Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

To erfarne pædagoger til Det lille Univers

Er du til fordybelse, fokus på børnenes intentioner, leg, fællesskab for alle og udflytterliv hver tredje uge?
Vil du være med til at implementere en ny struktur?

”I huset hersker der et godt samarbejde og et unikt fællesskab. Faglig udvikling er et fælles anliggende og der er et fælles mål. At alle får samme viden, at vi løfter i flok og udvikler os sammen som en gruppe er kendetegnede for det at være ansat i Det Lille Univers” fortæller personalet.

Vores pædagogiske tilgang og hvad vi kan tilbyde
Vores børnesyn tager udgangspunkt i, at alle børn har rettigheder, og at alle børn har kompetencer og er nysgerrige. Vi skaber en atmosfære af varme, glæde og omsorg. Vi arbejder med at udvikle børnenes personlige og sociale kompetencer gennem leg og i en vekselvirkning mellem fællesprojekter og aktiviteter på stuerne, når det giver mening. Vi skaber tid og rum til fordybelse og udvikling.

Vi er rollemodeller på en nærværende og autentisk måde. Vi afstemmer os selv i forhold til børn og deres behov. Vi skaber en fælles opmærksomhed på det enkelte barn og på gruppen. I det daglige arbejde anlægger vi et børneperspektiv, vi arbejder struktureret, vi starter, afslutter og følger aktiviteter og projekter til dørs. Vores trivselsundersøgelser er i top og vi er en af Amagers mest søgte institutioner. Kom og vær med!

Vi har stor respekt for, hvad det vil sige at starte nyt job, både som nyuddannet og erfaren. Derfor gør vi meget ud af at vores nye kolleger føler sig set og hjulpet godt tilrette i deres nye virkelighed.

Hvem søger vi?
Vi søger pædagoger, der lige som os sætter børnene i fokus, er enige i tilgangen vi har valgt for vores pædagogiske arbejde og som har lyst til at deltage aktivt i udførelsen.

Du er frisk på projekter, ture ud i det blå og stille stunder. Dertil kommer, at du besidder empati og på en anerkendende måde kan knytte tætte relationer til børn, forældre og kolleger. Du er bevist om din faglighed, er engageret og interesseret i nye pædagogiske tiltag og principper. Vi prioriterer faglig udvikling i fællesskab.

Vuggestuen og børnehaven Det Lille Univers er en del af den integrerede institution Stjernehimlen og er normeret til 84 vuggestuebørn fordelt på syv stuer med tolv børn og 66 børnehavebørn på tre stuer. Stuerne er fordelt i fire mindre afdelinger. Der er to pædagoger og en medhjælper på hver stue. Vores pædagogiske arbejde er præget af et aktivt og engageret arbejde ud fra vores pædagogiske principper og den nye styrkede læreplan.

I forhold til din ansøgning er vi særligt interesserede i at høre, hvordan du omsætter teori til praksis.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingerne er på henholdsvis 35 og 37 timer ugentligt med tiltrædelse den 15. marts 2021 eller snarest muligt. Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst. I forbindelse med ansættelserne indhenter vi børne- og straffeattest.

Mere information
Hvis du har spørgsmål til stillingerne, kan du kontakte institutionen på 3263 8610. Du kan også læse mere her.

Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV og uddannelsesbevis. Vi glæder os meget til at høre fra dig!

Søg via nedenstående link senest søndag den 28. februar 2021 
Samtalerne består af to runder og bliver afholdt den 5. og 8. marts.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.