Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

To nysgerrige og fagligt stærke jurister til udbuds- og entrepriseret i Vejdirektoratet

Kan du lægge dig i spidsen, når der skal skrives et udbud? Har du lyst til at arbejde med entrepriseret, eller ved du noget om it-indkøb? Har du et fagligt drive, der skaber gode og effektive indkøb? Så kan et job hos os lige være noget for dig.

Stillingen kan varetages fra København eller Skanderborg.

Hos Vejdirektoratet arbejder vi hver dag for at skabe sammenhæng for de mange trafikanter, der benytter de danske statsveje. Vi gør vores bedste for både at højne sikkerheden, gøre trafikken grønnere og sikre, at Vejdirektoratet fortsat lever op til vores målsætning om bedre vej for pengene.

Vejdirektoratet er en af landets største indkøbere på infrastrukturområdet og har blandt andet ansvaret for indkøb og gennemførelse af en række højt profilerede bygge- og anlægsprojekter, herunder store motorvejs-, bro- og tunnelprojekter.

Du kommer til at arbejde i afdelingen for Indkøb, hvor vi er 10 engagerede medarbejdere, der beskæftiger os med udbud, kontrakter og analyser.

”Vi har en bred portefølje og indkøber både nye it-systemer, eksterne konsulentydelser og omfattende anlægsentrepriser - og de spændende og komplekse dele af juraen, dem står vi selv for,” fortæller områdechef Helle Lange.

Du får en vigtig rolle i organisationen

Dine primære opgaver vil være at medvirke til at fastlægge udbudsstrategier, udarbejde kontrakter og udbudsbetingelser, gennemføre udbud og bistå ved kontraktopfølgning.

Du vil skulle vurdere det forretningsmæssige aspekt i indkøbene, så vi får den bedst mulige konkurrence, fungere som projektdeltager og tovholder på udbudsforretningerne og bistå i den efterfølgende styring i kontrakt- eller entrepriseperioden. Derudover skal du kunne kommunikere med eksterne og interne interessenter og bidrage til at forbedre processer og arbejdsmetoder - både internt og i forhold til vores leverandører.

De konkrete arbejdsopgaver vil afhænge af dine kompetencer og erfaring.

” Der vil være en blanding af store projekter og små opgaver, sagsbehandling og udviklingsprojekter, og det foregår alt sammen i et omskifteligt og spændende miljø”, uddyber Helle Lange.

Erfaring med udbudsprocesser

Du er uddannet cand.jur. eller cand.merc.(jur.)

Hvis du ikke er nyuddannet, ser vi gerne, at du er rimelig fortrolig med udbudsdirektiverne og har erfaring med gennemførelse af udbud og udarbejdelse af udbudsstrategi og udbudsmateriale, herunder kontrakter for komplekse indkøb.

Da vi søger to jurister, ser vi også gerne, at du derudover:

  • Enten har kendskab til entrepriseret og er rimelig fortrolig med AB18
  • Eller har erfaring med it-udbud og -kontrakter
Derudover har du styr på forvaltningsretten, og det er en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde projektorienteret.

Du har markedsforståelse og forretningsinteresse og er i stand til at udarbejde strategier, udbud og kontrakter på baggrund af organisationens input og behov. Du synes, det er sjovt at indgå i et team af fagfolk og teknikere og være i stand til at forklare juridisk komplekse problemstillinger for medarbejdere med en anden baggrund end dig selv.

”For os er det ikke afgørende om du er erfaren eller relativt nyuddannet. Men du skal brænde for udbud og anlæg - og for at gøre en forskel,” fortæller Helle Lange.

Faglighed, fælleskab og work-life balance

Hos Indkøb indgår vi som en integreret del i alle Vejdirektoratets indkøbsprojekter, først og fremmest på anlægsområdet, men også i indkøb af komplekst udstyr, vejdrift, it og rådgiverydelser.

Vi stræber efter at sikre sammenhæng og rød tråd i Vejdirektoratets samlede udbud og kontraktstyring, og at der løbende er fokus på effektiv, ensartet, sikker og gennemsigtig opgavevaretagelse samt nedbringelse af omkostninger – både for Vejdirektoratet og sektoren.

Vi har et stærkt team, hvor vi prioriterer at hjælpe hinanden, når tingene går stærkt. Både fordi det sikrer det bedste slutresultat, men også fordi man skal kunne slippe jobbet, når arbejdsdagen er færdig,” afslutter Helle Lange.

Dine løn- og ansættelsesvilkår

Du får løn efter overenskomst med mulighed for forhandling af tillæg afhængigt af dine kvalifikationer. For den rette kandidat er der mulighed for ansættelse som specialkonsulent.

Vejdirektoratet ønsker at afspejle det omgivende samfund i medarbejdersammensætningen og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Dit ansættelsesområde vil være Transportministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner. Tjenestested er Vejdirektoratet i området Indkøb, hvor du kan ansættes enten i København på adressen Carsten Niebuhrs Gade 43, 5. sal, 1577 København V, eller i Skanderborg på adressen Thomas Helsteds Vej 11, 8660 Skanderborg.

Læs mere om os

Vil du vide mere om Vejdirektoratet og hvad det vil sige at arbejde hos os, kan du læse mere om vores opgaver og medarbejdere på www.vejdirektoratet.dk.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte områdechef Helle Lange på tlf. 6193 0577 og/eller e-mail hlla@vd.dk eller fuldmægtig Michelle Tølbøll Petersen på tlf. 7244 3189 og/eller e-mail mitp@vd.dk.

Er du interesseret?

Send din ansøgning senest onsdag den 6. maj 2021. Vi regner med at holde ansættelsessamtaler i uge 19 og 20.

Søg stillingen ved at trykke på linket ”Søg stillingen” eller via vores hjemmeside www.vejdirektoratet.dk. Vedhæft ansøgning, cv, eksamenspapirer og andre relevante dokumenter.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.