Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

To familiebehandlere til BBU Nørrebro-Bispebjerg

BBU Nørrebro-Bispebjerg har ca. 240 medarbejdere med forskellig socialfaglig, psykologisk og pædagogisk baggrund. Enheden varetager myndighedssagsbehandling i børnefamiliesager og iværksætter foranstaltninger, som er målrettet børn og unges behov i henhold til serviceloven.

I BBU Nørrebro-Bispebjerg ønsker vi os kollegaer, som er fagligt og metodisk velfunderet og har erfaring med familiebehandlingsarbejdet, gerne i kommunalt regi. Vi værner om vores forskellige, faglige baggrunde og søger en teamplayer, der vil være med til at bringe kvaliteten i vores forskelligheder i spil. Vi vægter en arbejdskultur med et socialt fællesskab hvor åbenhed, omsorg og nysgerrighed er væsentlige elementer.

Familiearbejdet spænder vidt, fra at vi tilbyder familierne konkret og praktisk vejledning, støttet samvær, til mere indsigtsgivende familieterapi. Der arbejdes både individuelt og gruppeorienteret med familierne.

Vi sætter det tværprofessionelle og det tværsektorielle samarbejde højt, og vi har et tæt samarbejde med egne kollegaer, sagsbehandlere, PPR, dagtilbud, skole, familier og netværk.

Som familiebehandler arbejder du fortrinsvis selvstændigt i familierne, og samtalerne kan foregå både i familiens eget hjem og i vores familiehus.

I det daglige arbejdes der ud fra en helhedsorienteret behandlingsmetodik og i vores faglige forståelse af familiernes problemkompleksitet, trækker vi i høj grad på nyere udviklingsteorier og teorier om tilknytning, systemisk tænkning og narrativ praksis. Vi vægter en anerkendende, mentaliserende og ressourceorienteret tilgang og vores indsatser arbejder for at styrke barnets og familiens relationer og netværk.

Fælles for familiearbejdet er, at vi anvender Feedback Informed Treatment (FIT) som metode til at vurdere hvorledes, vi er hjælpsomme i vores samarbejde med borgeren og familien, og det vil være en fordel, at du har erfaring med FIT.

Vi søger en fremskudt familiebehandler, der varetager familiebehandling i undersøgelses sager og som har primær tilknytning i en myndighedsgruppe i organisationen. Din opgave vil være familiebehandling, imens undersøgelsen udarbejdes, og der vil være et tæt samarbejde med undersøgende sagsbehandler.

Derudover søger vi en familiebehandler til familiehuset.

Det skal fremgå af ansøgningen, om du søger stillingen som fremskudt familiebehandler eller som familiebehandler i familiehuset.

Vi ønsker os kollegaer, der

 • Er uddannet pædagog eller socialrådgiver med relevant efteruddannelse
 • Har kendskab til og gerne erfaring med FIT
 • Har erfaring med familiebehandling
 • Har gode samarbejds- og formidlingsevner både i skrift og tale
 • Bidrager til, at vi sammen holder den metodiske og faglige udvikling i gang
 • Vil lære nyt og lære fra dig
 • Kan tænke kreativt, nyt og helhedsorienteret
 • Har energi, arbejdsglæde og en god portion humor.

Vi kan tilbyde dig

 • Fleksible arbejdsforhold i et til tider travlt hus
 • Et team i udvikling
 • Gode muligheder for at præge udvikling og indsatser
 • Høj faglighed med gode muligheder for faglig sparring, supervision og udvikling
 • Et bredt, tværfagligt samarbejde med barnet og familien i centrum
 • Uhøjtidelig omgangstone og masser af humor.

Løn- og ansættelsesforhold
I henhold til gældende overenskomst med relevant faglig organisation, herunder regler om Ny Løn. Stillingen er på 37 timer ugentligt, som tilrettelægges fleksibelt.

Hvis du vil vide mere
Du er meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Susanne Tsoskunoglu på 2421 1765 eller koordinator Louise Roar på 5173 4924.

Søg via nedenstående link senest tirsdag den 22. oktober 2019
Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler mandag den 28. oktober 2019.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.