Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

To Koordinerende socialrådgivere til Ungeenheden

Ungeenheden - en del af Ungecentret og KUI i Skanderborg Kommune - søger to kolleger til et barselsvikariat og en tidsbegrænset projektstilling.

Vi søger to dygtige og engagerede koordinerende socialrådgivere, der særligt, brænder for arbejdet med unge!

Begge stillinger indeholder varetagelse af myndighedsopgaver i forhold til unge mellem 18 og 30 år, der modtager uddannelseshjælp.

De to stillinger er følgende:

 • En Koordinerende socialrådgiver til et barselsvikariat fra 1. april 2021 til 31. december 2021 med mulighed for forlængelse. Stillingen indeholder arbejde med målgruppen uddannelsesparate og åbenlyst uddannelsesparate unge i alderen 18 til 30 år.
 • En Koordinerende socialrådgiver til en tidsbegrænset stilling fra 1. april 2021 til 31. januar 2022. Stillingen indeholder arbejde med målgruppen uddannelsesparate og aktivitetsparate unge i alderen 18 til 30 år.

I din ansøgning skal du angive, hvilken stilling du søger. Hvis du søger begge stillinger, skal du gøre opmærksom på dette, og i begge tilfælde kan du med fordel kort beskrive dine overvejelser heri.

Gældende for begge stillinger
Vores fælles opgave i Ungecentret er at hjælpe unge til et liv med uddannelse eller job og til samtidig at have stærke relationer i deres netværk og handlekompetencer til at agere. Vi er en del af en organisation, hvor der kan være mange professionelle i den unges liv. Vores samarbejde med andre aktører har en meget høj prioritet hos os, og vi ønsker at der via dette kommer én fælles plan for den unge.
Vi har en forpligtelse til at bidrage til indfrielsen af de lovgivningssatte mål, beskæftigelsesplan, udviklingsaftalen og Skanderborg Kommunes værdier og vision.

Vi tror på, at de unge kan og vil, og at alle ønsker at være en del af et fællesskab. Vi møder de unge med nysgerrighed, forståelse og forventninger. Tillid er en grundlæggende kerneværdi hos os, fordi vi tror på at det er grundlaget for at skabe forandring sammen.

Du vil blive en del af Ungeenheden, som består af et myndighedsteam samt flere teams bestående af målrettede indsatser for unge i alderen 15 til 30 år. Vi sidder på flere adresser i Skanderborg men arbejder sammen i planer og indsatser omkring de unge samt i praksis- og kompetenceudviklingsfællesskaber.

Opgaver
De primære arbejdsopgaver vil være afholdelse af opfølgningssamtaler med borgerne, afgivelse af beskæftigelsesrettede tilbud, udfærdigelse af 'Min plan', sagsbehandlingsopgaver i forbindelse med udvikling af arbejdsevne samt endvidere at give råd og vejledning i forhold til en tilbagevenden til uddannelse eller arbejdsmarkedet. Videre vil du komme til at arbejde med servicelovens § 82 a & b, samt §85, da vi i Skanderborg Kommune arbejder med helhedsindsatser, der understøtter de unge i at komme i uddannelse eller beskæftigelse og at mestre eget liv.

Du skal koordinere og samarbejde på tværs af fagsekretariater og sikre en helhedsorienteret indsats, hvor borgeren er i fokus. Her spiller den sammenhængende kommunale ungeindsats (KUI) en stor rolle i opgaveløsningen. Koordineringsarbejdet sker ligeledes i forhold til eksterne samarbejdspartnere, for eksempel uddannelsestilbud, regionspsykiatrien, kriminalforsorgen med flere.

Der er ligeledes opgaver i vores ungevisitation, som er placeret på Campus, Højvangens Torv 2, Skanderborg. Disse opgaver indebærer blandt andet at afholde visitationssamtaler, herunder foretage vurdering og afklaring af målgruppe eller af om den unge stiller sig til rådighed for arbejde og beskæftigelsesfremmende tiltag samt at yde råd og vejledning.

Vi søger kolleger, som
 • evner at møde de unge med en tro på, at de både kan og vil - og kan hjælpe de unge med at stille de rammer op, som gør, at målet nås
 • har lyst til at arbejde med mangeartede opgaver, herunder dele af serviceloven som en del af den helhedsorienterede indsats for at hjælpe unge mod uddannelse eller beskæftigelse
 • har lyst til at arbejde med målgruppen og kan stille krav til den unge omkring afklaring af uddannelses- og arbejdsmarkedsmuligheder
 • har relevant uddannelse som for eksempel socialrådgiver
 • har kendskab til relevant lovgivning og arbejdsmarkedsforhold, gerne både lokalt og på landsplan
 • er robust og kan have travlt uden at miste overblikket
 • har en god datadisciplin, en god skriftlighed (vi anvender Fasit) og gode kommunikations- og formidlingsevner, såvel skriftligt som mundtligt
 • er gode til at samarbejde på tværs med både interne og eksterne kollegaer fra forskellige faglige områder.

Vi tilbyder
 • en fremsynet og målrettet organisation med masser af udviklingspotentiale
 • gode, engagerede kolleger med en positiv tilgang til arbejdet
 • et spændende og udfordrende arbejdsområde med fokus på faglighed og mulighed for løbende sparring
 • et arbejdsmiljø, der lægger vægt på samarbejde, udvikling og faglig sparring
 • en god og respektfuld omgangstone og en dagligdag, hvor humor og godt humør spiller en stor rolle.

Organisering
Myndighedsområdet i Beskæftigelse og Sundhed er organiseret med myndighedsfunktioner i henholdsvis Jobcenteret og Ungecenteret. Teamet omkring målgruppen er organiseret i Ungecenteret, hvor der er etableret en Ungeenhed. UU Skanderborg er ligeledes en del af Ungecenteret.

Ungeenheden varetager myndighedsopgaver omkring såvel de unge åbenlyst uddannelsesparate, øvrige uddannelsesparate samt de unge aktivitetsparate. Derforuden varetager Ungeenheden unge, der er ledige selvforsørgende og unge, der overgår fra Børn og Unge til en indsats på uddannelseshjælp. Desuden varetager vi myndighedsopgaver inden for Serviceloven.

Løn og arbejdstid
Begge stillinger er tidsbegrænsede. Arbejdstiden er 37 timer ugentligt.
Ansættelsesdato er 1. april 2021 ellers snarest derefter.

Arbejdsstedets adresse er Skanderborg Kommune, Ungecenter, Skanderborg Fælled 1, 8660 Skanderborg. Her vil du primært have din daglige arbejdsdag, men vil ligeledes have opgaver i Asylgade 18b, 8660 Skanderborg samt Campus, Højvangens Torv 2, 8660 Skanderborg.

Lønnen fastsættes i henhold til gældende overenskomst og principperne om Ny løn.

Yderligere oplysninger
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder for Ungeenheden Per Toft Kristensen på telefon 21 65 07 61 eller mail per.kristensen@skanderborg.dk.

Ansøgningsfrist
24. februar 2021. Ansøgningen sendes elektronisk via linket.
Samtaler afholdes 8. marts 2021.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.