Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

To engagerede pædagoger til Børnehuset Vævergården

Stillingerne er på 30-37 timer ugentlig og til besættelse snarest.

Børnehuset Vævergården er et lille hyggeligt børnehus med ca. 80 børn fordelt på fem børnegrupper, og med 15 medarbejdere. Vi bor helt unikt, i det gamle væveri der engang hørte til Aldershvile slot, tæt på Bagsværd sø i naturskønne omgivelser.

Vævergården er en del af områdeinstitution Bagsværd, som består af i alt fem børnehuse.
I Gladsaxe arbejder vi ud fra en fælles faglig ramme, Didaktisk Anvendt Pædagogik. Den faglige ramme indebærer, at vi arbejder metodisk og didaktisk, og der er derfor også planlagt forberedelse, og dokumentation i din arbejdstid. Du vil som nyansat få tildelt en sparringspartner, som vil instruere dig til de didaktiske metoder, som vi anvender i Vævergården.
Vi arbejder projektorienteret, og i den kommende tid har vi særligt fokus på læringsmiljøer.
Som pædagog hos os, vil du have en stor frihed til at sætte dit præg på huset, indenfor vores didaktiske ramme.

I Vævergården tager vi udgangspunkt i kerneopgaven og det gode børneliv. Det gode børneliv for os handler blandt andet om tryghed, nærhed, nysgerrighed, fantasi og leg. Det er her vi udvikler børnenes kompetencer. Det betyder at vores fællesskab i Vævergården udspringer i, at pædagogikken altid står forrest i vores arbejde med børnene.

Vi forventer af dig, at du

  • har en holdning til hvad et godt børneliv er for dig, og at du vil diskutere det med os.
  • kan følge barnets spor i hverdagen og sætte dig i dets sted, samtidig med du har overblik, og tager medansvar for strukturen i huset.
  • tør være ærlig omkring dig selv, og har mod på at arbejde med styrker og svagheder.
  • har gode tydelige kommunikationsevner, både skriftligt og mundtligt. Kendskab til Word og billedbehandling på pc, er en fordel, hvis du ikke har det, så lærer du det hos os.
  • ser forældrene som aktive medspillere, og at du kan reflektere og begrunde vores pædagogiske virke.

Løn- og ansættelsesvilkår efter overenskomst.

Hvis du har brug for at vide mere om os og stillingen, er du velkommen til at kontakte børnehusleder Maria Andersen på telefon 23 28 31 69 .

Du kan også læse mere om Vævergården på hjemmesiden (https://www.gladsaxe.dk/Default.aspx?ID=70896) eller komme forbi på et besøg, og du kan læse mere om Didaktisk Anvendt Pædagogik (DAP) (https://signatur.frontlab.com/Gladsaxe/Jobs/WebAdFile.aspx?Id=3ac815bd85504735869382af940dcbfe.pdf) og Dagtilbudspolitikken (https://signatur.frontlab.com/Gladsaxe/Jobs/WebAdFile.aspx?Id=0d17ba9bf52b4f0a9e869487bd3073c5.pdf) ved at klikke på linket.

I Gladsaxe kommune har vi gode muligheder for motion så som fitness, yoga, gratis adgang til svømmehaller, samt en feriefond, hvor det er muligt at leje sommerhuse.

Ansøgningsfrist
Mandag den 19. februar kl. 12.00. Samtalerne vil finde sted løbende.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her