Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

To myndighedssagsbehandlere til Borgercenter Børn og Unge

To myndighedssagsbehandlere søges til nyt tværfagligt team med specialviden om sagsbehandling ved adoption til Borgercenter Børn og Unge, Socialforvaltningen i Københavns Kommune.

Vil du være med til at skabe et nyt, stærkt fagligt team og et bydækkende samarbejde, som sikrer styrket fokus på adoption? Vil du være en del af et stærkt fællesskab, hvor der er gode, faglige udviklingsmuligheder? 

Om stillingerne
Borgercenter Børn og Unge (BBU) søger to myndighedssagsbehandlere til at styrke det faglige fokus og sagsbehandlingen på adoptionsområdet. Der er tale om nyoprettede stillinger.

De to myndighedssagsbehandlere skal indgå i en specialiseret adoptionsfunktion, der skal identificere og prioritere sager, sagsbehandle og rådgive på tværs af BBU’s fem enheder. Den specialiserede adoptionsfunktion udgøres af to myndighedssagsbehandlere og en psykolog og forankres lokalt i BBU-enheden Valby-Vesterbro-Kongens Enghave. Adoptionsfunktionen skal yde bydækkende rådgivning og sagsbehandling i sager om adoption. 

Om dig 
Du er uddannet socialrådgiver og har erfaring eller viden om sagsbehandling ved adoption enten fra teori eller praksis og har derfor indgående kendskab til lovgivningen og den formelle proces på området. Det er en fordel, hvis du har arbejdet med sagsbehandling i sager om adoption. Du kan også være uddannet cand.soc.jur med viden om adoption fra teori eller praksis.  

Du skal besidde et fagligt overblik og overskud, som sikrer høj kvalitet i sagsbehandlingen, samtidig med at du i samarbejde med dygtige kollegaer er i proces om at udvikle den specialiserede adoptionsfunktion, herunder udvikle og implementere arbejdsgange for samarbejde med BBU’s fire øvrige enheder.  

Du skal have et skarpt blik for sagsførelse, og vi lægger vægt på, at du kan formulere dig klart og tydeligt, både overfor borgerne og i den efterfølgende skriftlige dokumentation.  

Om Borgercenter Børn og Unge (BBU)
BBU har ansvaret for indsatsen overfor udsatte børn, unge og familier i København. BBU modtager og behandler underretninger fra borgere og professionelle, der er bekymrede for et barns trivsel.  

BBU har forskellige tilbud til målgruppen for udsatte børn, unge og familier, herunder dagbehandlingstilbud og døgninstitutioner. Derudover har borgercenteret en lang række aktiviteter som fx specialiserede psykiatriindsatser, samarbejde med skoler og institutioner og kriminalitetsforebyggende arbejde. 

Om BBU’s lokale enhed Valby-Vesterbro-Kongens Enghave (VVK) 
Du bliver ansat i en stor børnefamilieenhed bestående af ca. 145 medarbejdere. Vi er lokaliseret i en levende og aktiv bydel, og vi samarbejder bredt med boligsociale helhedsplaner, frivillige aktører og andre superkræfter i lokalområdet.

Enheden rummer omtrent 55 andre myndighedssagsbehandlere, som bl.a. udformer undersøgelser, laver handleplaner, iværksætter foranstaltninger og laver opfølgninger. Herudover består enheden af rådgivere samt et familiehus og et ungehus, hvor familiebehandlere og kontaktpersoner leverer forløb for udsatte børn og unge samt deres familier. Du bliver således en del af et stort tværfagligt fællesskab, hvor der både er plads til at videndele og udfordre hinanden i de faglige drøftelser. 

Vi tilbyder  
Du vil få gode muligheder for faglig såvel som personlig udvikling. Flere af vores sagsbehandlere deltager i efteruddannelsesforløb, kursusmoduler, certificeringer og ledertalentprogrammer. Herudover er der en lang række interne faglige arrangementer i huset, og der tilbydes supervision til alle sagsbehandlere.  
 
Vi har på mange måder et unikt socialt sammenhold i enheden. Du vil således få rig mulighed for at en masse sjove og uformelle snakke med dine kolleger – hvad enten det er over frokosten i vores kantine eller til en af de fælles arrangementer, som vores personaleforening afholder med jævne mellemrum.  

Dine løn- og ansættelsesvilkår 
Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst og efter principperne om Ny Løn. Arbejdstiden for begge stillinger er 37 timer ugentligt.  

Læs mere 
Du kan læse mere om Socialforvaltningen og Borgercenter Børn og Unge, herunder vores vision og målsætninger, på hjemmesiden www.kk.dk/bbu.   
 
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Stine Andersen på 2151 5835 eller områdechef Frida Altmann på 2134 6078. 

Sammen med en motiveret ansøgning beder vi dig uploade CV, eksamensbeviser og evt. udtalelser.

Søg via nedenstående link senest søndag den 16. februar 2020  
Vi forventer at afholde samtaler i uge 8.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.