Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

To meteorologer til operativt arbejde på Danmarks Meteorologiske Institut (DMI)

Danmarks Meteorologiske Institut (DMI) søger to meteorologer til vikariater. Stillingerne er organisatorisk placeret i sektionen ”Varsler og udsigter”. Sektionen er en del af DMIs afdeling ”Operation”, der står for DMI’s daglige betjening af Danmark, Færøerne og Grønland i form af vejrudsigter, varsler og iskortlægning til brug for offentligheden, andre myndigheder og professionelle brugere, som f.eks. skibsfart, flytrafik og forsvaret.

Arbejdsopgaver
Arbejdsområdet vil hovedsageligt være:

  • Vejrudsigter og varslinger til almenheden, herunder dmi.dk og medierne
  • Vejrudsigter og varslinger til luftfarten
  • Specialudsigter og varslinger til andre myndigheder eller private virksomheder
  • Vejrudsigter og varsling til Grønland og Færøerne

Arbejdet er afvekslende, udfordrende og kreativt. Arbejdet foregår på alle tider af døgnet og ugen.

Kvalifikationer
For at komme i betragtning skal du leve op til World Meteorological Organizations kompetencestandard (WMO No. 1083). DMI accepterer assessments foretaget af Nationale Meteorologiske Institutter i EU- lande. Det betyder, at du har kvalifikationer, således at de umiddelbart kan godkendes efter DMI's godkendelsesprocedure, hvilket omfatter:

  • B.Sc. i meteorologi
  • Operativ vejrtjenesteerfaring
  • Eller på anden vis har opnået tilsvarende kvalifikationer

Herudover har du følgende profil:

  • Gode kommunikations- og formidlingsevner
  • Behersker engelsk, dansk, svensk eller norsk

DMI er en spændende arbejdsplads med fagligt kompetente medarbejdere med vidt forskellig uddannelse eksempelvis kontorfuldmægtige, ingeniører og meteorologer.

Vi tilbyder flekstidsordning for medarbejdere med almindelig arbejdstid, en personaleforening, motionsrum, massageordning, en god kantine, frugtordning samt praktisk beliggenhed som nabo til Ryparken S-togsstation. Læs mere om DMI som arbejdsplads under "Om DMI" på www.dmi.dk.

Praktiske oplysninger
Ansættelse og aflønning: Sker som udgangspunkt i henhold til fællesoverenskomst med CO10 og organisationsaftale for visse bachelorer ved DMI
Ansættelsesområdet: Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet med tilhørende institutioner
Arbejdstid: 37 timers arbejdsuge i gennemsnit fordelt på alle døgnets timer og alle ugens dage.
Det er to midlertidige stillinger til udløb den 30. april 2019
Tiltrædelse: Så hurtigt som muligt
Arbejdssted: DMI, Lyngbyvej 100, 2100 København Ø.
Yderligere oplysninger: Kan fås ved henvendelse til sektionsleder, Ole O. Kristensen, Tlf.: 39157252 (direkte) / e-mail: ook@dmi.dk
Ansøgningsfrist: 19. april 2018
Ansættelsessamtaler: Vi forventer at holde ansættelsessamtaler tirsdag den 24. april 2018
Stillingen søges: For at søge stillingen skal du klikke på linket ”søg stillingen”, og følge instruktionerne.

Vi opfordrer til, at du i din ansøgning oplyser om tidligere eller aktuel beskæftigelse med frivilligt arbejde. Vi ønsker at fremme ligestilling og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset køn, alder og etnisk baggrund.

DMI, der er en institution under Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet, udfører prognose- og varslingstjeneste samt kontinuerlig overvågning af vejr, klima og hav, dels for at sikre menneskeliv og materielle værdier, dels for at skabe økonomisk grundlag for økonomisk og miljømæssig planlægning af samfundet. Endvidere udføres forskning og udvikling inden for DMI's fagområder.

DMI er en spændende arbejdsplads med fagligt kompetente medarbejdere med vidt forskellige uddannelser. Du kan læse mere om DMI som arbejdsplads under ”Om DMI” på www.dmi.dk


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her