Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

To pædagoger eller PAU til barselsvikariater i Børnekompasset

Er du frisk på at tage ejerskab af hverdagen og varetagelsen af kerneopgaven? Er du modig, tålmodig & nysgerrig når du går på arbejde?

Så er jobbet i Børnekompasset lige noget for dig. Disse ord er nemlig grundstenen i klyngen C, Valby-Vesterbro-Kgs. Enghave. Vi har et stærkt samarbejde med klyngens øvrige institutioner, som vi beriger og beriges af med nye perspektiver og muligheder.

Som medarbejder i Børnekompassets vuggestue er der rig mulighed for at have en aktiv rolle ind i ens pædagogiske hverdag. Der er plads til at gå forrest med projekter både internt i institutionen og på tværs af klyngen.

I Børnekompasset arbejder vi ud fra Kerneopgaven: At understøtte at alle børn får lige muligheder for at udfolde deres fulde potentiale, som ligeværdige deltagere i samfundslivet

I Børnekompasset bliver du en del af en institution, hvor nærvær prioriteres højt og derfor organiseres hverdagen med at dele børnene op i mindre grupper. Vores fokus er at skabe læringsmiljøer, som fremmer, at børnene får udviklet deres potentiale f.eks. ved at have fokus på inklusion i det planlagte strukturerede arbejde, de daglige rutiner og i den spontane leg. Vi arbejder desuden på tværs af grupper f.eks. i storbørnsgruppen for at styrke overgangen til børnehaven. Vi sætter pris på et samarbejde hvor vi griner sammen, giver hinanden faglig feedback og hvor børnene profiterer af vores forskellige kompetencer og styrker. Vi lægger vægt på et godt forældresamarbejde og inddrager ofte forældrerådet, som bibringer megen viden og engagement.

Vi søger to barselsvikarer, der:

  • er stærke i relationsarbejdet og formår at være nærværende sammen med børnene
  • kan arbejde systematisk, metodisk og reflekterende  
  • kan bidrage aktivt til det stærke samarbejde med kolleger og kan tilføre nye tanker og ideer til at udvikle pædagogik og faglighed 
  • vil tage tovholderfunktioner og gå forrest i det faglige pædagogiske arbejde  
  • er fagligt stærke samt har viden og kompetencer indenfor sprog og inkluderende tilgang, da vi har et særligt fokus på disse områder i hverdagen 
  • kan formulere sig skriftligt og mundtligt samt beherske at anvende PC og iPad  

Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst. Tiltrædelse snarest muligt. Vikariaterne er på 34 og 37 timer ugentligt.

Mere information  
Du er velkommen til at kontakte pædagogisk leder Elsebet H. Sørensen på 2157 3738 eller Krista Lüth på 6020 1547.
Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV og uddannelsesbevis.

Søg via nedenstående link senest søndag den 22. november 2020
Vi forventer at holde samtaler i uge 48.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.