Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

To pædagoger - tidsbegrænset


Engtoften søger to pædagoger tidsbegrænset 37 timer snarest muligt.

Henholdsvis en barselpædagog og en pædagog – understøtterEngtoften er et integreret dagtilbud med ca. 115 børn (144 enheder) i alderen 0-6 år fordelt på syv grupper. Vi har 6 integrerede børnegrupper med børn i alderen 0-4 år og én storbørnsgruppe med børn i alderen 5-6 år og ca. 23 medarbejdere.Pædagogikken

Vores pædagogiske praksis tager udgangspunkt i Glostrup kommunes Børne- ungepolitik og i Inklusionsstrategien samt Glostrup kommunes Kerneopgave Mestring og Udfoldelse. Derudover danner Engtoftens pædagogiske lærerplan rammen om vores pædagogiske aktiviteter og læringsmål, samt de fysiske læringsrum. Derudover kommer også vores 6 pædagogiske principper, som beskriver de værdier og læringsmål, som vi finder, er grundlaget for det gode børneliv.

I Glostrup kommune er der stor fokus på kvalitet og at styrke kerneopgaven. I den forbindelse er der/bliver der, sat forskellige tiltag i gang, fx fokus på de ældste børn og sprogarbejde m.m.Vi søger to pædagog der har fagligheden i orden og har en anerkendende tilgang til arbejdet med børn og familier. Vi søger en pædagog med lyst, engagement og energi, som i samarbejde med det øvrige personale, kan være med til at videreudvikle Engtoftens pædagogiske tiltag, som inklusion, sprogarbejde, pædagogiske lærerplaner, leg og læring og som sætter kvalitet og fagligheden i højsæde.Stilling 1: Barselpædagog pr. 1. marts og indtil videre d. 23. oktober 2018 med mulighed for forlængelseDen ledige stilling er i en af vores blandede grupper. Her skal du indgå i et tæt samarbejde med personalet på stuen.Stilling 2: Pædagog - understøtter pr. 1. marts og indtil d. 31.marts 2019Stillingens indhold:

Du skal ikke være tilknyttet en fast gruppe, men skal have din gang på alle 7 grupper. Du skal

være en ekstra pædagogisk ressource på en gruppe, således at den faste pædagog kan udfører sine arbejdsopgaver.

Du kan blive tilknyttet en gruppe, afhængig af gruppens behov fx en enkeltdag, flere dage, eller i en periode. Det aftales løbende.Du skal, i samarbejde med det øvrige personale, bibringe de enkelte grupper det faglige kvalitetsløft, som vi mener, er nødvendigt for den gode læring.Det er meget vigtigt at pointerer, at du ikke skal betragtes som en vikar i huset, men som tidligere skrevet, en ekstra faglig ressource.

Vi kalder stillingen for en pædagog – understøtter.Vores ansættelsesprocedure er delt i to runder: Runde 1 er en besøgseftermiddag og runde 2 er ansættelsessamtaleØ Runde 1- Besøgseftermiddag d. 26. februar kl 15 – 16. På baggrund af ansættelsesudvalgets indstilling, inviteres relevante ansøgere på besøg i vores hus, inden en evt jobsamtale.

Vi adskiller os fra andre institutioner ved at være organiseret med blandede børnegrupper. Vi mener det er vigtig faktor at være orienteret om denne organisering, inden en evt jobsamtale.

Ø Runde 2 – ansættelsessamtale d. 8. marts om formiddagen.

Fælles for stillingerne

Hvem er du:

· du er uddannet pædagog

· du er fleksibel og omstillingsparate

· du kan manøvrere i et hus med ”åbne” døre

· du kan bidrage aktivt, med din pædagogiske faglighed.

· du har kendskab til inklusion og ”brænder” for dette

· du kan rumme både vuggebørn og børnehavebørn

· du nyder udelivet sammen med børnene både på legepladsen og på ture

· du bidrager aktivt med at skabe rammerne for et godt børneliv i Engtoften

· du er en aktiv samarbejdspartner, med kollegaer og forældre m.fl.Engtoften kan tilbyde:

 • en faglig dygtig og engageret personalegruppe
 • en institution med krav om faglig kompetence
 • en institution med humor og glæde
 • en fantastisk legeplads
 • gode fysiske rammer
 • et godt forældresamarbejde
 • Samt en kommune med mange spændende tiltag på børneområdet. http://www.glostrup.dk • Ansøgning

  Send ansøgning/CV og eksamensbevis samt relevante dokumentation  Ansøgningsfrist er torsdag d. 22. februar 2018

  (Ansøgninger uden eksamenspapirer kommer ikke i betragtning)  Løn - og ansættelsesvilkår

  Efter gældende overenskomst på området.  På vores hjemmeside http://www.engtoftenglostrup.dk kan du læse mere om Engtoften.  Ved ansættelse i Glostrup kommune kræves straffeattester og der indhentet referencer.

  Glostrup kommune er en delvis røgfri kommune.  Daginstitutionen Engtoften

  Vestervej 25 A

  2600 Glostrup

  Tlf. 43 46 86 32  klik ind på http://www.engtoftenglostrup.dk for at læse mere om os


  Ikke det rigtige job?

  Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken  Opret jobagent her