Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

To lærere til mellemtrinnet på Christianshavns Skole

Christianshavns Skole søger to engagerede og energiske lærere med et godt humør og en stærk passion for børn og læring.
 
Vi har en fast stilling ledig fra den 1. juni 2018 til mellemtrinnet samt et barselsvikariat ledigt fra den 1. august 2018 – ligeledes til mellemtrinnet. 
  • Den faste stilling er med følgende fag: matematik, natur og teknik, historie, idræt, svømning  
  • Barselsvikariatet er med følgende fag: dansk, engelsk, svømning  
Christianshavns Skole er en 3-4-sporet skole fra børnehaveklasse til 9. klasse.  
Vi har i dette skoleår ca. 800 elever og 65 medarbejdere.  
 
Christianshavns Skole er en udviklingsorienteret skole med et aktivt lærerkollegium og et positivt forældresamarbejde. Vi arbejder professionelt med læring og trivsel og med børns rettigheder som centralt tema.  
 
Vi forventer, at vores kommende kollegaer har viden om synlig læring og kan se det meningsfulde i at arbejde med tydelige elevhenvendte mål samt feedback. Vi søger fagligt ambitiøse lærere, der brænder for og har erfaring med at skabe rammer i forhold til elevernes progression og tydelig klasserumsledelse.
 
Bevægelse forventes ligeledes at være en integreret del af børnenes læringsrum, hvorfor erfaring med eller viden om bevægelse i undervisningen er en fordel.
 
Vi har mange bolde i luften og forventer, at vores nye kollegaer bidrager til at lande disse på en måde, som skaber tryghed hos børn og forældre.  
 
Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til pædagogisk leder Christa Elkjær Dvinge på 2023 8318, pædagogisk leder Marianne Krogh Vissing på 2243 3390 eller skoleleder Anni Green Sandhagen på 3264 1603 samt på skolens hjemmeside: www.chr.kk.dk.
 
Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV og uddannelsesbevis.
 
Søg stillingen via nedenstående link senest tirsdag den 17. april 2018  
Samtaler forventes afholdt i uge 16 eller 17.  
  


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her