To økonomi- og it-kompetente medarbejdere til økonomienheden i Center for Sundhed


I økonomienheden afregninger vi for praksissektoren. Hver måned udbetaler vi honorar til blandt andet alment praktiserende læger, speciallæger, tandlæger, psykologer og fysioterapeuter i Region Hovedstaden.

Derudover administrerer vi yderregisteret - et register, hvor vi administrer og opdaterer diverse oplysninger om praksissektorens ydere. Ligeledes bevilger vi offentligt tilskud til høreapparater hos private høreklinikker og udbetaler offentligt tilskud til tandlægebehandling i EU/ØES-lande.

Du vil indgå i ét af økonomienhedens to teams, alt efter din baggrund og kompetencer, og du vil komme til at arbejde med flere af de ovenfor nævnte arbejdsopgaver.

Du vil blive lært op i brugen af de it-systemer, som vi bruger for at løfte den samlede økonomiopgave i økonomienheden.

Om dig
Vi lægger vægt på, at du - med din uddannelse og dine erfaringer - kan se dig selv være med til at løse ovenstående opgaver, at du fremstår proaktiv og samarbejdsvillig samt kan dokumentere stærke økonomi- og it- kompetencer, herunder ESDH-systemer og Office-pakken.

Derudover lægger vi vægt på, at du:

  • arbejder systematisk og effektivt
  • trives i en ofte travl hverdag med et højt tempo
  • kan skabe overblik og se sammenhænge
  • kan arbejde selvstændigt og samarbejde med kolleger
  • er engageret, positiv og teamorienteret
Hvem er vi?
Center for Sundhed har ca. 260 medarbejdere fordelt på forskellige lokationer. De fleste er samlet på Regionsgården i Hillerød, som også bliver dit arbejdssted. Vi har ansvaret for regionens sundhedsydelse.

Du vil blive ansat i økonomienheden, hvor vi er 17 medarbejdere, som arbejder med de ovenfor nævnte opgaver.

En hverdag hos os er kendetegnet ved spændende og lærerige arbejdsopgaver i en organisation med engagerede og hjælpsomme kolleger.

Vi prioriterer at skabe gode rammer for både personlig og faglig udvikling samt lægger vægt på balance mellem arbejdsliv og privatliv. Vi har flextid.Læs mere om os her: https://www.regionh.dk/Center-for-Sundhed

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst. Arbejdstiden er 37 timer om ugen. Tiltrædelse den 1. juni 2018 eller efter aftale.

Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til enhedschef Ulrich Andersen på tlf. 38 66 52 26.

Ansøgningsfrist
Ansøgningsfristen er fredag den 20. april 2018 kl. 12. Vi holder samtaler i uge 17.

Send din ansøgning, CV og eksamensbevis til os via vores online ansøgningssystem.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Analysemedarbejder til Center for Økonomi

Center for Økonomi

Hillerød
Vil du være med til at effektivisere Region Hovedstadens sundhedsvæsen? Brænder du for at lave analyser af hospitalsdrift, der kan danne grundlag for udvikling? Så er du måske vores nye kollega. Om stillingen Regionen Hovedstaden står for behandling...
Indrykket:17. april 2018
Udløbsdato:9. maj 2018