Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

To pædagoger til barselsvikariat på specialskolen Kærholm, afd. Kølholmgrupperne

Vil du have et spændende job, hvor din lyst og evne til at arbejde med børn og unge med særlige behov, kan komme i spil? Så har du muligheden nu i resten af et barselsvikariat, der løber fra nu af og indtil sommerferien 2021 på mellemtrinnet samt i et barselsvikariat fra den 1. november 2021 i indskolingen, hvor slutdatoen endnu er ukendt.

Kølholmgrupperne, som er placeret på afdeling Lindegård i Slangerup, er Frederikssund Kommunes gruppetilbud for normalbegavede elever med udfordringer indenfor autismespektret og ADHD. Alle børn bliver henvist via vores Børne- og Ungepsykologer på baggrund af et særligt behov for den specielle hjælp og det ekstra fokus, som Kølholmgruppernes team af specialuddannede og erfarne lærere, pædagoger og øvrige specialister kan give.

Vi er en levende skole med et velfungerende samarbejde mellem lærere og pædagoger, som løbende efteruddannes. Vores pædagogiske tilgang er inspireret af Ross Greene og Bo Hejlskov, og vi uddanner medarbejderne indenfor Studio III-konceptet, ligesom vi er i gang med en grunduddannelse af lærere og pædagoger i TEACCH.

Kølholmgrupperne har i øjeblikket 16 elever fordelt på to grupper. Vi søger én pædagog, der kan træde ind i et barselvikariat i mellemtrinsgruppen den 1. november 2020 eller hurtigst muligt derefter. I mellemtrinsgruppen arbejder to lærere og to pædagoger sammen om at dække elevernes skema fra 8 til 14.30. derudover søger vi en pædagog, der kan træde ind i et barselsvikariat i indskolingsgruppen den 1. januar 2021. I indskolingsgruppen samarbejder to lærere og tre pædagoger om at dække elevernes skema fra 8 til 15.30.

Pædagogernes opgave i Kølholmgrupperne er at understøtte og kvalificere undervisningen og læringsmiljøet samt arbejde med elevernes personlige og sociale udvikling. Pædagoger og lærere arbejder tæt sammen i et team omkring en gruppe på 6-8 elever på fordelt på indskoling og mellemtrin. Vi lægger vægt på, at vores medarbejdere har sans for at samarbejde på tværs af fag, klasser, teams og trin, og da Kølholmgrupperne blot har eksisteret i 14 måneder, er det også et tilbud under udvikling, som kalder på lysten til at være kulturskabende trods stillingens tidsbegrænsning.

Vi søger en pædagog der

  • er god til at samarbejde
  • kan skabe forudsigelighed og læringslyst for eleverne
  • er fagligt dygtig, idérig og tydelig, reflekterende og handlekraftig
  • har erfaring inden for arbejdet med autismespektrumsforstyrrelser og ADHD på skoleområdet
  • møder elever, forældre og samarbejdspartnere åbent og respektfuldt

Er du interesseret
i at høre mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte pædagogisk leder Søren Bomann Andersen på tlf. 30 69 71 14.
Du kan også læse mere om os på skolens hjemmeside

Ansøgningsfrist
18. oktober 2020.
Samtaler afholdes 22. oktober 2020.

Ansættelsesforhold
Barselsvikariat

Tiltrædelse
1. november 2020 eller hurtigst muligt derefter i vikariatet frem til sommerferien eller 1. januar 2021 i vikariatet uden kendt slutdato.

Kontakt
Pædagogisk leder Søren Bomann Andersen på tlf. 30 69 71 14

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.