Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

To jordbrugsteknologer søges til Institut for Fødevarer, Aarhus Universitet

Ved Science and Technology, Institut for Fødevarer i Skejby er to stillinger som jordbrugsteknologer ledig til besættelse pr. 1. oktober eller snarest muligt herefter.

Arbejdsopgaver
Gennemførelse af forsøg, som kræver specialiseret pasning og kendskab til klimastyring, blanding af gødning, konventionel og biologisk sygdoms- og skadedyrsbekæmpelse samt en stor forståelse for forsøgsarbejde. Opgaverne vil omfatte dyrkning af planter til forsøg i væksthus, klimakamre, dyrkningsrum og andre specialiserede forskningsfaciliteter inklusive pasning og test af forskellige måleopsætninger, så en vis flair for teknik og IT er absolut en fordel. Arbejdet består i etablering af forsøg i potter og vandkultur, daglig pasning og tilsyn, vanding, gødskning, høst og dataregistrering og opsyn med og datahøst fra klimacomputere.

Stillingen involverer forskellige plantefysiologiske målinger og vejledning og støtte af danske såvel som udenlandske bachelor-, master- og PhD-studerende i deres praktiske forsøgsarbejde. For stillingerne gælder, at vores teknikere også må påtage sig relevant gartnerarbejde. Arbejdet vil variere meget fra dag til dag og sker i tæt samarbejde med de øvrige teknikere, forskerne og studerende. Mindst den ene af jordbrugsteknolog­stillingerne involverer desuden teknisk vedligehold, drift og sparring på postharvestkamre med hensyn til styring af temperatur, luftfugtighed og gassammensætning (ilt, kuldioxid og ethylen) og vedligehold.

Kvalifikationer
Vi forventer at du har en gartner- og jordbrugsteknologuddannelse og gerne erfaring i forsøgsarbejde inden for væksthusproduktion, klima- og gødningsstyring, måletekniker, sensorer og anden teknologi fordi vi arbejder med planter i hele kæden fra produktion og pakning til holdbarhed og hyldeliv. Du må meget gerne have en stor interesse for eller baggrund i en mere teknisk uddannelse inden for f.eks. termodynamik. Stor præcision i arbejdet og kritisk sans er en forudsætning for at opnå pålidelige forskningsresultater.
Ansøgere skal være i besiddelse af et sprøjte­certifikat, alm kørekort og gerne truckcertifikat. Derudover forventer vi, at du er fleksibel, dynamisk og innovativ i forhold til tekniske løsninger, du er god til at samarbejde og glad for at arbejde i et team, hvor man hjælper hinanden. Du skal kunne klare dig godt på engelsk både mundtligt og skriftligt.

Arbejdssted og ansættelsesområde
Arbejdsstedet er Agro Food Park 48, 8200 Aarhus., og ansættelsesområdet er Aarhus Universitet med tilhørende institutioner.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til sektionsleder Karen Koefoed Petersen, tlf. 87158336 / 93508520, e-mail: karenk.petersen@food.au.dk

Formalia
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation og CO10 – Centralorganisationen af 2010 (LC/CO10 - fællesoverenskomsten) og organisationsaftale for Jordbrugsteknikere/jordbrugsteknologer i staten samt forsøgsteknikere ved Aarhus Universitet

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.

Ansøgning sendes via Aarhus Universitets rekrutteringssystem, som kan tilgås under stillingsopslaget på Aarhus Universitets hjemmeside.

Om Aarhus Universitet
Aarhus Universitet er et fagligt bredt og forskningsintensivt universitet med høj kvalitet i uddannelse og forskning, og et stærkt engagement i samfundsudviklingen nationalt og globalt. Universitetet tilbyder et inspirerende uddannelses- og forskningsmiljø for 39.000 studerende og 8.000 medarbejdere (årsværk) med en årlig omsætning på 6,6 mia. kr. Læs mere på www.au.dk

Ansøgningsfrist:
3. august 2019

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.