Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

To pædagoger søges til Børnehuset Hobbitten

Vi søger to pædagoger, der vil være med til at udvikle Hobbittens gode læringsmiljø, den høje faglighed og trivsel, således at Hobbitten fortsat er blandt de bedste dagtilbud i Roskilde Kommune.

Du skal være interesseret i at skabe et omsorgsfuldt, nærværende, anerkendende, relationelt og udviklende læreringsmiljø for vores børn i Hobbitten.

Vores nye medarbejder skal være interesserede i at videreføre og videreudvikle vores struktur, kultur og traditioner i fællesskab med resten af huset og se meningsfulde relationer og et udviklende læringsmiljø over hele dagen, som forudsætning for et godt børneliv. Derudover være reflekterende på egen og andres praksis, engageret og være en tydelig rollemodel i arbejdet med børnene, i forældresamarbejdet og i det kollegiale og det tværfaglige samarbejde.

Vi er en selvejende institution i Roskilde Kommune, der er normeret til ca. 42 vuggestuebørn og ca. 90 børnehavebørn. Vi har tre vuggestue grupper, tre børnehavegruppen og en førskolegruppe der kører ud i vore anneks, ved Boserup skov, hver dag. Vi har driftsoverenskomst og et godt samarbejde med Roskilde kommune.

Vi søger to pædagoger pr. 1/9 2020 eller hurtigst der efter:

  • 1 pædagoger på 37 timer til børnehaven.
  • 1 pædagoger på 34 timer til vuggestuen.

Vi kan tilbyde et hus i udvikling.

Du vil få 25 kollegaer med høj faglighed og engagement, der samarbejder på tværs af stuerne. Sammen prioriterer vi fællesskabet højt, da vi ser det som et betydningsfuldt læringsmiljø for børnene. Samtidig er det vigtigt for os, at have øje for det enkelt barns behov og udvikling. Derudover mulighed for fagrelevant kurser for medarbejderne, pædagogiske dage, sociale arrangementer og en blandet personalegruppe af mænd og kvinder, gamle og nye ansatte i alderen 20-? år.

Løn- og ansættelsesforhold er i henhold til gældende overenskomst og den lokale forhåndsaftale gældende for Roskilde kommune. I forbindelse med ansættelse indhenter vi reference, samt straffe- og børneattest.

Ansøgning:
Uddannelsesbevis og lign. vedhæftes ansøgningen og sendes via linket i opslaget.

Ønsker du uddybende oplysninger er du velkommen til at kontakte Souschef Charlotte Hansen på 4631 4702 eller mail charlottehan@roskilde.dk 

Der er også information om Hobbitten at hente på vores hjemmeside: http://www.hobbitten.roskilde.dk 

Ansøgningsfrist: den 24/7 kl. 12.00. Der vil blive afholdt samtaler i uge 34.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.