Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

To ny undervisere til Ring Djursland - storvognskørelærer og faglærer

Tradium Ring Djursland er i en spændende udvikling med en stor vækst, og vi søger derfor både en storvognskørelærer samt en underviser til transport- og certifikatområdet.

Du skal have et stort engagement for at undervise og understøtte elever/kursisters uddannelsesforløb – og være klar til både at møde unge mennesker samt erfarne branchefolk.

Dit primære arbejdssted er hos Tradium Ring Djursland i Kolind, hvor vi arbejder med transportuddannelser, der spænder fra kørekort, lovpligtig EU-efteruddannelse for chauffører, kran- og truckkurser. Der kan også forekomme undervisning på vores lokation i Randers.


Jobbet som storvognskørelærer og underviser i transportuddannelser
For begge stillinger gælder, at du bliver en del af teamet på Tradium Ring Djursland, hvor du får i alt 16 engagerede og fagligt dygtige kolleger. Du skal varetage den daglige undervisning samt deltage i udviklingen af fag og afdeling. Du vil sammen med de øvrige undervisere få ansvar for planlægning og gennemførelse af såvel praktisk som teoretisk undervisning.

  • Som storvognskørelærer er din primære opgave at undervise på kørekortsuddannelserne, men alt efter dine kompetencer vil arbejdsområder og opgaver kunne tilrettelægges ind i teamet
  • Som faglærer/underviser på transportområdet skal du primært undervise i grunduddannelserne, undervise i køreteknik på vores køretekniske anlæg, afvikle kørelektioner til lastbil og bus samt undervise på EU-kvalifikationsuddannelsen for godstransport
Og naturligvis skal du deltage i afdelingens arrangementer for kursister og samarbejdspartnere.


Forventning til storvognskørelærer og faglærer/underviser
Vi leder efter to kolleger, der er ligeså ambitiøs som resten af gruppen, og som har høje standarder for pædagogisk kvalitet og sikring af et godt arbejdsmiljø. Du har både lyst og vilje til at indgå i et ligeværdigt og engageret samarbejde om læring med elever og kursister.

Vi forventer, at du har følgende:

  • Som storvognskørelærer skal du have kørelæreruddannelse til storvogn – det er et krav
  • Som faglærer/underviser i transportuddannelser skal man have praktisk erfaring fra transportbranchen samt mindst kørekort kat. C/E
  • En erhvervspædagogisk efteruddannelse – ellers skal du være parat til at tage en erhvervspædagogisk diplomuddannelse
  • Gode IT-kundskaber og kan anvende det som et naturligt værktøj i undervisningen
  • Flair for kommunikation - og er velformuleret i både skrift og tale
  • En tillidsvækkende personlighed
  • Derudover forventer vi, at du kan arbejde selvstændigt, er fleksibel og har vilje til at indgå i et tæt samarbejde om planlægning og udvikling af undervisningen med afdelingens øvrige undervisere.

Vi tilbyder dig
Vi tilbyder dig en spændende og berigende fuldtidsstilling i en udviklende organisation med gode muligheder for at udvikle dit eget job samt gode efter- og videreuddannelsesmuligheder.

Faglig og pædagogisk udvikling prioriterer vi naturligvis højt.

Du er endvidere sikker på at få en dagligdag med masser af humor krydret med faglige og pædagogiske diskussioner.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.Ansøgning
Har du spørgsmål til stillingerne, er du meget velkommen til at kontakte uddannelsesleder Kasper Schøler på tlf. 29832821.

Ellers sender du blot din ansøgning med CV og relevante bilag senest den 20. januar 2021 via linket til højre. Skriv gerne hvilken af stillinger, som du søger.

Ansættelsessamtaler kan blive holdt løbende – ellers forventer vi at holde samtaler formentlig den 27. januar 2021.

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.


Om Tradium
Erhvervsskolen Tradium er et kraftcenter af forskellige uddannelser ungdoms-, voksen- og efteruddannelser: EUD, EUD10, EUX, HHX og HTX samt AMU og uddannelse for statsautoriseret fodterapeut og meget mere.
Vi uddanner til fremtidens behov med afsæt i en stærk faglighed, skoleudvikling og attraktive uddannelsesmiljøer. Tradium har en vision om at være en international orienteret og stærk partner for erhvervslivet samt en udviklende og attraktiv arbejdsplads med professionelle medarbejdere.
Tradium er UNESCO Verdensmålsskole og beskæftiger ca. 420 medarbejdere og underviser 2900 årselever på seks adresser i Randers og Pederstrup.
Se mere om os på Facebook,
www.tradium.dk, og vore pejlemærker her.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.