To konsulenter til Pædagogisk og Digital udvikling i Skoleforvaltningen i Aalborg Kommune

Vil du gøre en forskel for elever, lærere, pædagoger og ledere – og har du noget at have det i?
 
Vi søger to nye kolleger, da to af vores dygtige medarbejdere har søgt nye udfordringer. Vi står bl.a. foran opgaver med digitalisering, teknologiforståelse, makerspaces, udvikling af fritidspædagogik, STEM og et øget fokus på kvalitet i undervisningen. Vores tilgang er, at det skal foregå eksperimenterende og problemløsende. Og så skal effekten gerne være, at alle elever i Aalborg Kommunes skoler bliver så dygtige, som de kan.

Hvem er vi?
I Skoleforvaltningen gør vi os umage for at have noget at have det i. Vi er stolte af vores skoler og afdelinger, med mere end 4000 ansatte, og næsten 20.000 børn, som hver dag møder op på skolerne for at blive dygtigere.
 
Vi vil noget med folkeskolen. Ja, faktisk stræber vi efter det samme, som vi ønsker for børnene – at blive så dygtige, som vi overhovedet kan. Den ambition kræver meget af os – og af dig som medarbejder.

Du bliver ansat som konsulent i Pædagogisk og Digital Udvikling, hvor vi er 20 medarbejdere, der arbejder med support af høj kvalitet til skolerne, pædagogisk og digital udvikling og stabil drift af vores IT-infrastruktur. Afdelingen er også stabsfunktion for ledelsen på skoleområdet, og vi arbejder tæt sammen om udviklingsprojekter og betjeningen af vores skoler på en bred vifte af områder.
Vi er en afdeling med en uformel omgangstone, hvor der er plads til at udvikle sig.
 
Du kan se mere om, hvad vi er optaget af på: www.nogetathavedeti.dk

Hvem er du?
Du har erfaring med undervisning, læring eller ledelse på grundskoleområdet. Du har gerne erfaring med projektstyring, implementering og opfølgning af pædagogiske projekter. Og så ved du hvor vigtig den rigtige kommunikation er – både når du skriver, laver oplæg og mødes med andre.
 
Du har faglige kompetencer i form af uddannelse eller erfaring inden for et eller flere af følgende områder:

  • STEM, gerne undervisningskompetence i matematik og et eller flere naturfag
  • Digitalisering, teknologiforståelse, makerspaces, læringsplatforme, AULA
  • Fritidspædagogik og kompetenceudvikling af pædagoger
  • Det pædagogiske læringscenter fx som koordinator eller vejleder 
Din præcise uddannelse er ikke afgørende for at lykkes i opgaven, men det er centralt, at du har erfaring med undervisning i en eller anden form.
 
Du arbejder selvstændigt med opgaver, men formår også at indgå i samarbejde med chefer, ledere og medarbejdere alt efter opgaven - og du er ikke bange for at stille spørgsmål, hvis du er nysgerrig eller i tvivl.
 
Du er positiv i din tilgang til arbejdet og god til at skabe relationer. Det er vigtigt, for du kommer til at møde og arbejde sammen med mange forskellige mennesker.
 
Det konkrete indhold i stillingen fastlægges i samarbejde med den anden nye kollega og de øvrige konsulenter i afdelingen, når vi kender jeres faglige kompetencer og præferencer.
 
Som pædagogisk konsulent i Skoleforvaltningen vil du også skulle løse generelle konsulentopgaver inden for procesledelse, koordinering og sagsbehandling, når der er behov for det.
 
Yderligere informationer
Skoleforvaltningen i Aalborg Kommune har til huse på Godthåbsgade 8, 9400 Nørresundby.
Har du spørgsmål til stillingen kan du fra 4. januar kontakte leder af Pædagogisk & Digital Udvikling, Rasmus Greve på mobil: 93520062 / mail: rgh-skole@aalborg.dk

Ansøgningsfrist
Sidste ansøgningsfrist er onsdag den 20. januar 2021
Samtaler afholdes onsdag den 27. januar 2021. Tiltrædelse 1. marts 2021.

Løn- og ansættelsesvilkår
Der er tale om en fast stilling på 37 timer om ugen med en flextidsordning. Løn og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst.

Forud for endelig ansættelse indhentes der straffe- og børneattest.

Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.

Aalborg Kommune opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.