Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

To grønne medarbejdere søges til Ballerup sogns Kirkegårde

Én fastansættelse, og én sæsonansættelse

Kvalifikationer Vi søger to grønne medarbejdere som enten er faglærte gartnere, eller som har lignende uddannelse eller dokumenterede kvalifikationer inden for grøn drift. Erfaring med professionel pleje & vedligehold af grønne områder vægtes højt. En stor del af sæsonen vil bære præg af rutineprægede opgaver som vedligeholdelse af gravsteder, hækklipning og granlægning, hvilket en kommende medarbejder skal kunne finde motivation i. Kørekort B er et krav. Du skal være serviceminded og imødekommende over for kirkegårdens besøgende. Vi vægter egenskaber som selvstændighed, initiativrig, samvittighedsfuld og gode samarbejdsevner højt.

Ballerup sogns Kirkegårde

Vi er otte grønne medarbejdere, som varetager driften af sognets to kirkegårde på hhv. fem og en hektar. Vi er organiseret på den måde, at fire teams på hver to medarbejdere, har hver sit ansvarsområde. Vi vægter dog samarbejdet om alle opgaver højt. Vi har fokus på at udføre opgaverne på den bedst mulige måde, med de maskiner og andre hjælpemidler der skal til for at arbejde så effektivt som muligt.

Udover de grønne medarbejdere er der to ansatte til at varetage driften af krematoriet, tre kontorassistenter og en kirkegårdsleder.

De grønne medarbejdere har en flekstidsaftale og 15 + 30 min. betalt pause.  

Ansættelsesforhold

Stillingerne er hhv. en fastansættelse og en sæsonansættelse til 30/11-2021 med mulighed for fastansættelse.

Aflønning efter overenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisation samt organisationsaftale mellem Finansministeriet og 3F. Du refererer til kirkegårdslederen.

Ansættelsen sker med en prøveperiode på 3 måneder.

Tiltrædelse: 1. marts 2021.

Du kan læse mere om Ballerup sogn og kirkegårdene på www.ballerup-sogn.dk, og gerne kontakte kirkegårdsleder Mikkel Dalsby tidligst 4. januar på 44 60 90 52, hvis du ønsker yderligere oplysninger.

Ansøgningsfrist for begge stillinger er søndag d. 17. januar 2021 Ansøgning med relevante bilag sendes til Ballerup sogns Kirkegårde på mail: job@ballerup-sogn.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.