden for det brede område, som jurateamet varetager  
 • løbende sparring om juridiske spørgsmål med ledelse og kollegaer  
 • håndtering af aktindsigtsbegæringer og persondataretlige spørgsmål 
 • medvirkning til kontraktstyring af en omfattende og meget forskelligartet kontraktportefølje inden for områderne It, medico og telefoni  
 • formidling/uddannelse internt i Center for It, Medico og Telefoni  
Om dig 
Du er cand. jur. eller cand. merc. jur. og har god forståelse for offentlig digitalisering, it-udvikling, it-kontraktret og persondataområdet (i hvilket omfang afhænger af hvilken af stillingerne du søger) samt relevant erhvervserfaring fx fra centraladministration, region eller kommune. 
 
De ideelle kandidater har viden og erfaring inden for et eller flere af nedenstående områder eller alternativt mod på hurtigt at opbygge kompetencer på følgende områder: 
 • It-ret 
 • Persondataret, herunder den nye databeskyttelsesforordning 
 • Offentligheds- og forvaltningslov 
Lige så skal du: 
 • have gode analytiske evner og er god til at samarbejde på tværs af en stor og kompleks organisation 
 • være god til at sætte dig ind komplekse juridiske problemstillinger og i stand til at bevare overblikket 
 • have gode kommunikative evner, skriftligt som mundtligt 
 • have lyst til at arbejde i en kompleks og spændende organisation 
Det er desuden et plus, hvis du har erfaring med at arbejde i en politisk ledet organisation, men ikke et krav.

Du har lyst til at lære og finder energi i at løse mange forskelligartede udfordringer, ligesom du har en serviceorienteret tilgang til dine samarbejdspartnere både eksternt og internt, herunder evner og lyst til at samarbejde med kollegaer med en anden uddannelsesmæssig baggrund. 
 
Du er opsøgende og kreativ i forhold til at tilegne dig ny viden og nye kompetencer. 
 
Du er systematisk og struktureret i din opgaveløsning i en hverdag med frihed under ansvar og ved, at ”djævelen ligger i detaljen” og sætter en ære i at sætte dig ind i substansen. 
 
Vi tilbyder 
Vi kan tilbyde et alsidigt og afvekslende job på en dynamisk arbejdsplads, hvor der er gode muligheder for faglig og personlig udvikling for den rette kandidat.  
 
I dagligdagen vil du opleve en uformel omgangstone, et stort engagement og et arbejdsmiljø præget af høj aktivitet og brede kontaktflader både internt og eksternt.  
 
Vi glæder os til at høre fra dig, også selvom du ikke opfylder alle vores ønsker. Det vigtige for os er, at du har potentiale og lyst til at udvikle dig videre indenfor It-­området i tæt samarbejde med gode kolleger. 
 
Om os 
Vi er 15 medarbejdere i Kontrakter & Licenser, som ud over kontraktstyring også har ansvaret for licensstyring. Kontrakter & Licenser er en del af stabsområdet, som også består af sektionerne Økonomi, Porteføljestyring, Strategi & Styring samt Informationssikkerhed.  
 
Den ene stilling vil fortrinsvis have sit fokus på de It-kontraktslige forhold i forbindelse med anskaffelser, planlægning af It-udbud samt løbende juridiske spørgsmål i kontraktperioden. 
 
Den anden stilling har persondataret som sit omdrejningspunkt.  For begge stillinger gælder, at det er vigtigt, at kandidaterne har god forståelse for offentlig digitalisering, it og omsætning af jura til forretningsmæssige løsninger, og vi er åbne over for et andet miks af kompetencerne. 
 
Du bliver en del af et velfungerende team og vil skulle arbejde tæt sammen med de andre jurister i teamet og med den resterende del af organisationen, hvor du vil skulle rådgive i juridiske spørgsmål.
 
Jura-teamet indgår i de strategiske og forretningsmæssige overvejelser og deltager i gennemførelsen af udbud og etableringen af aftalegrundlag.
 
Teamet vedligeholder et overblik over den samlede kontraktportefølje og yder en helhedsorienteret rådgivning, som dækker kontrakternes livscyklus fra start til ophør. Sammen med Informationssikkerhed er jura-teamet desuden ansvarlig for, at Center for It, Medico og Telefoni er compliant i forhold til lovgivningen på It-sikkerhedsområdet.  
 
CIMT er med cirka 900 ansatte Danmarks største offentlige center for sundhedsteknologi. Vi driver, supporterer og udvikler it, medico-udstyr og telefoni i Region Hovedstaden.  Vi har et stærkt fagligt miljø med gode udviklingsmuligheder. Og vi brænder for en vigtig sag: Vi hjælper syge mennesker til en bedre livskvalitet. 
 
Du kan læse mere om Center for It, Medico og Telefoni her: www.regionh.dk/imt 
 
Løn- og ansættelsesforhold 
Løn- og ansættelsesforhold er i henhold til gældende overenskomst. Der er mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer.
 
Dit nye arbejdssted er beliggende på Borgervænget 7, 2100 København Ø. 
 
Yderligere information 
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte teamkoordinator Helle Norking på telefon 28 76 26 01, mail Helle.Norking@regionh.dk eller sektionschef Lisbeth Andersen på telefon 20 40 60 89, mail Lisbeth.andersen.08@regionh.dk 
 
Ansøgningsprocedure
Send din ansøgning, CV samt uddannelsesbeviser gennem vores online rekrutteringssystem. 
 
Der er ansøgningsfrist søndag den 18. februar 2018 kl. 12, men vi holder samtaler løbende.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:25. januar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Jurister til tilsyn med og regulering af energiselskaber

Energitilsynet

Center for Varme søger flere jurister til at varetage og udvikle tilsynet og reguleringen af ca. 600 energiselskaber, der er aktive på markedet for fjernvarme. Vi har fået tilført flere ressourcer til løsning af nye og eksisterende opgaver og derfor...
Indrykket:25. januar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Cand.merc.aud./jur.'ere til regnskabsmæssig kontrol og vejledning af virksomheder i energisektoren

Energitilsynet

Center for Varme søger flere cand.merc.aud. jur ere. til regnskabsmæssig kontrol og vejledning af ca. 600 energiselskaber, der er aktive på markedet for fjernvarme. Vi har fået tilført flere ressourcer til løsning af nye og eksisterende opgaver og d...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Jurist til research om voldtægt

Sekretariat

Jurist til research om voldtægt (med start hurtigst muligt) ________________________________________________________________________________ Amnesty International Danmark søger jurist til research om voldtægt Amnestys danske afdeling søger en jurist...
Indrykket:30. januar 2018
Udløbsdato:20. februar 2018

Energitilsynet søger en dygtig jurist med interesse i energijura

Energitilsynet

Energitilsynet søger en dygtig jurist med interesse i energijura Kunne du tænke dig at blive en del af vores team, der fører tilsyn med el- og gasvirksomheder? Ønsker du en stilling med dynamik, opgaver der kræver høj faglighed, forvaltningsret og m...
Indrykket:30. januar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Dygtig jurist til JURA i Energistyrelsen

Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet

Har du stærke juridiske kompetencer? Har du lyst til at arbejde med komplekse juridiske problemstillinger på et område med stor politisk bevågenhed? Og vil du være med til at kvalitetssikre og udvikle det juridiske arbejde i en organisation, som arb...